FLANKER написа:Siegfried написа:sin4ec написа:Siegfried написа:Аз съм за това на мястото на паметника на съветската пияна сган да се издигнат два нови - на РОНАЛД РЕЙГЪН и МИХАИЛ ГОРБАЧОВ, гробокопачите на Се Се СеРе!!! Рейгън започна това велико дело, а Горбачов го завърши! Дълбоко ги уважавам за това![]()
Както е казал Рейгън Велики: ,,YES, WE CAN.''
Тази пияна сган с бой и тупаници методично стигна от Москва до Берлин и навря зигфридчетата в кучи гъз, по подземия и горички. Е, друго си е да смърдиш на шнапс, чесън и повръщано, по-е ентелегентно някак...Пък като ги гледам руснаците колко са засегнати от Рейгън, направо им се тресат мъдите... Няма ссср, ама има Китай и Русия, сега азиатски съюзи спрягат,
и накрая-все тая!
В огромна грешка си - Русия има само един пълководец - Суворов. Иначе и Наполеон, и Хитлер са пердашили под и над път. Руснаците нямат нищо общо с победата над Германия. САЩ са в основата! А олигофренясалият пиян руски войник се е клатушкал наляво-надясно, докато немци, финландци etc. са го ръгали с щиковете си![]()
Пияните орианталски варвари - руските блядове - НИКОГА няма да стигнат изяществото, финеса, дисциплината и пробивността на ВЕЛИКИЯ НЕМСКИ НАРОДГермания навря в кучи гъз света след ПСВ, навря го и след ВСВ
А простите съвети, въпреки че уж се писаха победители, претърпяха пълен крах през Студената война
СМЯХ В ЗАЛАТА!
А сегашната Русия да не си вири много носа, защото Райхът и чичо Сам дебнат
Човек,след "написаното" от теб спирам дотук
Набедените за победители руснаци просто са били повече - друга причина за подема им НЕ съществува. Това ми напомня за един виц по истински случай:
,,Попитали поляка кого би убил първи и кой втори- немеца или руснака. Полякът, без да се замислил, казал:
-Първо немеца, после руснака.
-Е, защо?
-Първо работата, после удоволствието
Те поляците си знаят де - имат опит от края на ПСВ