Всички новородени с чипове от май 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всички новородени с чипове от май 2014

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2013 17:31

Eminem написа:
Tommi написа:Още вчера те питах дали знаеш кой е най-ценният ресурс. Отговорът е информацията. С този чип някой някъде ще разполага със страшно много информация за всеки човек, която може да използва както си поиска. Как може да бъде гарантирано, че тя няма да бъде използвана срещу всеки, който се опита да застраши нечии интереси?
Това ти може да го наричаш параноя, но всъщност е факт.

+1 Ще постигнат тотален контрол над хората.

Въпрос на време е 8-) И не, това не е параноя, знам го от първоизточника 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 дек 2013 17:38

CTAHKO написа:Въпрос на време е 8-) И не, това не е параноя, знам го от първоизточника 8-)

Ами като гледам как навсякъде приемат това с присмех и незаинтересованост, да въпрос на време е. Манипулацията през всичките тези години си свърши работата. Хората са по-големи овце от самите овце.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 27 дек 2013 17:40

Eminem написа:
CTAHKO написа:Въпрос на време е 8-) И не, това не е параноя, знам го от първоизточника 8-)

Ами като гледам как навсякъде приемат това с присмех и незаинтересованост, да въпрос на време е. Манипулацията през всичките тези години си свърши работата. Хората са по-големи овце от самите овце.

факт 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 27 дек 2013 18:13

Thsmith написа:Прегледах набързо темата и направо съм шокиран. Знаех, че има хора с проблеми, но от начина по който масово посетителите на темата скочиха ме побиха тръпки. Миналата година се смяхме на онези цигани които твърдяха, че гласуват на АЕЦ за да не стане тока 110 волта, но голяма част от потребителите тук са същите. Ще ме извинявате, но е така.
Не е нормално да влизаш в тема и да прочиташ едно абсурдно заглавие и да приемаш всичко за неоспорима истина и факт. Да се връзваш на разни блогове и да започваш да се филмираш. Започва параноята, плана за световната конспирация, края на света бла бла и тн. Някакви хорица започват да пищят, че трябва веднага да напуснем ЕС и да бягаме докато е време.
Друг всезнайко започва да разказва какво съдържал този митичен чип който някой щял да му слага. За какво щял да се използва, говори как щял да заразява организма с радиация ако се опиташ да го премахнеш. Накрая авторитетно казва, че това го е "чел". После някой друг джиниъс ще цитира него и също ще говори как го бил чел, ще го приема за абсолютна истина и ще доукраси нещо от него.
Направо съм потресен. Определено всякаква надежда която имах, че някой ден нещата ще се оправят, че ще дойдат млади хора и ще се отървем от невежеството, от червените боклуци които ни изяждат с десетилетия наред.... всичко убихте. Явно е, че единствения път който остава на нашата държава е да заприлича все повече на едно циганско гето. Нищо повече.

....само си тропал по клавиатурата....ама си изтропал едно голямо нищо.Преди да заговориш за конспирация..си направи труда да научиш какъв точно е..смисъла,не е този който упорито ти пробутват казионни медии и обществот.Верно ли мислиш че като няколко избрани люде-психопати....наречен световен елит,редят картината на света и всеки ден щи издават бюлетини какво предстои да ти се случи.....идиот такъв.Като ти шибнат чипа...не може да се бориш с това,не може да негудаваш,въставаш и организираш,щото знаят кой си,къде си,с кого си....ако го махнеш....не съществувяш....няма кой да помогне,защото те знаят кои са приати,роднини...всичко...сега Зукърбърг и тази юдейска простотия "Фейсбук"...прави това,но не могат да те следят чисто физически в смисэла на тази зума.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 дек 2013 18:23

Tommi написа:
vaskonti написа:Tommi, дали не е редно първо вие да си докажете параноите, пък после да искаш от останалите да те опровергават? Вие в момента твърдите, че аз съм заблуден и сляп роб и очаквате от мен да докажа, че не съм? :shock: Логиката ти е леко обърната с краката нагоре, май...

