Лудогорец - Динамо Загреб 3:0 03.10.2013г. 22:05 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Динамо Загреб 03.10.2013г. 22:05 ч.

Мнениеот tsonpen » 03 окт 2013 13:07

stan71 написа:"Лудогорец чакат подкрепа от феновете, които навират в клетка за маймуни на 50 метра от терена "
http://plovdivderby.com/index.php/homep ... erena.html

Добре е господина със странната шапка, да се замисли върху условията за гостуващите фенове ,преди да публикува сърцераздирателни декларации за подкрепа! ;)

Клетката е точно толкова отдалечена, колкото и всеки сектор за гости на стадион с лекоатлетическа писта. Да, вярно е, че на Лудогорец арена вече няма писта и останалите сектори са много по-близо. Но секторът за гости е толкова отдалечен от терена, колкото са и секторите на над 90% от останалите български стадиони. Всъщност, май единствено стадионът в Ловеч има гостуващ сектор непосредствено до терена. Някой сеща ли се за друг в България?
Самата клетка не изглеждаше така и придоби този си вид през изминалия сезон (2012/2013), когато беше второто гостуване на ЦСКА на обновения стадион. Причините за това са, че и при двете гостувания пострадаха невинни зрители от домакинските сектори заради хвърлени бомбички и т.н.
Казвам всичко това, защото статията е написана много субективно. Моментът пък е много "подходящо" избран. Както и още нещо отпреди ден, но да не се връщам на него.
Ако питате нас, феновете на Лудогорец - струва ми се, че повечето сме за преразглеждане на мерките в клетката и облекчен режим поне за някои агитки, които не са агресивни. Наистина е странно да се натикат там например феновете на Нефтохимик. А има и още нещо - затвореният в клетка лесно се превръща в звяр.
От друга страна знаем, че се намираме в България и държавата не може да гарантира сигурността на гражданите. За да стане това, трябва съд и полиция да работят истински, да има забранителни списъци и те да се спазват. Затова Лудогорец взема мерки да гарантира сигурността на феновете си, което се поставя на първо място. Аз мога да ви кажа как съм се почувствал, когато до мен хората се опитваха да изнесат дете в инвалидна количка, под което е избухнала бомбичка. Това няма да го забравя!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 03 окт 2013 13:19

tsonpen написа:
stan71 написа:"Лудогорец чакат подкрепа от феновете, които навират в клетка за маймуни на 50 метра от терена "
http://plovdivderby.com/index.php/homep ... erena.html

Добре е господина със странната шапка, да се замисли върху условията за гостуващите фенове ,преди да публикува сърцераздирателни декларации за подкрепа! ;)

Клетката е точно толкова отдалечена, колкото и всеки сектор за гости на стадион с лекоатлетическа писта. Да, вярно е, че на Лудогорец арена вече няма писта и останалите сектори са много по-близо. Но секторът за гости е толкова отдалечен от терена, колкото са и секторите на над 90% от останалите български стадиони. Всъщност, май единствено стадионът в Ловеч има гостуващ сектор непосредствено до терена. Някой сеща ли се за друг в България?
Самата клетка не изглеждаше така и придоби този си вид през изминалия сезон (2012/2013), когато беше второто гостуване на ЦСКА на обновения стадион. Причините за това са, че и при двете гостувания пострадаха невинни зрители от домакинските сектори заради хвърлени бомбички и т.н.
Казвам всичко това, защото статията е написана много субективно. Моментът пък е много "подходящо" избран. Както и още нещо отпреди ден, но да не се връщам на него.
Ако питате нас, феновете на Лудогорец - струва ми се, че повечето сме за преразглеждане на мерките в клетката и облекчен режим поне за някои агитки, които не са агресивни. Наистина е странно да се натикат там например феновете на Нефтохимик. А има и още нещо - затвореният в клетка лесно се превръща в звяр.
От друга страна знаем, че се намираме в България и държавата не може да гарантира сигурността на гражданите. За да стане това, трябва съд и полиция да работят истински, да има забранителни списъци и те да се спазват. Затова Лудогорец взема мерки да гарантира сигурността на феновете си, което се поставя на първо място. Аз мога да ви кажа как съм се почувствал, когато до мен хората се опитваха да изнесат дете в инвалидна количка, под което е избухнала бомбичка. Това няма да го забравя!

