Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Сини лумпени замеряха с ракети деца в Ловеч

Мнениеот W84me » 18 май 2014 01:35

Teo написа:Тоя които е пуснал темата се гръмне по-добре :idea:
Абсолютно нормална постъпка от страна на сините, некви клошари ще им се кефят пред сектора ХАХах, пък после що метали ''фишеци'' по тех.. даже и приказка има такава... ''да би мирно седяло, не би чудо видяло'' :idea:

Има надежда за теб! Може и да се оправиш! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Reckless

Мнениеот Reckless » 18 май 2014 02:02

Аааа, никой няма право да се радва на успехите си, пред агитката на сините, защото те са много специални мърши, които бягат, като кучки, когато решат че са мъже в Български извор ! Иначе с всяко действие показват, колко са жалки и нищожни, също като отбора им. Това, че са слабаци много ги озлобява.

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 18 май 2014 08:53

James Beattie написа:Хм :? Не беше тази снимката. Явно от спортал са я сменили и се е променила и тука.
Изглеждаше доста възрастен и с голяма брада за 19 годишен.

ПС: Ето , намерих я.

Изображение
Този с купата ми изглежда поне на 30-35 :P Може би , защото снимката е в малък размер.

Това е капитана от миналата година Ивелин Аладжов на 20 години, в момента под наем в Дунав Русе.Заради Спартак Пл. и Видима нали промениха правилата за участие в юношеските групи. Сега след навършване на годините нямат право да играят там и затова се обиграват по други отбори. Иначе какъв е смисъла да търкат пейките.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 18 май 2014 10:43

Тея па .. били ги провокирали . Това си е ТЕХНИЯ стадион .. ако искат голи ще се разхождат . Все едно сте в техния дом и сте гости ! Съобразявате се с домакина и стоите тихи ! После защо в Разград имало кафез ... ми за животни кво да има . Като тея , като онея от Ботев онзи ден и като онея заради които сложиха кафеза от ЦСКА ,които мятаха факли и камъни по деца инвалиди ! Не кафез , ами и оловна стена трябва да всигнат + звукоизолаци за да не пречите с гадните си скандирания . Жалко , защото има и нормални фенове на тези отбори .

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 18 май 2014 10:46

Reckless написа:Аааа, никой няма право да се радва на успехите си, пред агитката на сините, защото те са много специални мърши, които бягат, като кучки, когато решат че са мъже в Български извор ! Иначе с всяко действие показват, колко са жалки и нищожни, също като отбора им. Това, че са слабаци много ги озлобява.

Как така никой друг не са били в Български извор ? Нас даже ни изпратиха с ръкомахания и пожелания за успех , като отивахме срещу Лацио :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 май 2014 11:07

turbogena написа:Никой не ги е карал тия келеши да идват пред сектора и да дразнят хората. Да се радват ,че полетяха само димки към тях. ;)

Обясни ми как трябваше да отидат от другата страна на стадиона без да преминават покрай сектора за гости?
Точно до сектора за гости има друг сектор с фенове на Литекс и трябваше да минат и от там, а сега ми кажи как трябваше да отидат до него?
Може би да излязат извън стадиона, да минат зад сектора за гости и да влязат през централният вход и да се орентират към корнера до сектора за гости?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 18 май 2014 12:11

paceto написа:
turbogena написа:Никой не ги е карал тия келеши да идват пред сектора и да дразнят хората. Да се радват ,че полетяха само димки към тях. ;)

Обясни ми как трябваше да отидат от другата страна на стадиона без да преминават покрай сектора за гости?
Точно до сектора за гости има друг сектор с фенове на Литекс и трябваше да минат и от там, а сега ми кажи как трябваше да отидат до него?
Може би да излязат извън стадиона, да минат зад сектора за гости и да влязат през централният вход и да се орентират към корнера до сектора за гости?

Първо тръгнаха от тунела към феновете на Ловеч зад вратата ,после преминаха през централния сектор с оранжеви и накрая напълно излишно минаха пред нас. Защо? И на всичкото отгоре се радват пред нас. Каква реакция очакваш? Да им ръкопляскаме ли? :lol: Спокойно можеше като преминаха покрай сектор В да се върнат назад или да пресекат терена през централната линия. И не е станало нищо кой знае какво ,та му отделяме чак толкова коментари.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 18 май 2014 16:27

turbogena написа:
paceto написа:

Първо тръгнаха от тунела към феновете на Ловеч зад вратата ,после преминаха през централния сектор с оранжеви и накрая напълно излишно минаха пред нас. Защо? И на всичкото отгоре се радват пред нас. Каква реакция очакваш? Да им ръкопляскаме ли? :lol: Спокойно можеше като преминаха покрай сектор В да се върнат назад или да пресекат терена през централната линия. И не е станало нищо кой знае какво ,та му отделяме чак толкова коментари.

Ето от тук се започва ! Това е което пречи на целият Български футбол! Не е вярно че нищо кой знае не е станало, защото както казах от тук се започва! Да заслужават да се радват щом са победили и да изразят радостта си. Да на техният стадион са си, верно че можеха и голи да минат, защо ли не го направиха? Но вярно е също и това че наистина биха могли и да не парадират чак толкова ,точно пред агитката на сините, а също че и те можеха да бъдат малко по-толерантни и да ги аплодират примерно но ,но ,но..........???
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 18 май 2014 17:57

В една нормална държава феновете на Левски щяха да аплодират децата на Литекс. Това е.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 май 2014 18:13

ivan56 написа:...Държа да докажеш това което си написал,защото освен заядлив старец ставаш и лъжец софиянецо от Пловдив. :lol:

Не дръж на тези неща... :lol: "Заядлив старец" можеш да наричаш баща си, разбира се ако го познаваш. Иначе аз наистина съм роден в най-красивия град на България - Пловдив и живея повече от половин век в нейната столица, така че нямам нужда да лекувам комплексите си с цитати от Хемингуей, бургаски мухльо... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - България”