Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
пегъзимузовски
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот пегъзимузовски » 11 мар 2014 16:13

Los Che написа:Кой е автора на прозвището "Орлите" на ПФК Лудогорец АД ?

Кои са повече орли - "Пирин" Благоевград или наемната бригада на Кирчо "Парахода" ?

Пирин са "орлета" .

ronin3
Контакти:

Мнениеот ronin3 » 11 мар 2014 16:15

Нормално е да има подигравки срещу нас в този форум. Повечето от участниците тук са утвърдени фенове и те едва ли ще променят пристрастията си и също е нормално ненормалниците да излезят на мегдана. Но пък от друга страна много скоро в България няма да има нито един първолак видял някой от софийските грандове шампион.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 11 мар 2014 16:16

За пореден път се убеждавам, че Домусчиев твърдо е решил да пребори безработицата в страната- инвестирайки в интернет тролове. След политиката, налазиха и в спортните форуми. Сами можете да ги видите във форума на Лудогорец и на още един провинциален отбор.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 11 мар 2014 16:17

we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Свържи ни с този твой приятел за да се облажим и ние:) Вярно, че Домусчиев плаща транспорта но за другите неща трябва да си тъп за да им вярваш.
Сигурно и джобни им дава:)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 11 мар 2014 16:18

А какво ще стане с фен-клубовете в София и Чикаго когато , не дай Боже, на Киро "Парахода" му потънат гемиите?
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 мар 2014 16:21

Иване :) Като гледам този билет нещо няма цена или касова бележка ;) Киро ли ти го подари ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 16:25

ivan56 написа:Изображение

И?
Какъв е изводът от един такъв билет? За мачовете от груповата фаза имаше и безплатно посещение на школи. Сега мисля, че няма. Стадионът е голям за Лудогорец и предвид това имаше разни добри идеи за да има по-малко празни места. Ако мачовете бяха в Разград, на нито един мач от груповата фаза нямаше да има празна седалка!
Фирми на собственика, фирми-спонсори - странно ли е да им се изпратят НЯКОЛКО безплатни билета? Естествено, че може да има напрежение в работниците, които работят за 500 лева, а издържат футболисти с 15 хил. заплата. И трябва малко уважение и малко гордост, че участват в издръжката на такъв отбор.
Ако в Лудогорец искат да пълнят стадиони с безплатни билети, най-лесното е цената на билетите да е символична - например 2 лева. Но не е! Мачът с Пирин ГД беше с билети от 8 лева, срещу което гледаш мач срещу последния в класирането, температурата е като в хладилник, а непрестанно те вали дъжд.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 11 мар 2014 16:28

пегъзимузовски написа:
Los Che написа:Кой е автора на прозвището "Орлите" на ПФК Лудогорец АД ?

Кои са повече орли - "Пирин" Благоевград или наемната бригада на Кирчо "Парахода" ?

Пирин са "орлета" .

Бенфика-орленца,а Лацио-пискалета :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 мар 2014 16:30

Ludogorski_Fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Доста си наивен значи. :) Сигурно той плаща и за тези другите 40 000 които сега ще са на мача с Валенсия. :lol:

Те само заради Лудогорец отиват, нали?
Другия отбор никой не иска да го види, всички там ще са феновете на Лудогорец, не сте, ама се правите на заблудени.
В София повечето били неутрални, кои са неутрални, феновете на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София, ФК Септември, Академик София?
Сам можеш да придобиеш представа, що за "фен" трябва да си, ако досега си обичал един отбор и минали 2 месеца и да заобичаш друг, това са хора, които не са фенове, а просто са със силните на деня ;) Това е все едно аз да се откажа от Левски и да стана за Лудогорец, това и в следващия ми живот няма как да стане, ако ще и Левски да са във В група, където всъщност никога не са попадали, мисля :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 11 мар 2014 16:35

Орлите от "Антибиотик " Разград ?

Добре де, на Valencia Club de Futbol да кажем им викат "Прилепите" защото има прилеп в емблемата им. Прилеп има и в герба на Областта . Има и легенда за това.
Защо "орлите" ? В емблемата на ПФК "Лудогорец" АД няма орел. В герба на гр. Разград няма орел. В герба на областта също няма орел.
Много ми е интересно как във В група на поредното дерби със съседното село , 3 000 -те фенове на заводския "Антибиотик" са викали "О- р - л- и - т - е!"
Кой, освен платените PR-ри от фен-клубовете в Чикаго и София нарича наемниците на Киро "Парахода" - орлите?
Защо,бе?

Разпространение и численост в България. Постоянен вид. В средата на миналия век е извънредно рядък и почти на изчезване [2]. Няколко десетилетия по-късно популацията е оценена на 120 – 140 двойки [3]. През последните 20 години числеността се стабилизира и е налице тенденция за леко покачване. Сега са картирани 70 сигурни и 54 твърде вероятни гнездови находища в цялата страна [4]. Ако се вземат предвид и останалите 55 възможни гнездови находища от същото картиране, то видът вероятно наброява 120–150 двойки. Най-много (46,7%) са установени в Стара планина и Предбалкана, следват тези в Родопите (22,9%), Среднотунджанско поречие (6,6%), Средногорие и Краище, Рила и Пирин (по 4,9%), Дунавска равнина (4,1%), Осогово–Беласишка планинска група и Черноморско крайбрежие (по 2,5%).

Да не би защото едно от най-големите авторитети в орнитологията е Домусчиев, Добромир.
Или защото Разград е побратимен с гр.Орел?
Последна промяна от Los Che на 11 мар 2014 16:51, променено общо 1 път.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Лудогорец”