Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Levski4Ever написа:Драги ботевисти, да не си останете с прогнозите само? Не виждам как ще ви бием с тази игра и неадекватници в защита, но бием ли ви, ще са ми много интересни мненията ви след мача предвид факта, че сега прогнозирате някакви разгроми.
sokoban написа:Levski4Ever написа:Драги ботевисти, да не си останете с прогнозите само? Не виждам как ще ви бием с тази игра и неадекватници в защита, но бием ли ви, ще са ми много интересни мненията ви след мача предвид факта, че сега прогнозирате някакви разгроми.
Драги левскари,ние за разлика от вас няма да правим трагедии ако паднем,стига футболистите ни да се хвърлят здраво.Въпроса е,че за пореден път е изложихте с комунистическите приоми на НСПП !!!!!!Разберете,че партията-майка я няма вече!И за да получите нещо трябва да плащате.МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕХТЕ ,ЧЕ МЪРИ ЩЕ ВИ ОТКАЖЕ ,НО ВЪПРЕКИ ТОВА ЛАЕТЕ!Защо Стоилов да идва при вас?В Пловдив има всички необходими условия,КОИТО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОСИГУРИТЕ!
Levski4Ever написа:sokoban написа:Levski4Ever написа:Драги ботевисти, да не си останете с прогнозите само? Не виждам как ще ви бием с тази игра и неадекватници в защита, но бием ли ви, ще са ми много интересни мненията ви след мача предвид факта, че сега прогнозирате някакви разгроми.
Драги левскари,ние за разлика от вас няма да правим трагедии ако паднем,стига футболистите ни да се хвърлят здраво.Въпроса е,че за пореден път е изложихте с комунистическите приоми на НСПП !!!!!!Разберете,че партията-майка я няма вече!И за да получите нещо трябва да плащате.МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕХТЕ ,ЧЕ МЪРИ ЩЕ ВИ ОТКАЖЕ ,НО ВЪПРЕКИ ТОВА ЛАЕТЕ!Защо Стоилов да идва при вас?В Пловдив има всички необходими условия,КОИТО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОСИГУРИТЕ!
Пак с гръмките изказвания. Условия, които не можем да осигурим.Радвайте му се на Мъри, няма лошо.
sokoban написа:Levski4Ever написа:Драги ботевисти, да не си останете с прогнозите само? Не виждам как ще ви бием с тази игра и неадекватници в защита, но бием ли ви, ще са ми много интересни мненията ви след мача предвид факта, че сега прогнозирате някакви разгроми.
tiamat написа:sokoban написа:Levski4Ever написа:Драги ботевисти, да не си останете с прогнозите само? Не виждам как ще ви бием с тази игра и неадекватници в защита, но бием ли ви, ще са ми много интересни мненията ви след мача предвид факта, че сега прогнозирате някакви разгроми.
Кви партии-майки те гонят, объркал си форума нещо.
Наско си каза, че му е пределно ясно, че ще трябва да плаща ако се стигне до споразумение.
sokoban написа:tiamat написа:sokoban написа:Levski4Ever написа:Драги ботевисти, да не си останете с прогнозите само? Не виждам как ще ви бием с тази игра и неадекватници в защита, но бием ли ви, ще са ми много интересни мненията ви след мача предвид факта, че сега прогнозирате някакви разгроми.
Кви партии-майки те гонят, объркал си форума нещо.
Наско си каза, че му е пределно ясно, че ще трябва да плаща ако се стигне до споразумение.
Ти ли се правиш на ударен или аз нещо не съм в час?Как Мъри ще дойде в Левски, дори и да се плати еди каква си сума?Той има договор с Ботев Пловдив,направи добра селекция,играе и за сега побеждава е ЕКТ.Как си представяш изведнъж,една седмица преди старта на шампионата,Мъри да се премести при вас?Ейййййййй царе сте!!!При Бай Тошо ставаха тия номера,но вече забрави!
Искаш да ми кажеш, че никога в световната история не е имало преминаване на треньор с неизтекъл договор от един клуб в друг? Айде сега...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта