Лудогорец - Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Лудогорец - Литекс

Мнениеот volf » 23 мар 2014 22:11

BadBoy написа:Никакво задържане на Моци нямаше, тези Ловеч, как може така да се мятат за дузпи.

Ти защо пак си сърдит бре безпристрастни -а?!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 мар 2014 22:14

volf написа: Вие сте изперкали тотално. Голямо глезене трябва да са ви глезили тези съдии, че да имате толкова нереален мироглед относно футбола!
Ако те е срам - а има защо- се потули някъде. Да не би да имаш норма да изпълняваш в този форум?
Ако смяташ че си достоен човек, редно е просто да честитиш победата на Лудогорец!

Вас за три сезона ви глезиха повече отколкото нас за 16. Иначе вие в Разград, като гледам, всички сте невероятни футболни специалисти, и реално всеки един от вас може да замести всеки един момент Стойчо Стоев.
Къде видя да съм написал, че сме играли феноменално в този мач? Но понякога футболът е нелогична игра и невинаги по-силно играещият печели. И именно един такъв детайл (като недадената дузпа) може да се окаже повратната точка в такъв мач.
Но какво ли да пиша и аз - признавам си, разкрихте ме, че съм тотално невеж. :oops:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2014 22:17

както казах, честита победа, дано Домусчиев пусне контестация, все пак е радетел за честен футбол

как не го е срам Асприля така да пада

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 мар 2014 22:19

PFC Litex написа:както казах, честита победа, дано Домусчиев пусне контестация, все пак е радетел за честен футбол

Изображение
Изображение

Слушай синия гуру пък ти - не е дузпа, паднал е след като Моци го е пуснал.
Ние нищо не разбираме, ние сме просто едни "ловешки бекове".

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 23 мар 2014 22:20

Нещо друго да питам . Къде останаха тея ,които прогнозираха и нагло се мъчат всеки път да изкарат ,че има 500 човека публика ? :?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 мар 2014 22:21

Това всички го видяхме още на повторението. Медал? Или да повчваме ме вадим немалкото съдийски грешки, заради които все още сте в борбата за титлата? Или може би ситуациите срещу вас нямат значние, но това дърпане при напълно несъстоятелна игра на отбора като цяла, осмисля вечерта ви? Хайде спете спокойно - заслужавахте най-малкото победа с гол или два! Да приключваме! Вие просто нямате чувство за чест и срам!
Последна промяна от D.Georgiev на 23 мар 2014 22:22, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 23 мар 2014 22:23

Честита победа на Лудогорец! Постигната с много силна и убедителна игра. Литекс също имаха своите шансове, но нашите напълно си заслужиха победата. С оглед развитието на резултата, мача беше правилно изигран от Лудогорец, макар че имаше един период от мача, в който можеше повече да държим топката при 2-0, но и така ми хареса. Много хубав гол на Марселиньо, а Кишада си е шило, макар че няколко пъти прекали с дрибъла. Дано контузиите на Дяков и Витиня не са тежки, защото ни чака поредица от трудни и важни мачове.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 мар 2014 22:23

Георгиев аз коментирам мача днес, а не мач от миналата година.
Вече споделих, вероятно отново щеше да ни победите, но мача най-малко нямаше да бъде 2:0 в 23-тата минута, това е ситуация, която влияе на резултата.
Изображение

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 23 мар 2014 22:24

PFC Litex написа:както казах, честита победа, дано Домусчиев пусне контестация, все пак е радетел за честен футбол

Изображение
Изображение

Дай го кога пада. Моци вече го беше пуснал! Правиш ли разликата - между дърпане и събаряне и дърпане и падане като за оскар? Ако те дръпна така ще паднеш към Моци, а вашият падна като все едно беше ударем в крака!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 мар 2014 22:24

Sstefanov написа:Много искаш бре. Кой си ти че да искаш да се баннват потребители за това че са те нарекли бек? По коментарите ти точно на такъв приличаш, ревеш като някоя ученичка, Пак то повтарям вие сте най бутаният отбор в последните 16 години!

Точно фен на Левски да го пише това...
П.П. Граматиката много ти куца.

Върни се в “Лудогорец”