ДО ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: ДО ГОНГ

Мнениеот shevchenko » 27 апр 2009 19:48

Ticha написа:И аз не си спомням знаеше ли се точния резултат на Левски - Локо Мз преди още да почне мача. Не си спомням някой залагал ли е на точен резултат, за да припечели парички щото няма такива за да издържа отбора си. Не си спомням и аз. :lol:

Това от Сашо Диков ли го разбра?
Изображение

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 19:50

1 май (петък) Черно море- Беласица 16.00
Всички на ТИЧА да покрепим отбора 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 апр 2009 19:51

shevchenko написа:Какво сте се разписали за това Черно море? Играха веднъж по служебен път в УЕФА и са станали голям отбор. Я ми припомнете кога са победили един от грандовете, че нещо не си спомням.

А бре Шевченко ли си ,Бекъм ли си,във форума на нашето Черно море за кой да пишем бе селски тарикат.За Ювентус(Тръстиково)ли да пишем бе отворко. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 27 апр 2009 19:52

garfild8 написа:
shevchenko написа:Какво сте се разписали за това Черно море? Играха веднъж по служебен път в УЕФА и са станали голям отбор. Я ми припомнете кога са победили един от грандовете, че нещо не си спомням.

А бре Шевченко ли си ,Бекъм ли си,във форума на нашето Черно море за кой да пишем бе селски тарикат.За Ювентус(Тръстиково)ли да пишем бе отворко. :roll:

Май се набутах в шамарите. Извинявам се
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2009 19:53

shevchenko написа:Това от Сашо Диков ли го разбра?

Само ще ти кажа че в букмейкърските къщи коефицента за точен резултат 3-1 беше най нисък от всички други точни резултати и впоследствие при 0-1 този точен резултат се блокира. Който залага е наясно че с най-нисък коеф. при точен резултат са 0-0, 1-0 и т.н. Не ми се обяснява повече, не ме интересува Левски, просто го споменах, за да защитя моя отбор :D
Последна промяна от Ticha на 27 апр 2009 19:53, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 19:53

НА САМП му изтрих мнението-на шльокавица няма да търпя нито наши нито други фенове да пишат!
Иначе не беше прав за почти нищо коеото каза Самп -нямате милиони фенове,Черно Море може и 5 хиляди да има,но залсужава внимание!!!!!!
Обсъдихме я тази тема предълго и широко вече!!
А Това е национално радио,а не радио Левски така,че нашите фенове са асболютно прави!!
Кольо прав си ,че играта ни в последно време не е същата,но е нормално да има спадове.....

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 27 апр 2009 19:53

shevchenko написа:
mursusaid написа:ее хора спрете да пишете за Черно море,че шевченко нещо се дразни :D :D

Не бе, не се дразня, но просто по-леко с еуфорията. ;)

и къде видя по-голяма еуфория от нормалното,просто си коментираме отбора,а ако не ти харесва просто недей да четеш ;)
За вас моряци ний живеем...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2009 19:58

SAMP написа:
MORSKI написа:НА САМП му изтрих мнението-на шльокавица няма да търпя нито наши нито други фенове да пишат!
Иначе не беше прав за почти нищо коеото каза Самп -нямате милиони фенове,Черно Мор може и 5 хиляди да има,но залсужава внимание!!!!!!
Обсъдихме я тази тема предълго и широко вече!!
А Това е национално радио,а не радио Левски така,че нашите фенове са асболютно прави!!
Кольо прав си ,че играта ни в последно време не е същата,но е нормално да има спадове.....

abe pi4 kakva 6liokavica be??????// :shock:
4akai sega koi si ti da trie6,ti si pristrasten i si strana.....

АЗ СЪМ МОДЕРАТОР И ПРИЛАГАМ ПРАВИЛАТА,А ТИ ГИ НАРУШАВАШ С НЕПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА!Сега ясно ли ти е?????Компромисли не се правят нито за фенове на Черно Море,нито за други фенове..Или пишеш на кирилица,или мнението ти се трие това са правилата!!!!!Ако искаш да си напишеш мнението каквото и да е нямаш проблем,но тук се пише на КИРЛИЦА!!!!Аз няма против твоето мнение то си е твое,но имам против писането на шльокавица.....
Дотук сумати хора не са на моеото мнение,но на нито един не съм му трил мнението,защото са написани на кирилица!!!!!

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 27 апр 2009 19:58

Мездра. Полузащитникът на варненския Черно море Александър Александров-Алекс изрази задоволство от победата над Локомотив Мездра с 3:1 като гост в мач от 24-ия кръг в първенството на А група, предаде кореспондент на Агенция "Фокус". "Смятам, че бяхме по-добри от отбора на Локомотив. Изтървахме много положения, като смятам че можеше да спечелим още по-убедително. Не мога да разбера защо бяха тези провокации от противника. Нямат право да ме коментират. Всички в България трябва да играят честно", каза Александров.

Миро е минал през трима защитника на Мездра и е вкарал :D
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 апр 2009 19:59

shevchenko написа:
garfild8 написа:

Май се набутах в шамарите. Извинявам се

Шевченко,от мен си извинен.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”