HardWork написа:fcb_bg написа:HardWork написа:Пичове така като гледам КГБ ще изгърми бушона Путин скоро! Просто недоволството в Русия нараства, повечето поробени народи и републики искат независимост, гражданското общество е готово на война с олигархията, заради концентрацията на благата в ръцете на група бизнесмени, приближени на Путин! Борсата и валутата им са нестабилни, а една икономическа изолация ще е удар срещу Путин и ще му свали рейтинга още! Много от руснаците пътуват и виждат как е в ЕС, другите разполагат с интернет и проски сървари, чрез които заобикалят цензурата в интернет! Руското общество е осведомено, а и има революционно мислене!
Брей, и ти откъде знаеш за настроенията? Да не е имало милионни митинги в цяла Русия които съм изтървал? Най-големите митинги ве Москва ги проведе Навални. Същият Навални, пишещ се за патриот се среща с Джон Маккейн и Хилари Клинтън. Маккейн, загубилия от Обама на изборите, който каза, че ще външната му политика ще бъде антируска! Евем ти и патриота.
Знам за настроенията в Русия от баща ми с които си говоря по скайп всяка седмица, той живее в Калининград и е руски гражданин! Това което съм написал ми е сведено от него, не е мое наблюдение! Аз не съм патриот, напротив смятам национализма за нещо глупаво и ретроградно! За мен няма разлика между циганите, турците и българите всички сте ми еднакви! Аз вече не живея в България и не смятам и да се връщам![]()
! Най - голямата привилегия в това да си българин е възможността да имигрираш в ЕС безпроблемно!
Сам го каза за най-голямата привилегия за българина след влизането в ЕС. Само дето 70% от хората нито усетиха европейските пари, нито имат парици да си използват безвизовото пътуване.
Иначе относно настроенията няма какво повече да ти казвам, няма смисъл.