Новия министър на спорта е...Марияна Георгиева...???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Новия министър на спорта е...Марияна Георгиева...???
на всички, които им е писнало от провокациите на откровено злобните и прости Русеви, моля да заповядат в темите ФЕНГРУПА НА СПОРТНО ШОУ "ГЕРБ" или Група "Не на взривяването в Подуяне" във фейсбук. От лятото Ъ групъ тръгва по хоризонт след като програмен директор стана Янкулов и всички се надяваме провокативното бездариг нерадио най накрая да фалира. 

- arsenvengerin
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Ужас
И то много голям Ужас
Обичам Левски
-
- Контакти:
arsenvengerin написа:Ivo-Chernomoretz написа:Ужас
И то много голям Ужас
До това ще ни докарат комунистите ! Бог да пази България
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g4Ndatk4gw8&feature=player_embedded[/youtube]
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

- Keine Lust
- Контакти:
dunavfc написа:Keine Lust написа:dunavfc написа:Човек е хубаво да е идеалист и мечтател,но не е лошо и да е реалистКогато първите 5 партии в една страна са ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА и Кунева,няма как да не се избира между по-малкото зло.
Ти винаги можеш да гласуваш за някой като ДСБ,Зелените или някоя друга що годе нормална партия,но все пак говорим за партии,които имат потенциал да управляват...
Първите 5 по какъв признак? Единственият по-който се сещам е социологически проучвания (как пък не сгрешиха с повече от 1-2% ???) и манипулиране на общественото мнение. Убеден съм, че ако почне да се говори много повече за малка партия като Зелените (не знам дали са минавали някога и 1%), да им се дава повече ефирно време и по всичките анкети се пише, че влизат в парламента ще могат да прескочат 4%. Една партия като НФСБ събра 3,7% (много хора даже преди изборите си нямаха и на идея тия какви са и за какво се борят)само заради една смешна телевизия като СКАТ която агитираше за тях.
Просто докато са ни това "първите 5 партии" няма как да очаквам скоро да се оправим!
Какъв по голям признак от това,резултатите от изборите ? И тия наизустени фрази,как видиш ли,социолозите накланяли вота за някога са абсурдни...Колко трябва да е тъп,ограничен и малоумен един човек за да гласува заради някой партия,само защото социолозите предвидили някакви цифри ? Искаме или не,това са големите партии и това е материала...Зелените никъде по света не са нещо повече от опозиция,само в Германия,Люксембург и май още 1-2 страни,те имат някакво по силно влияние,навсякъде другаде,те са просто една малка партия.
Много подценяваш факта,че някаква си телевизийка била агитирала за някаква си партия...Телевизията е огромна сила,която може да се използва от всякакви по-заможни хора за постигане на дадена цел. ББ как стана този ББ,който познаваме ? Да не би да излезе от нищото...

Нали точно това ти пиша, бе човек. Основните медии обръщат внимание само на едни партии, (за това ти дадох за пример НФСБ и СКАТ - как даже благодарение на една смешна ТВ почти влязоха. Прави си извод ако и другите им обръщаха някакво внимание) от които имат финансова изгода. Следващият момент са социолозите, които предварително обричат по-малките партии и насочват техни потенциални гласоподаватели да гласуват за "по-малкото зло". На 3 парти не им достигна 1,1% ОБЩО за да влязат в парламента. Ти самият в преден пост писа, че ТРЯБВА да се гласува за "по-малкото зло". Ако не са социолозите ти от къде знаеш как би се гласувало. Ти "тъп, ограничен и малоумен ли си" след като си гласувал именно заради цифри? До колкото си спомням май не си фен на ББ, но си гласувал за него, нали? Като цяло на тези избори не беше зачетен гласът на 25% от гласоподавателите. Това са 60 преразпределени депутатски места! Като сложиш и масовото купуване на гласове(аз във Враца турчин не знам да има, но ДПС печели 1 мандат благодарение на купените цигански гласове по селата!) и картинката е пълна. Резултатът е последица от цялата тази манипулация, а не на някакви конструктивни решения и успехи.
rebel написа:Вчера в Ст.Загора имаше реферндум за обгазяванията. Гласували около 20% !!!!!! Така че ето какъв народ сме, Кой ние виновен сега? На нас не ни пука за нас самите, така че стига с това оплакване. Каквото посееш, това ще жънеш. Затова всички партии ще правят каквото си искат и после хайде пак по улиците - ама няма вече за кога
Да ама на концертите на Пайнер и Слави са повече от 50 %

Библиотекарка която не си е отлепяла задника от стола е Министър на спорта.Само е чувала,че други гледат спорт по ТВ,а някой хора дори и го практикуват,но не е чувала никога какви видове спорт има

Keine Lust написа:dunavfc написа:Keine Lust написа:dunavfc написа:Човек е хубаво да е идеалист и мечтател,но не е лошо и да е реалистКогато първите 5 партии в една страна са ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА и Кунева,няма как да не се избира между по-малкото зло.
Ти винаги можеш да гласуваш за някой като ДСБ,Зелените или някоя друга що годе нормална партия,но все пак говорим за партии,които имат потенциал да управляват...
Първите 5 по какъв признак? Единственият по-който се сещам е социологически проучвания (как пък не сгрешиха с повече от 1-2% ???) и манипулиране на общественото мнение. Убеден съм, че ако почне да се говори много повече за малка партия като Зелените (не знам дали са минавали някога и 1%), да им се дава повече ефирно време и по всичките анкети се пише, че влизат в парламента ще могат да прескочат 4%. Една партия като НФСБ събра 3,7% (много хора даже преди изборите си нямаха и на идея тия какви са и за какво се борят)само заради една смешна телевизия като СКАТ която агитираше за тях.
Просто докато са ни това "първите 5 партии" няма как да очаквам скоро да се оправим!
Какъв по голям признак от това,резултатите от изборите ? И тия наизустени фрази,как видиш ли,социолозите накланяли вота за някога са абсурдни...Колко трябва да е тъп,ограничен и малоумен един човек за да гласува заради някой партия,само защото социолозите предвидили някакви цифри ? Искаме или не,това са големите партии и това е материала...Зелените никъде по света не са нещо повече от опозиция,само в Германия,Люксембург и май още 1-2 страни,те имат някакво по силно влияние,навсякъде другаде,те са просто една малка партия.
Много подценяваш факта,че някаква си телевизийка била агитирала за някаква си партия...Телевизията е огромна сила,която може да се използва от всякакви по-заможни хора за постигане на дадена цел. ББ как стана този ББ,който познаваме ? Да не би да излезе от нищото...
![]()
![]()
![]()
Нали точно това ти пиша, бе човек. Основните медии обръщат внимание само на едни партии, (за това ти дадох за пример НФСБ и СКАТ - как даже благодарение на една смешна ТВ почти влязоха. Прави си извод ако и другите им обръщаха някакво внимание) от които имат финансова изгода. Следващият момент са социолозите, които предварително обричат по-малките партии и насочват техни потенциални гласоподаватели да гласуват за "по-малкото зло". На 3 парти не им достигна 1,1% ОБЩО за да влязат в парламента. Ти самият в преден пост писа, че ТРЯБВА да се гласува за "по-малкото зло". Ако не са социолозите ти от къде знаеш как би се гласувало. Ти "тъп, ограничен и малоумен ли си" след като си гласувал именно заради цифри? До колкото си спомням май не си фен на ББ, но си гласувал за него, нали? Като цяло на тези избори не беше зачетен гласът на 25% от гласоподавателите. Това са 60 преразпределени депутатски места! Като сложиш и масовото купуване на гласове(аз във Враца турчин не знам да има, но ДПС печели 1 мандат благодарение на купените цигански гласове по селата!) и картинката е пълна. Резултатът е последица от цялата тази манипулация, а не на някакви конструктивни решения и успехи.
Телевизиите манипулират,не знам,защо смяташ,че съм на различно мнение,въпросът ми е друг. Каквито и да са социолозите и телевизиите,всеки човек има способността и възможността да отдели истината от манипулация ( поне в неговата глава ) . ББ не е ББ,само заради телевизиите,те го даваха,защото хората го искаха....Що не дават Първанов сега ? Що не се радва на всенародната любов ? Щото не може да е ББ и никога няма да има неговата харизма,ако ще 25 канала да работят за него...Телевизиите дадоха просто подходящата почва на човек като ББ да се издигне,защото има качествата за това.
Медиите няма как да обръщат наравно внимание на партия като ГЕРБ с тази на Лидер например,нужно ли е да обяснявам защо ?
Изобщо не разбрах,как разбра,че съм гласувал под въздействието на по-малкото зло и още по абсурдното под въздействието на социолозите

Аз съм фанатик,привърженик,последовател на ББ ,ако го няма него,тогава вече ще гласувам за ГЕРБ,като наистина по-малкото зло,сега нямах това усещане,а си гласувах с чиста съвест.
Няма никакво значение на кого гласовете са били значение,такива са правилата на играта...Имаш 4 % влизаш,имаш над 40 %,управляваш.А справедливо ли е партии,които няма да бъдат в парламента да вземат субсидии,няколко пъти по големи от тези в Германия ? Купуване на гласове ще има винаги,те не са никакъв фактор....
Последна промяна от dunavfc на 27 май 2013 21:01, променено общо 1 път.
allez_les_blues написа:Ееее честито на Ботев(ПД)- те са отбора на ДПС, сега техем човек е министър
то и ти си от ДПС, забрави ли преди изборите кои хора подкрепяше,пък и Камен Костадинов е от любимия ти комунистическиотбор ЛеФски!
айде честита Ви нова тройна уйдурма - БСП69ДПС+АТАКА
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

joring написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g4Ndatk4gw8&feature=player_embedded[/youtube]
ДПС ханъм

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха