Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Държавата отпуска 4 млн.лева на Лудогорец.

Мнениеот iliyan » 11 ное 2013 16:53

tsonpen написа:
PFC Litex написа:Ние си драскаме тук, но стадион в Разград отдаден ли е на концесия?

Не е отдаден. Аз това разправям - това е общински стадион, затова и Домусчиев има право да иска участие на общината (съответно и държавата, която формира бюджета на общината). Преди време Лудогорец искаше концесия, не я получи.
Да не се правят аналози с други стадиони, защото са малко тези на сериозни клубове, които да са останали общински. Много общини помагат. Ако не се лъжа, община Пловдив плати осветлението на Локо Пд. Берое пък е на издръжка на държавна компания и с такива пари беше оправен терена и осветлението.
На Лудогорец Арена пък всичко досега е частна инвестиция. Има успехи, няма концесия. Редно е да се поиска участие и от собственика - община Разград. Това е все едно да си под наем, да извадиш 800 лева за ремонт, но да поискаш и 200 от собственика на апартамента, защото ремонтът ще бъде основен.
Не на последно място Лудогорец показа, че е успешен клуб и номер едно в България в момента.

За сметка на осигуровките и заплатите на служителите на БМФ и да не споменавам колко хора е оставил без прехрана вашият благодетел , нали !!!
Все пак на каква цена са тези успехи , а ?! 6000 хора на улицата и не знам още колко без осигуровки и нередовни заплати !!!
А колко е ощетил държавата няма смисъл да говорим и още смуче от нея щото така го е учила мама докато е била директор в Ловеч !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 11 ное 2013 16:56

От г-н Чобанов като министър на финсите и мой съгражданин от Ямбол,искам да изпълни решението на предното правителство и също да отпусне 7 милиона лв. за нова спортна зала в Ямбол....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 ное 2013 16:58

tsonpen написа:
PFC Litex написа:Ние си драскаме тук, но стадион в Разград отдаден ли е на концесия?

Не е отдаден. Аз това разправям - това е общински стадион, затова и Домусчиев има право да иска участие на общината (съответно и държавата, която формира бюджета на общината). Преди време Лудогорец искаше концесия, не я получи.
Да не се правят аналози с други стадиони, защото са малко тези на сериозни клубове, които да са останали общински. Много общини помагат. Ако не се лъжа, община Пловдив плати осветлението на Локо Пд. Берое пък е на издръжка на държавна компания и с такива пари беше оправен терена и осветлението.
На Лудогорец Арена пък всичко досега е частна инвестиция. Има успехи, няма концесия. Редно е да се поиска участие и от собственика - община Разград. Това е все едно да си под наем, да извадиш 800 лева за ремонт, но да поискаш и 200 от собственика на апартамента, защото ремонтът ще бъде основен.
Не на последно място Лудогорец показа, че е успешен клуб и номер едно в България в момента.

Герена какъв е според теб?

А обвързването успех - инвестиция е чутовно. Тогава Левски за периода 2006-2007 какво трябваше да получи?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 ное 2013 17:00

dido77 написа:
Red Warrior написа:Няма лошо след като Домуса ще осигури 80% от парите, държавата да съфинансира с 20%. И без това скоро няма да имаме нито един стадион отговарящ на европейските изисквания. Само, че трябва да има ясни критерии, като категория на УЕФА, подизпълнителите да са български компании несвързани със собственика и т.н. И за да няма двоен аршин държавата трябва да съфинансира с 20% всеки клуб, който може да извади останалите пари за нов стадион категория 4 например. Доколкото знам има такава възможност и от еврофондовете. Фирмата, която искаше да набута ЦСКА на стадиона на Славия, щеше да се финансира по този начин.

Добре, че има и хора, които първо се опитват да мислят, а не първосигнално като първолаци, да пишат глупости. Аз също предполагам, че ако държавата отпусне пари на общината, то ще е по направление на някоя европрограма. Естествено няма лошо по някаква линия да се подпомогне всели един отбор за изграждане на стадион, когато има ясен план, основно финансиране и концепция за това изграждане.

П.С. Заглавието на темата е крайно некоректно. Държавата няма как "да отпусне" тези пари на Лудогорец, да не говорим, че такова искане не е и отправяно. Искане за финансова помощ е отправила община Разград, в качеството си на собственик на стадиона.

Това мнение вероятно би било правилно, ако Лудогорец плаща наем за стадиона.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 ное 2013 17:01

iliyan написа:
tsonpen написа:

За сметка на осигуровките и заплатите на служителите на БМФ и да не споменавам колко хора е оставил без прехрана вашият благодетел , нали !!!
Все пак на каква цена са тези успехи , а ?! 6000 хора на улицата и не знам още колко без осигуровки и нередовни заплати !!!
А колко е ощетил държавата няма смисъл да говорим и още смуче от нея щото така го е учила мама докато е била директор в Ловеч !!!