Още вчера те питах дали знаеш кой е най-ценният ресурс. Отговорът е информацията. С този чип някой някъде ще разполага със страшно много информация за всеки човек, която може да използва както си поиска. Как може да бъде гарантирано, че тя няма да бъде използвана срещу всеки, който се опита да застраши нечии интереси?

Кажи ми само едно нещо на тоя свят, което не може да бъде използвано с користни цели, а само за добро? Питам за едно-единствено нещо, каквото и да е то.
И още нещо - от къде знаете за какво точно ще се използва чипа, какви ще са му възможностите и кой ще го използва? От разни книжки, клипчета и паралелни реалности ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 дек 2013 18:35

vaskonti написа:И още нещо - от къде знаете за какво точно ще се използва чипа, какви ще са му възможностите и кой ще го използва? От разни книжки, клипчета и паралелни реалности ли?

Според теб кой ще използва чиповете ? Кой стои зад тях ? Лекарите ? Политиците ?
Знам за какво ще се използват, защото зад чиповете стои политическият елит на света, а от тях не очаквам нищо добро.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 дек 2013 18:49

Ами аз предпочитам да се придържам към правилото, според което при липса на по-добро обяснение, за вярно се приема най-простото такова. А най-простото обяснение в случая определено не е световната конспирация и психо-заробването. Както казах, няма и едно нещо на тоя свят, което да не може да се използва от лошите. Като оставим настрана факта, че очевидно няма никакъв шанс след 6 месеца тия чипове да станат задължителни, някой ще отрече ли, че те могат да бъдат използвани и с добра цел?
[/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 дек 2013 18:52

Интересно ми е хората които са влезли във филма и говорят как ние сме били непросветени, а те много информирани, дали са прочели 2 книги през живота си? И под книга се разбира нещо с корици, а не блог на някое магаре имащо се за запознат по всеки въпрос.

Що се отнася до това, че съм бил тролвал, а не съм защитавал теза.... това много ми напомня точно за темите за извънземни, края на света и етк. Избълвате си една торба дивотии на ниво квартална кръчма и започнете да чакате някой да ги преборва.
Нека да обобщим темата до момента. Бих я преразказал по следния начин. Естествено заменил съм някои думи за да потвърдя горната си теза.

Извънземните идват от май 2014. Прочетох на много места в интернет и в книги на разни отвлечени, а да и се видях с един който са го отвличали. Каза, че са го изнасилвали по цял ден и са го забременели. Сега щял да ражда извънземно и термина му е през май. Тогава каза, че са щели да ни завладеят. Много информация има в нета. Образовайте се. Предупреждавам докато е време... да не сте изненадани като се случи през май 2014. Извънземните вече са тук, но са малко. Чукат хора доброволно, но скоро ще стане задължително. Внимавайте да не ревете после!

аа да .... да не забравя да кажа, че в рашъ няма да идват. Много ги е страх от путин и там всички са в безопасност. Само в западните държави ще има извънземни. Начина да се спасим е да напуснем ЕС и да бягаме в Рашъ. Сериозно! Иначе ще ви чукат по цял ден и ще ви правят извънземни деца, ще ви контролират мислите и тн.

След това гордо заявявам някой да обори горната теза :lol: :lol:
Ето това правите вие и така изглеждате в очите на нормалните хора.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 дек 2013 19:07

vaskonti написа:
Tommi написа:
vaskonti написа:Tommi, дали не е редно първо вие да си докажете параноите, пък после да искаш от останалите да те опровергават? Вие в момента твърдите, че аз съм заблуден и сляп роб и очаквате от мен да докажа, че не съм? :shock: Логиката ти е леко обърната с краката нагоре, май...

Още вчера те питах дали знаеш кой е най-ценният ресурс. Отговорът е информацията. С този чип някой някъде ще разполага със страшно много информация за всеки човек, която може да използва както си поиска. Как може да бъде гарантирано, че тя няма да бъде използвана срещу всеки, който се опита да застраши нечии интереси?

