za nas e toj religiq написа:Logical person написа:za nas e toj religiq написа:Logical person написа:
Аз съм оповестил ясни критерии, при които си давам предложенията. Не е задължително да ти харесват и да си съгласен. Ти се опитваш от 9 кладенеца вода да донесеш, само и само любимеца да бъде обявен за най най най. Не знам защо си решил, че трябва да се броят головете и асистенциите ??? Както виждаш съм предпочел Генков за нападател, при положение че Камбуров има много повече голове.
Сори не разбрах че се прави отбор на любимците![]()
Аз си мислех че във футбола се броят головете и асистенциите , извини ме че съм останал толкова заблуден
Заблуден си![]()
Ако правех отбор от любимци, нямаше да има двама левскари в него
Головете и асистенциите далеч не са единствения критерии. Той и Маркиньос има много голове, но е непостоянен. Съответно не заслужава да попадне в идеален отбор.
Аз пък си мисля че има един заблуден и това не съм азВсе си мисля че за да попаднеш в каквато и да е класация , трябва да имаш някакви заслуги за да сив нея
Та обясни ми сега , ама бавно за да те разбера , какви точно са заслугите на Мисиджан , че и на Генков като го спомена , за да са в тая класация а не примерно Неделев и Камбуров
Бааавно и за третииии път:
Без да броим контузията на Неделев, смятам че Мисиджан е с по-добро КПД, Неделев има сигурно 50 удара да ги вкара тези голове, Мисиджан е много по-ефективен. Тук нещата отиват и до треньори, в Ботев всички топки минават през звездата на отбора Неделев, който има картбланш да праща по 15 пъти топката в трибуните и една да влезе. В Лудогорец играят много по разнообразно, а Мисиджан по често подава отколкото да стреля. Все едно да сравняваш Робен с Рибери. на единия му трябват 20 шута да вкара и е егоист, другият е отборен играч и значително по ефективен при изстрелите.
Колкото до Камбуров, там също целия отбор играе за него, освен това издиша в 60-та минута. В Левски на Генков подават само в краен случай, обикновено Родригез завършва. А Генков има сили да се бори 90 минути и да пресира. Като голмайстор ефективността му е не по-лоша, има игра с двата крака и с глава. освен това дузпите в Левски ги бие Родригез, а в Локото Камбуров. Генков ми се вижда и по стабилен като характер, докато Камбуров е малко лигав.
За съжаление при нас нямаме достатъчно добра статистика, каквато си водят в другите първенства. Ако ще гледаме само головете, то тогава да вземем Вратар, защитници и дефанзивни халфове от ЦСКА защото отбора е допуснал само 5 гола, офанзивни халфове и крила от Литекс, защото отбора е вкарал най-много голове и за нападател, водача при голмайсторите