30 кръг: Литекс - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Добродушен Литекс полегна на ЦСКА

Мнениеот ralka_levskarka » 29 мар 2014 18:34

bobo_13 написа:
ralka_levskarka написа:
bobo_13 написа:И защо Литекс полягва на ЦСКА, при положение, че ако бият отиват на 3 точки зад Лудогорец???? Не приемате ли, че Литекс толкова си могат, видя се и в Разград, а да не би от началото на годината да полягват, че нямат победа????
Аз не мога да разбера всяко една такава мисъл...не съм чорбар, но каквото и да говорите Тройчо от едни играчи събрани от кол и въже е само на 3 точки от първото място и то без бюджетите на Левски, Ботев, Литекс, Лудогорец....

Аз броя 6т. и два мача по- малко, ти как ги преброи три, не знам :?

Ми щот съм гледал неактуализирана таблица....това не омаловажава горенаписаното...от отборите с най-високи бюджети....те са на 2-ро място без пари...а как исках Литекс да бият днес :cry:

Литекс просто на*ират, така както Ботев на*ират извън Пловдив. Затова оранжевите няма да бъдат шампиони. Спомни си Левски с колко ги би на Герена ;) , че и Бру им вкара.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 29 мар 2014 18:38

D.Georgiev написа:
bobo_13 написа:И защо Литекс полягва на ЦСКА, при положение, че ако бият отиват на 3 точки зад Лудогорец???? Не приемате ли, че Литекс толкова си могат, видя се и в Разград, а да не би от началото на годината да полягват, че нямат победа????
Аз не мога да разбера всяко една такава мисъл...не съм чорбар, но каквото и да говорите Тройчо от едни играчи събрани от кол и въже е само на 3 точки от първото място и то без бюджетите на Левски, Ботев, Литекс, Лудогорец....

Извинявай, но ти как точно ги смяташ тия точки, защото в момента сте с 6 назад и 2 мача повече... Иначе Гъргоров, Вальо Илиев, Мболи, Милисавлевич, Стоянов, М.Петров са точно играчи от "кол и въже"... Ако ви слуша човек ще си помисли, че с никакви играчи сте го постигнали това, докато в действителност имате втория най-добър състав в първенството...

И кво за тях?? Милиславевич беше твърда резерва в Разград, Вальо Илиев е на 33+, Мболи не е играл мачове от година; Стоянов и той( а той ако не е вуйчо му..футбол няма да помирише толкова е слаб), Марто не играе...АЗ ГОВОРЕХ ЗА МЕНДИ, КОСОКО, СЪНДИ, ФО-ПОРЕ, СИЛВА, МАРКОВИЧ, та дори и КРАЧУНОВ. И пак ти обяснявам не ми говори като на чорбар...това ми е най-омразният отбор в цял свят. Аз казвам само фактите...нямат бюджет, той и оня Хауърд го каза, че не са им плащали., а къде са....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Re: 30 кръг: Литекс - ЦСКА - 29.03 | 16:15

Мнениеот Олимпи Сараев » 29 мар 2014 18:41

А бе, нека си мислят, че ни полягват, чудо голямо! Сини "размисли и страсти"! Който ни полягва ние пък му го слагаме и готово-всички са доволни, даже и нулевите лягаха няколко пъти и ние си ги уважихме! К*рви дал Господ, но трябват и е*ачи! :lol: :mrgreen: :lol:
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 мар 2014 18:45

bobo_13 написа:
D.Georgiev написа:

Извинявай, но ти как точно ги смяташ тия точки, защото в момента сте с 6 назад и 2 мача повече... Иначе Гъргоров, Вальо Илиев, Мболи, Милисавлевич, Стоянов, М.Петров са точно играчи от "кол и въже"... Ако ви слуша човек ще си помисли, че с никакви играчи сте го постигнали това, докато в действителност имате втория най-добър състав в първенството...

И кво за тях?? Милиславевич беше твърда резерва в Разград, Вальо Илиев е на 33+, Мболи не е играл мачове от година; Стоянов и той( а той ако не е вуйчо му..футбол няма да помирише толкова е слаб), Марто не играе...АЗ ГОВОРЕХ ЗА МЕНДИ, КОСОКО, СЪНДИ, ФО-ПОРЕ, СИЛВА, МАРКОВИЧ, та дори и КРАЧУНОВ. И пак ти обяснявам не ми говори като на чорбар...това ми е най-омразният отбор в цял свят. Аз казвам само фактите...нямат бюджет, той и оня Хауърд го каза, че не са им плащали., а къде са....

