Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

PR_CSKA
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА срещу властта начело с Бащицата Бойко

Мнениеот PR_CSKA » 24 мар 2013 16:14

ББ е ясно какви интереси защитава и бута пари към подуяне, ама и като си спомня че Станишеве главен виновник за лиценза ни преди няколко години.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2013 16:25

Т'ва сега, тема за Б. Борисов ли е, или анти такава за Футболен Клуб Левски ? :roll:

Я автора да уточни, та да не се прахосва дискусията в няколко лъча ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 мар 2013 19:45

Pichichi написа:Може и да греша но парите за стадиона не са нито от ВТБ нито от Газпром. Газпром все още не са поели
ангажимент към Левски в бъдеще може и да дадат за стадиона за другите сектори но започнатия ремонт
е с финансиране според мен което няма общо с руснаците. Според мен макар че сега феновете на Левски ще ми скочат
финансирането на новия сектор А е с пари на някои нови подземни бизнесмени които имат и легален бизнес
които напреднаха в последните 4 г. с "матриала" и някои от тях са стари бизнеспартньори на "първия" от тъмните години
на този толкова честен бизнесмен г-н "Премиера Слънце". Нещо като каратисти,културисти,командоси ще са замесени в това финансиране.
За да успокоя засегнатите фенове на Левски няма доказателства и съм хейтър !!!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

E невиждате ли, че обществените поръчки в строителството в последните 4 години ги печелят:
1) Главбулгарстрой
2) Трейс Груп Холд
3) Пътстрой 92...........................
Сектор "А" на герана се строй или с държавни пари или с пари както сподели пича по горе от контрабандата наложена от Боко тиквата - най-наглата личност в последните години.

Фирмите, който ще спечелят строителството на "А" сектор на Герена са:
1) Главбулгарстрой
2) Трейс Груп Холд
3) Пътстрой 92
А Батков според мен няма пари да издържа подобен клуб. Неговия бизнес е : Кантората, “Вини” в Сливен, хотел “Москва” в центъра на Добрич, фалиралия производител на каучук КАРОМ и това е !!!
Мафията е тотална
Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 мар 2013 19:53

THE G.A.M.E написа:Т'ва сега, тема за Б. Борисов ли е, или анти такава за Футболен Клуб Левски ? :roll:

Я автора да уточни, та да не се прахосва дискусията в няколко лъча ...

Никога не съм бил Анти Левски. Простата истина в годините доказа за мене, че вашия отбор взима всичко по втория начин или с узорпираното име, с което си бършете задниците и ме дразни много. Не може , да ползвате името на Апостола и това да Ви дава да си правите каквото си искате или по точно си правят ДС агентите на високо ниво. И феновете на Лески са такива. Всичките ми приятели левскари са идентични : нагли, арогантни, всезнаещи, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ във всичко!!!.......
Що се отнася до Боко той е идентичен с Вас, но малко по-БОГУ помазан.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 мар 2013 20:30

blac_black_cat написа:Никога не съм бил Анти Левски. Простата истина в годините доказа за мене, че вашия отбор взима всичко по втория начин или с узорпираното име, с което си бършете задниците и ме дразни много. Не може , да ползвате името на Апостола и това да Ви дава да си правите каквото си искате или по точно си правят ДС агентите на високо ниво. И феновете на Лески са такива. Всичките ми приятели левскари са идентични : нагли, арогантни, всезнаещи, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ във всичко!!!.......

ГА, ти ли си? Нещо за автогола на Легендата няма ли?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 мар 2013 21:51

Легендата на Левски и българския футбол Иван Вуцов, който към момента е съветник на изпълнителния директор на сините Иво Тонев, заяви, че причината "Газпром" да се насочи към клуба е Бойко Борисов.

Ето как отговори Вуцов пред Канал 3 на въпрос дали в създалата се ситуация "Газпром" няма да се откаже от Левски:

"И аз четох някъде подобно нещо, но не знам дали е вярно. Ако това се случи, ще е лошо за Левски, защото бутнахме нещо хубаво. С козметичен ремонт можехме да го подобрим. Не съм разговорял с никого по тази тема. Ясно е кой докара "Газпром" в Левски. Няма да споменавам имена", след което водещият го прекъсна с думите: "Бойко Борисов", на което Вуцов отвърна:

"Вие го казахте. Много е важно какво ще се случи след 12 май (б.а. тогава са изборите в България).

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2013 21:53

blac_black_cat написа:Никога не съм бил Анти Левски. Простата истина в годините доказа за мене, че вашия отбор взима всичко по втория начин

Няма доказателства за това.