Добре де,какво ме интересуват мен, феновете на ЦСКА?Идвам в града ви ,плащам си билета за мача ,държа се напълно човешки....и какво получавам в замяна?
Лицемерно е да призоваваш същите тези фенове от ЦСКА ,заради които си направил концентрационен лагер ,да те подкрепят в мачовете от Лига Европа!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 03 окт 2013 13:55

45 буса с хърватски фенове ще подкрепят Динамо срещу Лудогорец
45 буса с хърватски фенове ще подкрепят Динамо Загреб в предстоящия мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Лудогорец.

Бусовете с привържениците на хърватския гранд са щателно проверявани на българската граница.

Все още не всички бусове с фенове на Динамо Загреб са допуснати на българска територия.

Прави впечатление, че хърватските фенове се държат доста невъздържано и нагло с българските гранични власти.

На влизане в София бусовете с привърженици на Динамо Загреб също са подложени на проверки от полицаите.

Запалянковците на Динамо Загреб са едни от най-буйните на Балканите.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=376123

pomiqr27
Контакти:

Мнениеот pomiqr27 » 03 окт 2013 16:36

АКо на стадиона в тоя студ има повече от 4 хиляди български человека ще е огромно постижение за Лудогорец.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 окт 2013 17:16

Хайде да видим...
На този стадион досега не сме успявали, дано днес направим промяната. Първо победихме ЦСКА с 1:0, но един гол не ни достигна да ги отстраним и отпаднахме. След това направихме 1:1 с Берое, но загубихме на дузпи. В последния мач поведохме с 2:1 на Базел, но паднахме с 2:4.
Въобще не мисля, че Лудогорец трябва да победи на всяка цена, както ни се внушава от някои медии. Казват, че след мача с ПСВ сега няма мърдане и т.н. Вярно, че успех сега ще е прекрасен актив и аванс. Но този мач е най-важен за самите Динамо. Тук им е възможността да вземат някакви точки преди да преполовят мачовете в групата. Загубят ли днес, хърватите практически се разделелят с надеждата да преминат успешно групите. Така че те да му мислят!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 03 окт 2013 17:29

БББ ще унижат лудогорските фенове. Очаквам с нетърпение домусчиевата хореография развявана от красноармейци и заблудени Левскари.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 03 окт 2013 18:47

По ирония на съдбата (служба) ще гледам мача в Айдховен в компанията на холандци. Успех ОРЛИ. 2-0 ме устройва

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 03 окт 2013 20:22

Моето предложение е да си направите клетката разглобяема и да си я правите като дойдат другарките.За останалите нека нещата да са си нормални.
Изображение

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 окт 2013 21:22

Жуниор Кишада ще води атаката на Лудогорец в днешния двубой срещу Динамо Загреб. Точно в 20.30 минути българският тим пристигна на Националния стадион „Васил Левски“, където приема хърватите във втори мач от Група С на Лига Европа.

Именно пускането на Кишада сред титулярните единадесет е изненадата в състава на Стойчо Стоев.

Очакваше се титуляр да започне Роман Безяк, който вкара на ПСВ Айндховен, но заради травма, получена в мача срещу Ботев Пд, той бе оставен на резервната скамейка.

Друго интересно решение в състава на Лудогорец е Мишо Александров, който също започва титуляр, за сметка на Иван Стоянов и Даниел Абало, които стартираха на тази позиция в предишните мачове на българския шампион.

Титулярен състав на Лудогорец: Стоянов, Шоко, Барт, Моци, Кайсара, Дяков, Ешпиньо, Александров, Мисиджан, Марселиньо, Кишада.

Върни се в “Лудогорец”