Мнениеот angelofdeath » 02 мар 2013 12:30
Вчера минах през Армията и там наистина се работи. Аз обаче смятам, че за стадиона ни трябва грандиозен ремонт, а не дребно освежаване. За А група става, а за Европа едва ли! Не знам, как не им омръзнаха тези полвинчати работи на Титан. За пореде път ми стана ясно, как действат шефовете ни. Като видят, че се задават сериозни протести против управлението им и хоп направят нещо хубаво и ни замажат очите. И така веме четири години. Сега последния им коз е стадиона-красавец. Е, обаче има една българска поговорка "...облекъл нови дрехи Илия, погледнал се пак в тия" или нещо подобно. Това значи, че една боя няма да скрие оветяло съоръжение. ЦСКА е най-големия отбор във България и не му отива да няма стадион. Та нали от там започва всичко! Шефовете и играчите се менят, но стадиона остана. Именно затова има места наречени митични, заради обстановката и спомените, които навяват. Да, Армията има магията на стотици победни мачове и играчи звезди, но е морално остаряла. Ако искаме пак да се мерим с големите, трябва да си направим дом, като техните!