Едно е да се бъзикаме, дразним и спорим за тези неща, съвсем друго е, да се извадят доказателства за "нечестните победи" и за двата отбора.
Така като гледам, явно си ги мислиш сериозно тия работи за Футболен Клуб Левски ... Ама нали се сещаш, че доста народ си мисли същото и за ЦСКА ?
Какъв е коментарът ти за този факт ... :roll:

blac_black_cat написа:Всичките ми приятели левскари са идентични : нагли, арогантни, всезнаещи

Е, ако не друго, то човек може да си избира поне приятелите ...
Ако са такива към теб, за да те дразнят нарочно, значи не са ти никакви приятели. ;)

И аз имам приятели цесекари ( включително и тук, в този форум ) ... Не са много, но са качествени хора и колкото да не ми е приятен Футболен Клуб ЦСКА, пред тях съм тактичен и никога не обиждам отборът, на който са фенове, преднамерено.
Е бъзиците са друго нещо ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 мар 2013 22:13

sin4ec написа:
blac_black_cat написа:Никога не съм бил Анти Левски. Простата истина в годините доказа за мене, че вашия отбор взима всичко по втория начин или с узорпираното име, с което си бършете задниците и ме дразни много. Не може , да ползвате името на Апостола и това да Ви дава да си правите каквото си искате или по точно си правят ДС агентите на високо ниво. И феновете на Лески са такива. Всичките ми приятели левскари са идентични : нагли, арогантни, всезнаещи, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ във всичко!!!.......

ГА, ти ли си? Нещо за автогола на Легендата няма ли?

Е това е поредната кражба осъществена от ФК Доносник, как искаш да не я коментираме sin4ec.
Искам само нещо да ви кажа сини фенчета: Ако се изгради вашия стадион с "мръсни" пари, оставете ни нас, ама всички след време ще Ви ненавиждат
за подобни измами и тем подобни. Нали сини фенчета се сещате как с времето фактите около ФК Доносник ще излязат на яве и все по-малко НОВИ фенове ще има вашия отбор и ако ще след време го прекръстите на ФК Левски-Ботев-Раковски-Вазов. Това ще е срам и петно върху целия Ви отбор. Поне направете така всичко да е чисто и непокрито както е сега за да няма спекулации. Ама Вие усещате, че нещата не са законни и се правите на ощипани. Но нали знаете, е все някога фактите излизат на яве. Мен ще ме е срам, ако Армията я строят задкулисно хора от подземния или НАДземния (Боко) свят.
Замислете се, защото това петно няма да го изтриете лесно, както ние не можем да изтрием петното (по скоро цапаницата) - Титан АС.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 мар 2013 22:19

soilwork написа:Легендата на Левски и българския футбол Иван Вуцов, който към момента е съветник на изпълнителния директор на сините Иво Тонев, заяви, че причината "Газпром" да се насочи към клуба е Бойко Борисов.

Ето как отговори Вуцов пред Канал 3 на въпрос дали в създалата се ситуация "Газпром" няма да се откаже от Левски:

"И аз четох някъде подобно нещо, но не знам дали е вярно. Ако това се случи, ще е лошо за Левски, защото бутнахме нещо хубаво. С козметичен ремонт можехме да го подобрим. Не съм разговорял с никого по тази тема. Ясно е кой докара "Газпром" в Левски. Няма да споменавам имена", след което водещият го прекъсна с думите: "Бойко Борисов", на което Вуцов отвърна:

"Вие го казахте. Много е важно какво ще се случи след 12 май (б.а. тогава са изборите в България).

Аз на това (ако е вярно) му викам чисто изнудване, нещо типично за ГЕРБ. Само ще припомня, че БСП подкрепяше Южен поток много преди ББ да сънува че един ден може да стане премиер. Да се твърди че Газпром може да се оттеглят след изборната победа на БСП е крайно несериозно.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 мар 2013 22:25

doktora25 написа:
soilwork написа:Легендата на Левски и българския футбол Иван Вуцов, който към момента е съветник на изпълнителния директор на сините Иво Тонев, заяви, че причината "Газпром" да се насочи към клуба е Бойко Борисов.

Аз на това (ако е вярно) му викам чисто изнудване, нещо типично за ГЕРБ. Само ще припомня, че БСП подкрепяше Южен поток много преди ББ да сънува че един ден може да стане премиер. Да се твърди че Газпром може да се оттеглят след изборната победа на БСП е крайно несериозно.

Интересно защо изведнъж реши, че идването на Газпром в Левски зависи от Южен поток? Нали официалната версия е, че руснаците са много впечатлени от професионализма в ПФК Левски и тем подобни бла бла? :)
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Върни се в “ЦСКА”