Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Контрола: ЦСКА - Есберг, 17:00 часа; 2:1 FT
на мен пък не ми е ясно нещо: Защо ни е още един ляв бек /така чета, че търсим/ Този португалеца /дето е на проби/ и той за чий ни е ? Незнам и Галчев за какво ни е ? За мен имаме доста кадърни юноши и Витанов и Попов - така като ги гледам са си супер момчетата.
Parmalat написа:Първо за Есберг играха 7 от 11 титулярни играчи.Пробваха нов играч и юноши.Като цяло изляза от групата си за сметка на Стандарт Лиеж.Типичен датски отбор.Здрави момчета.
Видях много слабости в играта на ЦСКА.Най-вече при десния бек и средата на терена.Сипят се случайни топки напред вместо да се пробива през центъра.Във Витанов има футбол и ще е добре да играе повече както и Долапчиев.Чочев израства и ще е много трудно да го задържи ЦСКА.Още с идването от чавдар Етрополе се говореше че е суперталант.
Некой друг мач си гледал. Изсипвали се били топки? Ходи си сипи една шкембе чорба и лягай. Гледай си Лудогорец и с ЦСКА не се занимавай, тъй като ти футбола не го разбираш.
Обяснявам ти.Презастрахова се.Една от лошите му треньорски страни.Каза че имал 4 халфа за 2 места,всеки ден няма да се контузват,при това в бройката нямаше предвид младите.За чий са му...4.Обича да работи в максимално конфортна среда С ШИРОК СЪСТАВ.Ако не му тръгне с единия,следва другия.Без да му е наум че отбора е във "финансов борд",заплати,ЛИЦЕНЗИРАНЕ И т.н.Не се борим за шампиони,евентуално ЛЕ и 3-4 място.Ако иска Венци Христов, Стойчо трябва да реши на кой пост и кой играч му е в преразход,за да продаде...пари за Христов не ми е ясно от къде ще дойдат.До ден два трябва да плащат останалото за италианските ментета...Акуаро,Грило и останалите.k_oleto написа:на мен пък не ми е ясно нещо: Защо ни е още един ляв бек /така чета, че търсим/ Този португалеца /дето е на проби/ и той за чий ни е ? Незнам и Галчев за какво ни е ? За мен имаме доста кадърни юноши и Витанов и Попов - така като ги гледам са си супер момчетата.
Няма ли да го обвиниш и че е докарал италианските ментета?
red__army написа:Обяснявам ти.Презастрахова се.Една от лошите му треньорски страни.Каза че имал 4 халфа за 2 места,всеки ден няма да се контузват,при това в бройката нямаше предвид младите.За чий са му...4.Обича да работи в максимално конфортна среда С ШИРОК СЪСТАВ.Ако не му тръгне с единия,следва другия.Без да му е наум че отбора е във "финансов борд",заплати,ЛИЦЕНЗИРАНЕ И т.н.Не се борим за шампиони,евентуално ЛЕ и 3-4 място.Ако иска Венци Христов, Стойчо трябва да реши на кой пост и кой играч му е в преразход,за да продаде...пари за Христов не ми е ясно от къде ще дойдат.До ден два трябва да плащат останалото за италианските ментета...Акуаро,Грило и останалите.k_oleto написа:на мен пък не ми е ясно нещо: Защо ни е още един ляв бек /така чета, че търсим/ Този португалеца /дето е на проби/ и той за чий ни е ? Незнам и Галчев за какво ни е ? За мен имаме доста кадърни юноши и Витанов и Попов - така като ги гледам са си супер момчетата.
и на мен точно това му качество май най-не ми допада. Другото е, че предпочита Съндей някой си от Нигерия, вместо Витанов /ако се повтарям, се извинявам, но е много перспективен/. Така че това с широкия състав - донякъде разбирам, но чуждите накадърници, вместо наши момчета - не
При Любо Пенев имаше около 35-40 играчи, има ли смисъл от коментар? Какво по-хубаво от сериозна конкуренция, всички се раздават на всяка една тренировка, и знаят че най-малката грешка ще ги остави на скамейката.
-
- Контакти:
Venko123 написа:При Любо Пенев имаше около 35-40 играчи, има ли смисъл от коментар? Какво по-хубаво от сериозна конкуренция, всички се раздават на всяка една тренировка, и знаят че най-малката грешка ще ги остави на скамейката.
Ако има пари да.Освен това с много играчи се работи трудно.Така,че спри да ръсиш глупости.
-
- Контакти:
k_oleto написа:red__army написа:Обяснявам ти.Презастрахова се.Една от лошите му треньорски страни.Каза че имал 4 халфа за 2 места,всеки ден няма да се контузват,при това в бройката нямаше предвид младите.За чий са му...4.Обича да работи в максимално конфортна среда С ШИРОК СЪСТАВ.Ако не му тръгне с единия,следва другия.Без да му е наум че отбора е във "финансов борд",заплати,ЛИЦЕНЗИРАНЕ И т.н.Не се борим за шампиони,евентуално ЛЕ и 3-4 място.Ако иска Венци Христов, Стойчо трябва да реши на кой пост и кой играч му е в преразход,за да продаде...пари за Христов не ми е ясно от къде ще дойдат.До ден два трябва да плащат останалото за италианските ментета...Акуаро,Грило и останалите.k_oleto написа:на мен пък не ми е ясно нещо: Защо ни е още един ляв бек /така чета, че търсим/ Този португалеца /дето е на проби/ и той за чий ни е ? Незнам и Галчев за какво ни е ? За мен имаме доста кадърни юноши и Витанов и Попов - така като ги гледам са си супер момчетата.
и на мен точно това му качество май най-не ми допада. Другото е, че предпочита Съндей някой си от Нигерия, вместо Витанов /ако се повтарям, се извинявам, но е много перспективен/. Така че това с широкия състав - донякъде разбирам, но чуждите накадърници, вместо наши момчета - не
Добре дошли в отбора.Янчев,Галчев,Чочев,Съндей-както и да ги броиш са четири.Значи Витанов не го брои за жив.
Петко, от къде знаем че няма пари? Купуват Христов, платени са повечето заплати...Не ми изглежда като нямане на пари? Нали се сещаш, че за да бъдат взети тия играчи, значи първо му е разрешено и после му е казано, че има пари за тях.
- Левски_с_дубъла
- Контакти:
Мюсюлманска молитва вдъхнови ЦСКА за първа победа в Турция
Спарингът се проведе под звуците на "Езан" - мюсюлманският призив за молитва, който се чуваше от разположените наблизо джамии. Случайно или не - пеещият мюезин подейства надъхващо на червените, които за разлика от предишните проверки с казахстанския Житису (0-0) и австрийския Адмира Вакер (0-1), този път демонстрираха изключително желание за игра.
Гонг , учете се от боговете *** как се пишат статии