Мнениеот percival » 06 ное 2013 11:56
BRF написа:tsonpen написа:b0b1 написа:Мачкаме измисления отбор, на Армията е тежко особено за новоизлюпени тимчета набор 2008.
Поправи ме, ако греша, но ЦСКА е основан 1948-ма, а носи името ЦСКА от 1962-а. Може да се смята за правоприемник на клуб, основан през 1923-та.
Лудогорец е основан през 1945-а и оттогава му е името. Може да се смята за правоприемник на отбор, основан през 1918-та.
По подобен начин мога да ти отговоря и за измислените отбори, но вече ми омръзна от едни и същи глупости.
Поправям те веднага!Лудогорец е отбор на 3 години,наследник на антибиотик,който е наследник на лудогорец или нещо такова!
Да взема да се включа и аз .Този Лудогорец,няма ама сболютно нищо общо с предният от 1945 г.Дори не знам как е дадена да се ползва емблемата след като точно този Лудогорец 1945 фалира заедно със завода Антибиотик през 90-те години.Как и по какъв начин Киро е взел емблемата ,не знам.Отбора който е в момента започна като Лудогорец 2000,дори си мисля ,че беше Разград 2000 и както си е в името му е създаден 2000г.Сегашният Истинският благоприятен живот на този клуб започна с идването на Киро ,а това беше май дори през 2009-2010 година.Не това е най-важното обаче.
Дано стане един хубав мач и тоя път който и да свири да свири по правилата.Нека по добрият победи.Феновете на Лудогорец които ще посетят София ,трябва много да внимават.Да не забравяме мача преди 2 години ,какво се случи.
2:0 за ЦСКА.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора