АНКЕТА: За или против Петев ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За или против Петев ?

За Петев
102
63%
Против Петев
59
37%

Общо гласове: 161

1242
Контакти:

Re: За или против Петев ?

Мнениеот 1242 » 08 окт 2013 23:01

NOMER14 написа:Треньорът на Левски трябва да е Левскар.

Левскар ще бъде. Батков туко що е клекнал и рядо прашката няма да е треньор на Левски.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 08 окт 2013 23:01

1242 написа:Тия биячи са истинските пазители на стария дух на левскарите. или искате чорбарите и нас да ни пребиват както смляха БББ, защото БББ е една от най-страховитите фракции в европа, а си тръгна посрана от софия, ако не са тия биячи в кавички чорбите и нас щяха да пребиват.
Играта ти си комлексаро щом искаш чорбар за треньор, който няма чувство за доствойнство или ще ми кажеш че човек с достойнство след случката от днес ще продължи да бъде тряноьор защо наско си тръгна защо бат Иво Тонев си тръгна като мъж? Лошото е че сега в отбора не остаана истински мъж като иво а ще се напълни с путки като радо прашката.

малоумна логика- да се измерва привързаността към футбола с шамари. по-тъпо нещо тая вечер не бях чел, а прочетох дост в тая суматоха. сега излиза, че подлагате на другарски съд всички фенове бити от фенове на други отбори и ги изключвате от движението ли? това, че едни лекета не влязоха на стадиона ли ще се запомни или класическата победа на лудоигорец? двете поредни загуби в пловдив ли ще се помнят или стрелбата ви със сигнални ракети по хората ще остане в историята (последните две гостувания на Ботев)
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 08 окт 2013 23:03

liliputchica написа:
THE G.A.M.E написа:
1242 написа:Играта ти си комлексаро щом искаш чорбар за треньор

Ако ще и марсианец да е.
Ако ще свърши работа ( което ще разберем дали е така, само в течение на времето ) ... Проблема е, че ти и другите левскари, които смятат тези за основен наш съперник, трябва да осъзнаете, че по този начин само ги правите да изглеждат равностойни на нас.

А равнопоставеност между Тиранозавър Рекс и коларадски бръмбър, няма, неможе, и не би трябвало да има. ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Събуди се бе, събуди се и виж с кой трябва да се меришБерое или ч.м

е за него сигурно с берое и черно море му е по-важно. ейй такива комплексари най-мразя. защото тия мъже днес си жертват живота за да защитават интересите на левски. добре че ги има тях за да пазят заветите на първите левскари, или сигурно вие щяхте да сложите и дучето за треньор.

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 08 окт 2013 23:04

Петев е абсолютно неподходящ за Левски по много причини.Това не значи че приемам поведението на тези младежи.Да това не е нашата публика ,но и София много отдавна не е вече нашия град.Тук дойдоха много хора от къде ли не ,но вместо да променят към добро манталитата си те ни наложиха своята простотия като норма за поведение.Това стана и с публиката в частност на Левски.Скандалът е - да изгонят Йоканович и да сложат изгонения от Домусчиев ,Петев/който според мен е несъстоятелен треньор никога не забравяйте че мозъкът в Лудогорец е пом.треньора Дерменджиев.Самият Домусчиев с подчертана ехидност определи приносът на Петев като незначителен и случаен.Защо мислите???/За мен този няма място при нас така както например Хр. Стоичков,Ст.Младенов и още няколко боклука. Когато Сираков бе възтановен преди няколко месеца винаги съм знаел че той не е простил добросърдечно на Батков за обидите които си разменяха.Сираков е от хората които в действителност не прощават и чувствах че ще направи нужното да си отмъсти на Батков.Как ? Ами като го разори!!!Кой е предложил Петев?Ако е Сираков значи схемата е задействана!А нашият мустакат герой е счеславен и глуповат хитрец....и сега.. няма треньор,няма Сираков,няма Тонев,няма фенове...Стадиона разрушен,кой спонсор ще дойде???На връх вековния юбилей ни затриха!Дано да не съм прав!

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 08 окт 2013 23:05

Аз съм категорично ЗА Йоканович! Петев няма място на Герена! Това, че си станал шампион на БГ не е никакъв критерий, Лудогорец дръпна в Европа със Стойчо Стоев!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 окт 2013 23:06

1242 написа:ей такива комплексарчета като тебе най-обичам защо не дойдеш при нас в сектор Б да ни обесняш как подкрупяш чорбаря

Аз когато съм ходил в сектор "Б", ти си ходил прав под масата бре, капут сплескан.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 08 окт 2013 23:08

Графът написа:
1242 написа:Тия биячи са истинските пазители на стария дух на левскарите. или искате чорбарите и нас да ни пребиват както смляха БББ, защото БББ е една от най-страховитите фракции в европа, а си тръгна посрана от софия, ако не са тия биячи в кавички чорбите и нас щяха да пребиват.
Играта ти си комлексаро щом искаш чорбар за треньор, който няма чувство за доствойнство или ще ми кажеш че човек с достойнство след случката от днес ще продължи да бъде тряноьор защо наско си тръгна защо бат Иво Тонев си тръгна като мъж? Лошото е че сега в отбора не остаана истински мъж като иво а ще се напълни с путки като радо прашката.

малоумна логика- да се измерва привързаността към футбола с шамари. по-тъпо нещо тая вечер не бях чел, а прочетох дост в тая суматоха. сега излиза, че подлагате на другарски съд всички фенове бити от фенове на други отбори и ги изключвате от движението ли? това, че едни лекета не влязоха на стадиона ли ще се запомни или класическата победа на лудоигорец? двете поредни загуби в пловдив ли ще се помнят или стрелбата ви със сигнални ракети по хората ще остане в историята (последните две гостувания на Ботев)

БББ би трябвало да знаеш кои са? И би трябвало да знаеш че бяха дошли да прекратяват мача бяха тук със най страшните си биячи и бяха премазани и изнасилени от чорбарите. и сега се замисли ако не са тия момчета днес които защитиха интересите на отбора какво ще се случва с останалите левскари и форумните плъхове които защитава традо прашката, защот пак казвам БББ не са фенове на локото или на ботев, и това че бяха изнасилени в София се чу в цяла европа. в момента при тях е страшна трагедия защото те такъв бой не са яли никога до сега....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 окт 2013 23:09

petar123 написа:Аз съм категорично ЗА Йоканович! Петев няма място на Герена! Това, че си станал шампион на БГ не е никакъв критерий, Лудогорец дръпна в Европа със Стойчо Стоев!

Йока е подписал с Тенерифе.

А кой води лятната подготовка на Лудогорец ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 окт 2013 23:09

svence написа:Бях против, но след това което направи днес съм за!

Съблече си фланелката ? :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 окт 2013 23:11

1242 написа:Кво си ходил бе лайновос. като си ходил защо говориш против момчетата от днес?

"Лайновос" ще викаш на обратния си баща, дето е сглупил да направи такъв отпадък.

"Момчетата" днес, бяха друсани, поведението им бе недопустимо за фенове на най-големият Клуб в България.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”