Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст
Пич,ще трябва явно да се аргументирам и пред теб
Никъде и по никакъв начин не съм претендирал,че можем да се сравняваме икономически с Казахстан по обясними причини. Това за което претендирам,че е наистина важно е СВОБОДАТА,ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА,ДЕМОКРАЦИЯТА ! Няма да спра да давам пример със Саудитска Арабия,която е изключително богата страна,но едва ли нормален човек би живял там...

dunavfc написа:Пич,ще трябва явно да се аргументирам и пред тебНикъде и по никакъв начин не съм претендирал,че можем да се сравняваме икономически с Казахстан по обясними причини. Това за което претендирам,че е наистина важно е СВОБОДАТА,ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА,ДЕМОКРАЦИЯТА ! Няма да спра да давам пример със Саудитска Арабия,която е изключително богата страна,но едва ли нормален човек би живял там...
Че защо си мислиш,че в България гражданските права и демокрацията са по -големи от тези в Казахстан,а и замислял ли си се, дали пък някой нормален човек би живял в България(ако може да избира).
Нужно ти е да видиш тази новина,да разбереш,че техният президент е на власт от 1990 и аз няма нужда да ти отговарям 

-
[quote="THE G.A.M.E"]Не ми се вярва тоя сайт да издържи ...
Е със сайта на Бареков 7 кво стана няма ли да го предават

http://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/9780363.html

Е със сайта на Бареков 7 кво стана няма ли да го предават

http://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/9780363.html
-
runnersa написа:Е със сайта на Бареков 7 кво стана няма ли да го предават![]()
Е, то предполагам, че те точно от споменатият сайт ще вземат картина.

Стана ми интересно и разгледах малко снимки от въпросния град. Ами наистина изглежда уникално
. То това си е присъщо на комунизма, да строят величествени сгради (препратка към парламента в Румъния, колегата от Русе ще потвърди). Не виждам обаче да са чак толкова напред - давам справка в долари за минималната заплата там за 2012г. - 1,403. Ето точен аргумент. Предполагам, че с тези 1403$ можеш да живееш преспокойно обаче, защото кажкавала им надали ще да е 12 долара килото.(както при нас)
От другата страна на спора сме ние. И центъра на София ако го гледаш по сайтовете и никога не си бил там ще ти изглежда уникално. Минималната ни заплата аз 2012г. е 2,447 $, с които не можеш да живееш дори мизерно. (ПРОПУСНАХ ДА НАПИША, ЧЕ ТОВА СА ГОДИШНИ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ). Не виждам и не вярвам, че тук имаме някакви граждански права и свободи. Полицейска държава сме откъдето и да го погледнеш.
Като теглиш чертата спора е напълно безмислен и води до единствения извод, че и в двете държави е кофти да живееш ако не си се родил син на управляващ или приблежен до него
Поздрави и УСПЕХ НА БОТЕВ!!!

От другата страна на спора сме ние. И центъра на София ако го гледаш по сайтовете и никога не си бил там ще ти изглежда уникално. Минималната ни заплата аз 2012г. е 2,447 $, с които не можеш да живееш дори мизерно. (ПРОПУСНАХ ДА НАПИША, ЧЕ ТОВА СА ГОДИШНИ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ). Не виждам и не вярвам, че тук имаме някакви граждански права и свободи. Полицейска държава сме откъдето и да го погледнеш.
Като теглиш чертата спора е напълно безмислен и води до единствения извод, че и в двете държави е кофти да живееш ако не си се родил син на управляващ или приблежен до него

Поздрави и УСПЕХ НА БОТЕВ!!!
CapO написа: Не виждам и не вярвам, че тук имаме някакви граждански права и свободи. Полицейска държава сме откъдето и да го погледнеш.

Къде бе я видя тая полицейска държава-в ежедневните грабежи на мангалите или в това, че ако блъснеш дете на пътя и носиш определението "мутра" ще се измъкнеш с месец условно и минимум глоба. Коя точно гражданска свобода ти е нарушена- ще ми изброиш ли поне една

По темата:УСПЕХ НА БОТЕВ
[offtopic]
[/offtopic]

Ако ние сме полицейска държава,не знам какво е в САЩ,Великобритания и Германия 

Avanti_Ragazzi написа:Aко ще да се..т петрол и пари все ми е тая! Там си е див комунизъм, предпочитам да умирам от глад но да живее свободен в свободна държава! От колкото да взимам добри пари, да имам добър стандарт но да живея не като гражданин а като поданик на вожда! Айде нема нужда, няма нищо по-хубаво на света от СВОБОДАТА!!!
Каква свобода те гони тебе? Никой не е свободен.