Ама кво очакваш от човек на който му подариха бмф за жълти стотинки неизпълняващ договора за приватизация,мисля че едно от условията беше да са под наш флаг а те са.............,така му подариха и концесия на пристанищата и в Бургас изток и запад и Варна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2013 17:03

ivan56 написа:Ама кво очакваш от човек на който му подариха бмф за жълти стотинки неизпълняващ договора за приватизация,мисля че едно от условията беше да са под наш флаг а те са.............,така му подариха и концесия на пристанищата и в Бургас изток и запад и Варна.

Явно Домусчиев е лъжец http://www.pan.bg/view_article-3-17742- ... ydove.html
Аз пак не разбирам защо се намесва БМФ в дискусията?
Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 ное 2013 17:05

Аз съм твърдо ЗА. Браво на Орешарски и министър Георгиева. Отдавна повтарям, че държавата трябва да подпомага футболните клубове с каквото може. Не стига че от УЕФА, ФИФА и другите подобни мафиотски структури са ограничили максимално възможностите на държавата за намеса във футбола, така че да не прави каквото е по силите й е престъпление. Днес ще помогне на Лудогорец, утре на някой друг отбор. Неотдавна излезе информация че за реконструкция с цел лицензиране на Лудогорец арена за ШЛ са необходими 20 млн. лв., а Домусчиев каза че той лично ще даде 16 млн., ако държавата даде 4 млн. Явно точно това предстои да се случи. От това имат полза всички бг отбори, както и националният отбор, тъй като в обозримо бъдеще Лудогорец арена може да е единственият стадион, който ще отговаря на критериите за европейски мачове и ще бъде единствената възможност да не играем в Сърбия или Румъния.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 ное 2013 17:10

doktora25 написа:Аз съм твърдо ЗА. Браво на Орешарски и министър Георгиева. Отдавна повтарям, че държавата трябва да подпомага футболните клубове с каквото може. Не стига че от УЕФА, ФИФА и другите подобни мафиотски структури са ограничили максимално възможностите на държавата за намеса във футбола, така че да не прави каквото е по силите й е престъпление. Днес ще помогне на Лудогорец, утре на някой друг отбор. Неотдавна излезе информация че за реконструкция с цел лицензиране на Лудогорец арена за ШЛ са необходими 20 млн. лв., а Домусчиев каза че той лично ще даде 16 млн., ако държавата даде 4 млн. Явно точно това предстои да се случи. От това имат полза всички бг отбори, както и националният отбор, тъй като в обозримо бъдеще Лудогорец арена може да е единственият стадион, който ще отговаря на критериите за европейски мачове и ще бъде единствената възможност да не играем в Сърбия или Румъния.

Държавата няма никаква полза от тази инвестиция освен ако стадионът не е над 34 000 седящи места, за да може да приеме мачове от Европейските първенства. А и така да е Разград е много малък град с лоши транспортни връзки, тоест напълно нелогична инвестиция.
София, Пловдив и след това Варна са нормалните дестинации за една държавна инвестиция в качествен стадион.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 ное 2013 17:14

Red Warrior написа:
stefani написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
stefani написа:
джони написа:против съм такива пари да се дават без ясен критерии ,но е смешно точно фенове на Берое и Левски да надигат вой,единия е изцяло държавно отборче,а на другия доскоро шефа на тотото се разпореждаше

Ето това е нахалство !Те за това ви бият където ви хванат , а ги наричаш отборче :lol: Значи може олигарси крали държавата да издържат някои отборчета, а държавно предприятие тровещо Стара Загора и цялата област да не издържа местният отбор ?

Ами не мисля че е редно с парите на данъкоплатеца, да се издържа футболен клуб.Особено пък при положение, че точно ТЕЦ Марица е един от основните виновници за баснословните сметки за ток ;)

Бъркаш ТЕЦ-ете ! Държавнага ТЕЦ Марица изток 2 е един от най- евтините производители на ток и тя издържа Берое !

И сега в сметките ни за ток, освен зелената енергия и такса пренос, има и компонент Бирои. :roll:

Омръзна ми, само на кръгъл идиот трябва да се обяснява толкова дълго, че държавнага ТЕЦ Марица изток 2 трови въздуха на Ст. Загора и областта и е морално задължена да прави нещо за местният отбор . При това ме караш да го правя аз който в Бг съм почитател на Левски .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 ное 2013 17:22

stefani написа:....

Омръзна ми, само на кръгъл идиот трябва да се обяснява толкова дълго, че държавнага ТЕЦ Марица изток 2 трови въздуха на Ст. Загора и областта и е морално задължена да прави нещо за местният отбор . При това ме караш да го правя аз който в Бг съм почитател на Левски .

Ахааааа...Сега разбрах, защо Кремиковци, който тровеше въздуха на София беше свързан с един друг отбор.
По морално задължение. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”