Иначе и аз съм фен на бундеслигата!
НЕМСКИ ФИНАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НЕМСКИ ФИНАЛ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА
Нищо не е още на 100% ясно! На тия отбори ако им тръгне играта вкарват 3 гола за 10 минути.
Ще бъде уникално да вдигнат някаква обща хореография насред Лондон.
Иначе 1000% ще кънти "Deutschland, Deutschland über alles" из цял Лондон...
Пълен ташак! ДАНО!!! 
-
fen na Slavia
- Контакти:
Дортмунд за мен играят по-красив и стойностен футбол от баварците.Испанските отбори играят също красив футбол, но немските отбори просто са машини,а и не се знае дали заводите в Леверкузен не са пуснали нови хапчета за възстановяване. По времето 71 - 78 години Аякс беше страшилище по терените на Европа ,но в Мюнхен мача завърши 5 :1 .
Като се сетя колко трудни моменти преживях като фен на Дортмунд през годините,след снощния успех просто не можах да не се разплача от радост.Левандовски е просто гениален голмайстор.
Къде ги онея конспиратори, които плямпаха 3 години поред за Ел Класикото на Платини на финала в ШЛ?!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Jorkorazporko
Дай Боже! Това е най - логичния финал! Определено най - класните отбори са Борусия и Байерн!
Teo написа:Не слагайте каруцата пред коня, защото Барса нямат шанс да върнат 4 гола, докато Реал е напълно възможно да върнат 3.
Срещу Левски и ЦСКА ли ще играят?
FC Rot-Weiß Erfurt--
FSV Mainz 0:5
13.08.1991, 19:30 Uhr
Steigerwaldstadion (Erfurt), 4.700 Zuschauer
Schiedsrichter: Uwe Kemmling (Kleinburgwedel)
Tore
0:1 Jürgen Klopp 36.
0:2 Jürgen Klopp 50.
0:3 Jürgen Klopp 69.
0:4 Michael Schuhmacher 78.
0:5 Jürgen Klopp 89
FSV Mainz 0:5
13.08.1991, 19:30 Uhr
Steigerwaldstadion (Erfurt), 4.700 Zuschauer
Schiedsrichter: Uwe Kemmling (Kleinburgwedel)
Tore
0:1 Jürgen Klopp 36.
0:2 Jürgen Klopp 50.
0:3 Jürgen Klopp 69.
0:4 Michael Schuhmacher 78.
0:5 Jürgen Klopp 89
peliforewer написа:Като видяхме как Малага надигра Дортмунт .
А ние като ви вакзавхме, че това не е вярно вие не вярвахте. Едно е да си се противопоставил успешно и да ис имал шансове, а съвсем друго е да си надиграл някого и то в двата мача.
onceMORT написа:northbg написа:iori написа:Не слагайте каруцата пред коня, все пак топка е, върти се и е от женски род.
Когато Норич, Фрайбург, Осасуна и Аталанта станат шампиони на Англия, Германия, Испания и Италия тогава прави подобни изказвания
Защо говориш глупости? В един или два мача е много по-вероятно да стане изненада, отколкото в цял шампионат от 34-40 мача. Манчестър Сити преди 4 години очаквал ли си че могат да станат шампиони? За надъханите фенове, не забравяйте мача Байерн - Арсенал не сте треперили за резултата нали?. Едно подценяване и ще има доста неприятни минути на реваншите. Барса ще са на собственият си стадион, теренът и тревата ще са доста по-различни от тези на Алианц арена, въпреки че Байерн Мюнхен са най-добрия отбор в момента според мен. РМ да вкара три гола в един мач, няма да изненада никого.Вероятно е това, което е написал автора на темата, но определено не е на 100 процента сигурно.
Пич няма да има никакво подценяване, точно защото това е Барселона и Реал. Защо няма да има обрати на полуфиналите
1. Защото победиха по-добрите отбори в първите мачове. Да, по-добрите отбори, не отборите с по-добри играчи.
2. Духът и моралът в немските отбори е на най-високо ниво, докато караниците в съблякалнята на Реал, изолацията на играчи като Касияс и Вия, неминуемо говорят за лоша атмосфера в двата отбора и взаимно недоверие.
3. Преднината им е прекалено голяма. Чудеса са ставаали, но всички са до три гола разлика. Единствения обрат в истроията на ЕКТ от близо 60 години при победа с 4 гола е мач между Партизан и КПР 2-6 и 4-0. Единственият отбор, който си спомням в ШЛ да е заличил три гола е Ла Коруня срещу Милан, за мачове с реванши става въпрос.
4. Да, в момента и Барселона и Реал не си вярват че могат да направят нещо, защото те не бяха просто победени, а смачкани, разбити, изядени и изплюти. Че Реал в последните минути играха като селски отбор с центрирания към Роналдо от своята половина - пълна игрова немощ. Докато Дортмунд се чувстваха изключително уютно на контра, а така ще играят и цял мач в Мадрид.
5. При нормално стечение на обстоятелствата Байерн ще спечели с лекота и втория мач, докато Борусия може и дза падне с 2-3 примерно, но по-скоро и те няма да загубят.
С оглед показаното смазващо превъзходство в първите полуфинали, логично е да се очертава немски полуфинал.
Аз, като фен, все пак вярвам, че Реал някак ще успее да отстрани Дортмунд (мисля, че имат някакъв, макар и нищожен шанс) и да гледам на финала двата си любими клуба - Байерн - Реал М
... а и Кристиано каза, че ще говори във вторник
Аз, като фен, все пак вярвам, че Реал някак ще успее да отстрани Дортмунд (мисля, че имат някакъв, макар и нищожен шанс) и да гледам на финала двата си любими клуба - Байерн - Реал М
... а и Кристиано каза, че ще говори във вторник