Левски - Берое - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски - Берое

Мнениеот terata » 10 авг 2013 20:31

Без име написа:
fen-fen написа:
Никой не ви мрази, вие мразите всички. Да отстояваш някаква позиция не значи, че мразиш някого. Но когато ругаеш и плюеш по някого няма как това да не остане незабелязано! Това го правят много твои колеги, фенове на Левски. Аз не вярвам никой нормален фен на футбола да се радва на неуспехите на другите, нормално би било да се радваш на своите успехи, без да се злорадсва. За жалост в България всичко е изкривено. Голяма част от така наречените "феновете" ( за мен те не са фенове) а човечета, които търсят къде да си излеят комплексарщината, по вече мразят, надничат в чуждия двор, вместо да обичат и да гледат в своята градинка. Винаги съм гледал принципно на нещата и съм се старал да бъда обективен. Пожелавам на Левски и ЦСКА да си стъпят на краката, за да има един оспорван шампионат. Да гледаме по вече футбол с по голяма класа. Това е в интерес на всички и най вече за българския футбол.

Глупост след глупост. "Червените" фенчета научиха цялата "А" група да викат кзл, когато играят с Левски. После ние ви мразим! Много ясно, че ще мразим всеки, който се гаври с името на Апостола!!!
Да не говорим, че когато Левски отпадне от Европа цяла седмица форума вдига тържества. :roll:

+1
Тия лицемерни приказки мое си ги завреш някъде! Отстоявали позиция...ква позиция отстоявате, просяци? И на малките деца е ясно, че тоя пасквил на микренския гном подписана от 13-те клубченца е с единствената цел, не вие и останалите да се докопате до парите на Газпром, а да попречите да влязат в Левски. Що не инициирахте подобна подписка когато ББ каза, че и е уредил за "харизмата", а? Наясно сте, че никой не може да казва на Газпром къде да си дава парите, но ще направите и невъзможното да попречите да станат спонсор на най-великия български клуб! А тва че никой нормален фен не се радвал на загубите на Левски...ми тва значи, че 99% от феновете на останалите отбори са ненормалници. Виж след загуба на Левски на кво заприличва подфорума ни и после разправяй как никой не се радвал. Да не споменавам и селските ви декларации от шефчето ви Петричев.

И да не съм съвсем офтопик :) 2-0 за Левски

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 10 авг 2013 20:36

Без име написа:
fen-fen написа:
Никой не ви мрази, вие мразите всички. Да отстояваш някаква позиция не значи, че мразиш някого. Но когато ругаеш и плюеш по някого няма как това да не остане незабелязано! Това го правят много твои колеги, фенове на Левски. Аз не вярвам никой нормален фен на футбола да се радва на неуспехите на другите, нормално би било да се радваш на своите успехи, без да се злорадсва. За жалост в България всичко е изкривено. Голяма част от така наречените "феновете" ( за мен те не са фенове) а човечета, които търсят къде да си излеят комплексарщината, по вече мразят, надничат в чуждия двор, вместо да обичат и да гледат в своята градинка. Винаги съм гледал принципно на нещата и съм се старал да бъда обективен. Пожелавам на Левски и ЦСКА да си стъпят на краката, за да има един оспорван шампионат. Да гледаме по вече футбол с по голяма класа. Това е в интерес на всички и най вече за българския футбол.

Глупост след глупост. "Червените" фенчета научиха цялата "А" група да викат кзл, когато играят с Левски. После ние ви мразим! Много ясно, че ще мразим всеки, който се гаври с името на Апостола!!!
Да не говорим, че когато Левски отпадне от Европа цяла седмица форума вдига тържества. :roll:

Червените фенчета нямат нищо общо с това! Първи ние през 1972 г сме почнали да ви викаме така,но тогава през тоталитаризма не се даваше гласност на това ,по разбираеми причини!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2013 20:46

Bojko Berojko написа:
Без име написа:
fen-fen написа:

Червените фенчета нямат нищо общо с това! Първи ние през 1972 г сме почнали да ви викаме така,но тогава през тоталитаризма не се даваше гласност на това ,по разбираеми причини!!!

Браво пич, мое се гордееш, че поне в нещо сте първи, па било то и по глупост!!!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 10 авг 2013 23:03

Току що гледах червените срещу Лудогорец....майко мила. Много моля, червените другарки, които пишат глупости в нашия форум- СПРЕТЕ СЕ, ЧЕ СТЕ ПРОСТО СМЕШНИ. Моя отбор ако играе по този начин никога не бих си позволил лукса да плюя из форума на противника. Кировец, запали трактора и бегай бързо от тука.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 авг 2013 12:08

С един нападател сме в групата за мача :shock:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 авг 2013 12:09

ehh написа:С един нападател сме в групата за мача :shock:

+ 3 в черно, спокойно :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 авг 2013 12:11

Кировец написа:

в грешка си....5 са :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 авг 2013 12:17

modor написа:
Кировец написа:

в грешка си....5 са :lol:

Правилно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2013 12:21

Кировец написа:

Няма значение как ще бием, важното е да бием. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 авг 2013 12:24

THE G.A.M.E написа:Няма значение как ще бием, важното е да бием. ;)

С гол в последната минута. Изпълнена лично от главния съдия :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”