ПФК Левски : Ростов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ПФК Левски : Ростов

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 13:25

siniq_fen написа:
tevez написа:Еее, това е малко успокоение и отговор на въпроса к'во по дяволите прави Милиев като титуляр!!

Аз говорих с Илиан да го налага :lol: :lol: :lol:

След това ти заедно с Илиан ще усетите "всенародната любов" :lol: ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2013 13:26

Levski26 написа:В Гонг казаха, че си бил изкарал червен картон, мисля в мач за купата, заради това няма да може да играе в първия мач ;)

Нищо не си е изкарвал, а и Димов няма наказание http://bfunion.bg/news/3615
Ето и репортажа от мача gong.bg/direktno_game.php?id=4377
;)

Даниел Димов има наказание и от Гонг нищо чудно да са се объркали с него.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 13:29

tevez написа:
siniq_fen написа:
tevez написа:Еее, това е малко успокоение и отговор на въпроса к'во по дяволите прави Милиев като титуляр!!

Аз говорих с Илиан да го налага :lol: :lol: :lol:

След това ти заедно с Илиан ще усетите "всенародната любов" :lol: ;)

Ако Милиев потвърди очакванията ми да е стабилен може и да я усетим без кавичките :)
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 фев 2013 13:31

siniq_fen написа:Ако Милиев потвърди очакванията ми да е стабилен може и да я усетим без кавичките :)

Toва няма как да стане. ГАРАНЦИЯ.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 14:06

Някои явно си мислят,че всики нови попълнения трябва да са абонирани за титуляри.Дай сега като е дошъл Михелич,да сложим Гаджев резерва.Прохазка е най-постоянния играч в подготовката,ама дай да играе Велев щото е нов.Нито Гонзо,нито Жоазиньо като дойдоха и веднага почнаха да игратя титуляри и ги чакахме една - две години да заиграят както трябва и да покажат това което могат.Да не давам пример и с Тасевски,Калво и т.н.Друг е въпроса,че Калво тъкмо заигра и го махнаха.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 14:15

Levski26 написа:В Гонг казаха, че си бил изкарал червен картон, мисля в мач за купата, заради това няма да може да играе в първия мач ;)

Аха, благодаря, не знаех. Този сезон доста червени картони имаме, обаче. На Гаджев срещу Локо София, на Рамос срещу Литекс, Пламен Илиев, ако се смята. На Илиан Илиев :mrgreen: срещу ЧМ, където е искал смяна :shock: и Д. Димов също няма да играе заради червения картон от ЧМ.
Последна промяна от ralka_levskarka на 17 фев 2013 14:18, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2013 14:18

Djack_84 написа:Някои явно си мислят,че всики нови попълнения трябва да са абонирани за титуляри.Дай сега като е дошъл Михелич,да сложим Гаджев резерва.Прохазка е най-постоянния играч в подготовката,ама дай да играе Велев щото е нов.Нито Гонзо,нито Жоазиньо като дойдоха и веднага почнаха да игратя титуляри и ги чакахме една - две години да заиграят както трябва и да покажат това което могат.Да не давам пример и с Тасевски,Калво и т.н.Друг е въпроса,че Калво тъкмо заигра и го махнаха.

Калво сам е пожелал и ако е вярно това, че сам е избирал в кои мачове да играе - олеле мале.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 17 фев 2013 14:25

terata написа:
PFK_Levski написа:

Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!

Ха-ха! Издънка .... чети внимателно ! Ако ще ме поучаваш как да пиша грамотно - думи като "Бахти" и "некой" не прилягат на един учител с правоговорна рече .... разбираш ли на къде бия ? Второ - мненията ти ,че са едни от най-смешните , е така си е ! Това за стадото пък е изтъркано , не може всеки втори , който плюе постоянно по отбора да нарича другите ( които са с по-позитивно мислене ) стадо . Опитваш се да се отличаваш - добре , но не може всичко ,което пишеш да е с негативизъм ! НИТО си треньор , НИТО разбираш от футбол ,че да казваш кой трябвало да играе и кой не ...... Кой трябвало да се вземе и кой не .... и прочие ! А бе юнак ти стъпвал ли си на зелен терен изобщо ( под каквато и да е форма , дори и да окосиш тревата ) ?

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 15:10

PFK_Levski написа:
terata написа:
PFK_Levski написа:

Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!

Ха-ха! Издънка .... чети внимателно ! Ако ще ме поучаваш как да пиша грамотно - думи като "Бахти" и "некой" не прилягат на един учител с правоговорна рече .... разбираш ли на къде бия ? Второ - мненията ти ,че са едни от най-смешните , е така си е ! Това за стадото пък е изтъркано , не може всеки втори , който плюе постоянно по отбора да нарича другите ( които са с по-позитивно мислене ) стадо . Опитваш се да се отличаваш - добре , но не може всичко ,което пишеш да е с негативизъм ! НИТО си треньор , НИТО разбираш от футбол ,че да казваш кой трябвало да играе и кой не ...... Кой трябвало да се вземе и кой не .... и прочие ! А бе юнак ти стъпвал ли си на зелен терен изобщо ( под каквато и да е форма , дори и да окосиш тревата ) ?

То точно това е проблема,че тук много разбирачи и треньори има,а ако им покажеш футболна топка ще се чудят какво да правят с нея.Иначе за схеми,трансфери,кой става и кой не – винаги са компетентни.Разбира се,всеки има право на мнение,но трябва да се уважава и това на другия.То нали затова са и тези форуми.Сигурен съм,че половината от тези,които плюят Милиев например са гледали не повече от 2 негови мача.Не забравяйте,че той беше викан в национала,още като играч на Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2013 15:12

Djack_84 написа:Не забравяйте,че той беше викан в национала,още като играч на Локомотив Пловдив.

В България това не е критерии за оценка на един футболист ;)
Последна промяна от PFC Litex на 17 фев 2013 15:13, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Архив”