Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Мляко с ориз
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот Мляко с ориз » 09 окт 2013 18:07

rsk написа:Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.

Ето заради такива "ултра селяци" като теб днеска цяла Европа ни се смее, любителю на дрогата.
Много ми е интересно, ако утре тея качулати 10 тина получат поръчка да те пречукат понеже си настъпил нечий интерес, пак ли така пламенно ще ги защитаваш, смешник.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 окт 2013 18:08

milen.hristov написа:Не е за боклука по простата причина, че си има тема за секторБ, другомислещите фенове също трябва да имаме тема

Не те знам мангал ли си, сърбин ли или си чист ********, ама с какъв гопишеш тоя "декларация" баш ти, дето всички те знаем какви клетви изговори за оказалия се най-голям мъжкар и левскар Георги Иванов. Аман от незадоволени пичове търсещи внимание в тоя форум..
Последна промяна от bilyaletdinov на 09 окт 2013 18:09, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 09 окт 2013 18:08

Томе,
Нормалните левскари не подкрепяме нито декларацията на Милен, нито тази на НКП !
Проблемът на ПФК Левски се нарича само и единствено - Тодор Батков! Да подарява отбора на някой друг и да се маха от Левски , докато не му се е стъжнил животеца.

п.с. Тва не е заплаха, а обещание !
Последна промяна от doniobbb на 09 окт 2013 18:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 окт 2013 18:08

шивача написа:Кво са обясняваш-събличайсама :lol:

Аа, на армията все пак вкарваме гол.. :lol: Айде нема нужда. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 окт 2013 18:08

milen.hristov написа:
rsk написа:
milen.hristov написа:
rsk написа:Mилене, ти като си толкова градирал кажи колко от тези 30тина момчета от вчера познаваш? Страшен градант, ти и името не можеш да си напишеш грамотно.

Няма как да ги познавам не се движа в подобни пропадали среди. Действията им говорят сами за себе си, и ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИМ СЕ СМЕЯТ

На хората им писна да се подиграват с тях да им серат отгоре. Ти явно обичаш, щом си фен на оня раев с перуката. Нека се смеят, боли ме кура. ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ЛЕВСКИ БЕ??? Колко пъти дойде да редиш хореография? Колко песни знаеш изобщо ти? На мач ходил ли си?

До вчера ходих, вече никога. Знам достатъчно песни. Няма как да редя хореография с фалически органи на нея, все пак имам някакво достойнство

Какви фалически органи бе, охлюв. Това ли са хореографиите на Левски бе? Чорбар такъв!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недгредирали фенове

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 18:10

danimann написа:
ЕМИЛ написа:
terata написа:
ЕМИЛ написа:Милене имаш грешка в заглавието на темата !

Бате, то да беше само в заглавието. Тотален неграмотник.

Изобщо не си правех труда да чета декларацията . Само заглавието прочетох . От къде на къде Милен ще пуска декларация от името на всички ни ? :evil:

Ами от къде на къде наколко наркоманчета ще пускат декларации от името на всички левскари да речем.Или пък от къде на къде 10 от същите наркоманчета ще решават кой да треньор и кой не.Ами лично аз видях,че много левскари искаха Петев за треньор.А за Милен ще кажа,че е от малкото свестни фенове на клуба :!:

Отделно и хора, които откровено не харесват Сираков.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 окт 2013 18:10

Мляко с ориз написа:
rsk написа:Просто е ранима душица, оставете го. Ние сме отбор с ултра фенове, като искаш спокойствие и разни гей работи стани от Литкекс, вземи и сираков мокета с тебе.

Ето заради такива "ултра селяци" като теб днеска цяла Европа ни се смее, любителю на дрогата.
Много ми е интересно, ако утре тея качулати 10 тина получат поръчка да те пречукат понеже си настъпил нечий интерес, пак ли така пламенно ще ги защитаваш, смешник.

На тебе дришльо да ти изясня, че наркотици даже и не съм опитвал. Страстта към футболния отбор и дрогата са различни неща и не вървят ръка за ръка :idea: ПИТАМ ПОЗНАВАТЕ ЛИ ТИЯ МОМЧЕТА, ЧЕ РАЗДАВАТЕ КВАЛИФИКАЦИИ БЕ??? Компютърни мишлета сте всичките, е това са феновете на Левски в бонг. За другите отбори не знам.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 окт 2013 18:10

Red_Girl написа:
McLovin написа:Не всички обичат Мъри, но поне го уважават малко. А за цялата история аз си имам теория, ама не ми се разисква тука. В крайна сметка, ако Наско наистина се разкара ще е извършено едно добро дело.

Ми, както се очертава, ще ви напуска.И все пак.. всичко, което казах, се случи. :lol: Цяло лято слушах глупости за нас, сега ми е доста забавно..

Е то си е забавно... Поне се показаха момчетата, видяха ги... не са се крили на паркинга да заплашват с кормене чрез винкел и изтребване на родата до девето коляно, която впрочем е на заплата в клуба. Октоберфеста как е? Пури продават ли се? :P
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2013 18:11

Red_Girl написа:
шивача написа:Кво са обясняваш-събличайсама :lol:

Аа, на армията все пак вкарваме гол.. :lol: Айде нема нужда. :lol:

Жалко :P :lol:
дано Тони Здравков има няколко ката дрехи и един чаршаф под ръка :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 окт 2013 18:11

doniobbb написа:Томе,
Нормалните левскари не подкрепяме нито декларацията на Милен, нито тази на НКП !
Проблемът на ПФК Левски се нарича само и единствено - Тодор Батков! Да подарява отбора и да се маха от Левски на някой друг, докато не му се е стъжнил животеца.

п.с. Тва не е заплаха, а обещание !

Аре де, Титан тъкмо се облизват, а Митьо Селския искал да се връща и той във футбола. :lol:

Къде отивате без Ганя питам аз и отговорите ви не искам.
Офтопик:
Там,дето пращахте ЦСКА
:lol:

Върни се в “Архив”