Frankie Lampard написа:Ще го дават ли по някоя телевизия?
btv Action, Eurosport, uefa.com
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Ще го дават ли по някоя телевизия?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
shotgun blues написа:За Байерн Мюнхен според мен най-неудобният съперник ще е Челси,трудно им е на баварците срещу тях .
[/center]Robbery написа:shotgun blues написа:За Байерн Мюнхен според мен най-неудобният съперник ще е Челси,трудно им е на баварците срещу тях .
Може би си прав, но Байерн през 2014 ≠ Байерн през 2012. От тогава всеки, който иска да измъкне точица от нас играе по същия начин и отборът свикна на това. Освен това Байерн сега има повече възможности от Барселона по времето на Пеп. Когато не върви играта винаги може а се търси далечно центрирана по посока Манджукич. Възможност, която Барселона по онова време не притежаваха.
И все пак е доста трудно срещу треньори, които имат книжка категория "Е"!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:еми за СК на Европа не е като да не се измъчихте, а тогава Челси беше по-слаб от сега (не че вие сте били по-силни де...)
[/center]delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:някой може ли да даде линк за бтв екшъна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта