baumax написа:Viktor4o_Rs написа:Не знам на малоумен ли се правиш, но по конституция всеки български гражданин трябва да бъде защитаван от българската държава, независимо от произход, религия, политически пристрастия и т.н. Щом е наш гражданин, България трябва да направи всичко възможно да го защитава. Или защото е турчин, нека си взривяват автобуси, така ли ? Щото утре там може да сме аз, ти, майка ти или моята и прочие (недай си Боже). Така че много ви моля, поне за това не говорете глупости

Щото на атентатора му пука за България нали?

Сам не си вярваш пич
Атентата е на наша земя,защото за чужденците България изглежда най-лесно ''пробиваема'' .Ние нямаме нищо общо с тоя атентат,единственото е че стана на наша територия. Утре може да сме аз,ти или майка ти само ако продължим да се месим където не ни е работа.
Страшно абсурдно мнение. Всеки атентат на наша територия е посегателство срещу националния ни суверенитет.

Както вече ти се обясни, има убит български гражданин, което ти щеш или не щеш, няма как да отречеш. Другото е типично мнение в стил преклонена главица, сабя не я сече. Или да разчитаме на милостта на всякаква фанатизирана паплач, да им се помолим да не правят повече така ? С терористи се преговаря само по един начин - по начина, който го правят САЩ, Русия, Израел и прочие. Да, ние сме много далеч от тях, но ако имаме такива данни, намесващи "Хизбула", не виждам защо трябва да мълчим. Аз за разлика от вас, не съм специалист по всичко и не мога да кажа имаме ли доказателства или не. Явно вие сте всезнаещите и сте наясно, че не са

Аз категорично мнение няма как да дам, никой от нас обикновените граждани няма достъп до тази информация.