Шефът на ЦСКА пристигна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Re: Шефът на ЦСКА пристигна

Мнениеот MAЙOPA » 20 сеп 2013 18:31

Не остана ЦСКА-р на който да не му се е изяснило, че лупи зад всички тези посредници, бъдещи "много известни, но предпочитащи да са анонимни" акционери, спонсори, инвеститори приритва за планираната разпродажба на акциите изкупени от редовият фен на ЦСКА, което е и единственият възможен приход от там и спретнатата медийна подгряваща кампания. Въпросът е как ще стане шашмата да щипне процент и да си бие шутът без да бъде претрепан от някой побеснят откачен акционер - инвеститор? ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 сеп 2013 18:48

Само много прост човек може да вярва на този английски шишага и изпеченият лъжец Лупи :lol: :lol: :lol: Все едно гледам "Мисия Лондон" или "Столичани в повече" с онзи френският инвеститор :lol: Не знам как може да очаквате Томов да ви извади от блатото, след като тоя човек унищожава всико до което се докосне. :roll: Сигурен съм, че крои някаква далаверка да прибере пари от акции от наивни хорица и след това да духне - класическа финансова пирамида. Дано тоя път го набиете както трябва ;)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 сеп 2013 18:51

"ЦСКА е заспал гигант, ще го вдигнем на крака"
Дали е заспал, или е в клинична смърт - въпрос на гледна точка. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 сеп 2013 18:59

Драмата с тоя бойлер няма да приключи скоро.Ще ви мотаят мотаят докато почнете да си вярвате сами.Накрая по стар томовски обичай ще ви го забодат и КРАЙ.Незнам кой нормален човек изобщо ще му обарне внимание на тоя.ШЕФЪТ!заеби.......
Изображение

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 20 сеп 2013 21:21

За съжаление нещата не се подобряват.
Този шопар не знам какъв е, но Не вярвам на нито дума.
1) Този е евреин, а евреите пари не дават а само взимат.
2) Такъв шопар да говори такива сладки приказки и да му вярваме: Чиста лудост.

С болка ще кажа, че нещата са страшни.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 сеп 2013 22:27

Viktor4o_Rs написа:Само много прост човек може да вярва на този английски шишага и изпеченият лъжец Лупи :lol: :lol: :lol: Все едно гледам "Мисия Лондон" или "Столичани в повече" с онзи френският инвеститор :lol: Не знам как може да очаквате Томов да ви извади от блатото, след като тоя човек унищожава всико до което се докосне. :roll: Сигурен съм, че крои някаква далаверка да прибере пари от акции от наивни хорица и след това да духне - класическа финансова пирамида. Дано тоя път го набиете както трябва ;)

Гледай Борат и недей да мъчиш много пипето...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 сеп 2013 22:28

blac_black_cat написа:За съжаление нещата не се подобряват.
Този шопар не знам какъв е, но Не вярвам на нито дума.
1) Този е евреин, а евреите пари не дават а само взимат.
2) Такъв шопар да говори такива сладки приказки и да му вярваме: Чиста лудост.

С болка ще кажа, че нещата са страшни.

Онзи бил евреин...
Ми ние като сме българи какво да кажем?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 сеп 2013 22:39

Кировец написа:
Viktor4o_Rs написа:Само много прост човек може да вярва на този английски шишага и изпеченият лъжец Лупи :lol: :lol: :lol: Все едно гледам "Мисия Лондон" или "Столичани в повече" с онзи френският инвеститор :lol: Не знам как може да очаквате Томов да ви извади от блатото, след като тоя човек унищожава всико до което се докосне. :roll: Сигурен съм, че крои някаква далаверка да прибере пари от акции от наивни хорица и след това да духне - класическа финансова пирамида. Дано тоя път го набиете както трябва ;)

Мога да мъча нещо, което имам, за разлика от теб 8-) Даже и не гледаш фен на кой отбор ти пише, толкова си първосигнален. Радвай се на Лупи и шопара, когато Томов си бие камшика, след като ви е преебал всичките шарани, ще виеш на умряло :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 сеп 2013 22:55

Viktor4o_Rs написа:
Кировец написа:

Мога да мъча нещо, което имам, за разлика от теб 8-) Даже и не гледаш фен на кой отбор ти пише, толкова си първосигнален. Радвай се на Лупи и шопара, когато Томов си бие камшика, след като ви е пре**** всичките шарани, ще виеш на умряло :lol:

Въобще не ми пука на кой отбор си фен. Казах да гледаш Борат.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 21 сеп 2013 09:01

+1 !
Преди да се даде трибуна на такива,задължително трябва да бъдат медицински освидетелствани!

Върни се в “ЦСКА”