Мнениеот Dzverko » 01 апр 2009 21:37
Жалка картинка е националния ни отбор. Срам за тях самите, пък и за всички българи. Гледах целия мач и непрестанно се чудех как е възможно българския запалянко да е снижил толкова много критериите си и обективността си. Всеки е патриот, всеки иска да вижда желанието за победа.... Аз такова нещо днес не видях. Изключение правят двама-трима (Стилян, Иванков, Пелето), докато останалите бяха пълна мизерия. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? Защо нито един журналист не зададе този въпрос? Как е възможно срещу отбор като Кипър ние да се притесняваме и да убеждаваме, че нямало вече футболни "джуджета"?!?!?! Защо никой не си признае, че вече ние сме тези джуджета и за десетина минути във всеки мач имаме проблясъци. Онова нещастно коментаторче по кЪнала изпадна в делириум, когато се съобщи, че продължението на срещата е 5 минути. Как може да се говори за опълчение срещу Кипър ?!?!?! Отвратен съм от играта на националите. Докато се действа по този начин нищо добро не ни чака. Молете се да не отидем в ЮАР - тогава срама ще е световен. Ходил съм на почти всички мачове на националите и съм ги подкрепял, въпреки грозноватите победи. Но днес видях един променен отбор - колектив. Колектив, който, ако го пуснем да се провери във висшата лига на Англия, се съмнявам да победи повече от три-четири отбора (и това е оптимистичния вариант). Оказва се, обаче, че българина може да търпи до безкрай. Искам специално да изкажа хвалби за хората, които бяха на стадиона и подкрепяха наште с пълни сили. Поклон пред такава публика.
Е, момчета, може да сте доволни от свършената си работа на терена, но имате ли очи да погледнете обикновения запалянко на трибуната и когато той ви попита "не ви ли беше срам?" вие спокойно да кажете: "НЕ, НЕ НИ Е СРАМ". Когато го почувствате със сърцата си бъдете спокойни, че целия български народ никога няма да ви забрави.