Левски - Ботев ст."Георги Аспарухов" 22.03.2014г. 16:15ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Ботев ст."Георги Аспарухов" 22.03.2014г. 16:15ч.
Дилян Пеевски - собственик на Левски...а искат ли Армагедон?
-
- Контакти:
- Saint Etienne
- Контакти:
- trimontium
- Контакти:
1:3 и скъсяване на дистанцията с червените.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]
- El Grande Capitan
trimontium написа:1:3 и скъсяване на дистанцията с червените.
Предвид на факта че Мъди остава,тази прогноза ми се види силно нереална....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Тоя мангал , който нарочно стъпи върху бедрото на Старокин с бутоните на двата крака, утре трябва да го разпорят. Представяте ли си , някой наш футболист да играе така в Африка. Още на следващия ден ще го извъртят на шиш и ще го изядат.

След като вече загубихме шанса си за някаква купа, липсата на спокойствие ли е проблема та да видим като не се борим вече за нищо това ли е е била причината за провала. Само един пример ще дам гришата намали парите в литекс не заяви че се борят за каквато и да е купа, а какво се получи имат реален шанс да вземат и двете купи и то с не малко юноши от собствената им школа. Относно утрешния мач не знам какво да мисля иска ми се да победим, но всичко зависи от играчите.
Не играйте за точки,играйте за ЛЕВСКИ !!
Резултата няма значение.Искам да видя нещо положително на терена,борба,себераздаване ..
Резултата няма значение.Искам да видя нещо положително на терена,борба,себераздаване ..
Ivanov_95 написа:Не играйте за точки,играйте за ЛЕВСКИ !!
Иванов и като се изказа по тоя начин олекнали ти ?
Не играете за точки, що за простотия?! Резултата има значение и ти го знаеш много добре, сега вече като няма за какво да се борите, ще играете просто за Левски, прав си! Но аз виждам друго тука

Гледате да прехвърлите напрежението и психотовара който носите със себе си и тайничко се надявате, така да стигнете по нагоре в класиране... Мъро ако отново ви реанимира, ще трябва да се намесва прокуратурата тука!