Кажи ми само едно нещо на тоя свят, което не може да бъде използвано с користни цели, а само за добро? Питам за едно-единствено нещо, каквото и да е то.
И още нещо - от къде знаете за какво точно ще се използва чипа, какви ще са му възможностите и кой ще го използва? От разни книжки ли, клипчета и паралелни реалности ли?

Няма лошо, че нещо се използва с користна цел, това не означава, че не може да е за добро. Веднага мога да ти дам за пример един университет в Щатите, в който може да влезеш, ако измислиш бизнес идея, която да те направи милионер и в същото време да подобри живота на 1 млрд. души. :) Тук говорим, че тези чипове са потенциална заплаха (в неизмерими размери) за много хора, а след поколения за всички хора.
Ще го използва(т) някой(и). И този/тези получава(т) нещо, което е по-ценно и от златото. Дори и само да определя местоположението на даден човек във всеки един момент, без да има никакви други "екстри", това означава пълна информация за това къде се намира той, какви места посещава, с кого контактува и т.н. Само си спомни как един секс-скандал разруши кариерата на шефа на МВФ Доминик Строс-Кан, как изневерите на Тайгър Уудс сринаха имиджа му, как същото се случи с Берлускони, как почивката на Сидеров в Куба взриви политическия живот у нас и още стотици примери. Сега си представи, че някъде има инфорация за всеки къде ходи и какво прави и тя се използва само срещу неудобните за някого личности.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 дек 2013 19:26

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:

И още нещо - от къде знаете за какво точно ще се използва чипа, какви ще са му възможностите и кой ще го използва? От разни книжки ли, клипчета и паралелни реалности ли?

Няма лошо, че нещо се използва с користна цел, това не означава, че не може да е за добро. Веднага мога да ти дам за пример един университет в Щатите, в който може да влезеш, ако измислиш бизнес идея, която да те направи милионер и в същото време да подобри живота на 1 млрд. души. :) Тук говорим, че тези чипове са потенциална заплаха (в неизмерими размери) за много хора, а след поколения за всички хора.
Ще го използва(т) някой(и). И този/тези получава(т) нещо, което е по-ценно и от златото. Дори и само да определя местоположението на даден човек във всеки един момент, без да има никакви други "екстри", това означава пълна информация за това къде се намира той, какви места посещава, с кого контактува и т.н. Само си спомни как един секс-скандал разруши кариерата на шефа на МВФ Доминик Строс-Кан, как изневерите на Тайгър Уудс сринаха имиджа му, как същото се случи с Берлускони, как почивката на Сидеров в Куба взриви политическия живот у нас и още стотици примери. Сега си представи, че някъде има инфорация за всеки къде ходи и какво прави и тя се използва само срещу неудобните за някого личности.

Страхотно. Кой е тоя университет, защото току що ми хрумна брилянтна идея - ще изобретя едни мънички чипове, колкото оризово зърно, които ще се имплантират в хората и ще носят пълна информация - име, местоживеене, кръвна група и все такива неща, които могат дори да спасят живота на дадения човек. Струва ми се, че хем ще стана милионер, хем поне 1 млрд. човека ще са спокойни, че ако се наложи, лекарите ще реагират адекватно и ще им спасят живота. Как мислиш, добра ли е идеята ми, има ли перспектива?

Ако някой реши да сгази лука, не виждам защо ще се оплаква след това, че е разкрит. Да не говорим за най-големия абсурд - да твърди, че разкриването му е проблем, а не това, което е вършил. И отново ще ти припомня, че в момента изобщо не са необходими чипове за да може всеки да бъде проследен, подслушан и записан къде ходи и какво прави. Строс-Кан, Уудс и Волен с чипове ли са проследени или с най-обикновен фотоапарат? Смяташ ли, че някой се интересува къде ходи баба Гичка от село Гинци? Ако ми кажеш, че илюминатите ще следят и нея, аз съм до тук по тоя въпрос, защото то бива филмиране, ама това е е върха вече.
[/center]

Върни се в “Свободна зона”