От всички изброени единствено Менди, Силва и Косоко не познати на българския фен (за треньори да не говорим). Маркович и Сънди няма какво да ги броим, може да са добри футболсти, но още с нищо не са допринесли. Това е отбор от изключително опитни футболисти, всичките врели и кипели, не ти трябва да си ядрен инженер за да постигнеш нещо. Лично мое мнение е, че въпреки организационните проблеми, "ЦСКА" се представя дори под нивото си. Стига сте се връзвали да изказванията на Стойчо, него ако го слушаш и слънцето грее накриво...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 29 мар 2014 19:01

И кво за тях?? Милиславевич беше твърда резерва в Разград, Вальо Илиев е на 33+, Мболи не е играл мачове от година; Стоянов и той( а той ако не е вуйчо му..футбол няма да помирише толкова е слаб), Марто не играе...АЗ ГОВОРЕХ ЗА МЕНДИ, КОСОКО, СЪНДИ, ФО-ПОРЕ, СИЛВА, МАРКОВИЧ, та дори и КРАЧУНОВ. И пак ти обяснявам не ми говори като на чорбар...това ми е най-омразният отбор в цял свят. Аз казвам само фактите...нямат бюджет, той и оня Хауърд го каза, че не са им плащали., а къде са....[/quote]

От всички изброени единствено Менди, Силва и Косоко не познати на българския фен (за треньори да не говорим). Маркович и Сънди няма какво да ги броим, може да са добри футболсти, но още с нищо не са допринесли. Това е отбор от изключително опитни футболисти, всичките врели и кипели, не ти трябва да си ядрен инженер за да постигнеш нещо. Лично мое мнение е, че въпреки организационните проблеми, "ЦСКА" се представя дори под нивото си. Стига сте се връзвали да изказванията на Стойчо, него ако го слушаш и слънцето грее накриво...[/quote]

Никой не се връзва на Стойчо или Лупи..ясно е, че се плащат пари под масата на играчите, които играят редовно. А горепосочените от мен играчи победиха днес Литекс. Кой легнла, кой клекнал си е негов проблем. Пак казвам никой не казва една причина, защо Литекс ляга на ЦСКА? Не искат да играят в Европа или след 2 месеца Гришата купува ЦСКА и взема половината играчи на Литекс и иска да играе в Европа??? И в Левски, Литекс, Ботев има класни и опитни и високоплатени играчи, ама....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 мар 2014 19:29

Литекс ляга на ЦСКА?Ти луд ли си бе, я ходи се лекувай и не се излагай . Литекс отначалото на втория полусезон не показват никаква игра . Черно Море им взе точка в Ловече, Лудогорец ги биха 2 пъти сега и ЦСКА . Ония ден , ако не беше късмета на Лудогорец и те нямаше да си тръгнат с победа . ЦСКА въобще не са толкова слаби за нашите стандарти незнам защо така ги подценявате . Литекс ще продължи да пада, просто бяха до тука . Нещо като Арсенал в Англия ! Литекс легнали на ЦСКа днес :) По-голяма глупост не бях чувал днеска !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: 30 кръг: Литекс - ЦСКА - 29.03 | 16:15

Мнениеот angelco77 » 29 мар 2014 20:03

За мача какво да кажа-заслужена победа на ЦСКА.Отбора на Литекс играеше много добре есента,сега нула.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: 30 кръг: Литекс - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот PFC Litex » 30 мар 2014 12:59

През пролетта сме бледо копие на отбора от есента, а играта ни е под всякаква, като изключа мача с Берое ние сме вкарали за 4 мача 1 гол и то след съмнения за фал в атака.
Ще дойдат и добри дни.
Изображение

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 30 мар 2014 15:18

Въпроса е защо Литекс загуби мача? Предполагам, че след месец и нещо ще стане ясно... Кога се е случвало на Стойчо Младенов да четка противников отбор? Кога Литекс ще спечели мач срещу Ботев Пд и защо това няма да се случи? И за капак очаквам победа за Литекс с 2 гола в Разград.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 мар 2014 15:56

Неоправдавай слабата игра с конспирации, на Черно море в Ловеч също ли им дадохме точки, че не можахме да ги победим?
Играем слабо, това е, каква е причината не зная. Треньорския щаб да си опича акъла.
Изображение

Върни се в “Литекс”