Мнениеот pas » 26 мар 2014 00:13
Единствените хубави неща на стадиона бяха агитката на Нефтохимик и някои млади момчета от Черноморец.
Слаб футбол, малко публика, дразнеща и обидна за зрителите организация на домакините за мача и... двата отбора си пътуват към "Б" група, където поне в момента им е мястото.
Иначе на терена - отбора разполагащ с професионални организация и футболисти /без да коментираме нивото на професионализъм/ победи отбора с аматьорски организация и футболисти. Изненадващ е не победителя от този мач, а факта, че Нефтохимик все още води с 2:1 победи през сезона. Пошегувах се преди мача, следващият път Нефтохимик ще излезе със сборен отбор на феновете, като дори това няма да е изненада при сегашната ситуация в клуба. С оглед на това изблиците на Херо след мача са жалки и дори смешни, не му отиват даже и на него. Не знам дали се сеща, че докато се доказва срещу играчи от "В" група и юношеските групи, неговото ниво става същото.
Съдията - много слаб, на мен ми изглеждаше от мястото, където седях, че дава сериозно рамо на Черноморец със серия от решения, без да има никаква нужда от това с оглед разликата в класите. Не се знае, обаче, дали нямаше да се обърка нещо и затова случайности не се допуснаха.
Честито на Черноморец, но съм сигурен, че и техните привърженици биха са зарадвали повече на успех в някой от предишните мачове. Днес дерби нямаше, тъй като съперникът им е на ниво "В" група.