ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dido1302
Контакти:

Re: ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Мнениеот dido1302 » 09 яну 2013 22:24

Не мога да повярвам, че индивида станко с последното мнение е нормален. Заради такива олигофрени като този ни наказват. Много е горд явно със снимката, която си е сложил с това как някакъв английски лумпен предава тапънарщината си на невръстното си момче. И после как да не бягаме от България като само такива като този остават. Не ми се мисли на какво ще учи децата си. Бил расист моля ти се. Решил е, че е гъзарско да се обяви за расист, но ако се озове сред тълпа от негри или азиатци ще ги прегръща и целува и ще им вика Брато. Знам ги аз такива. Когато са в компанията на себеподобни са голямата работа и развяват разни свастики и келтски кръстове, но ако са сами сред тълпа цигани или негри се насират от страх. Мога да ви кажа, че в България никой истински не мрази чернокожите заради самата им раса, а го прави от келешлък и простотия. Та ние нямаме никакъв културен или социален допир с негри или азиатци, за да ги мразим истински. Не мога да си обясня как можеш да мразиш някого, когото не познаваш и който няма нищо общо с теб. Ненавистта към ромите беше обяснено сто пъти не е расизъм,а етническа омраза, защото те не са от друга раса. Това, че някой е решил, че като в България има много цигани и интеграцията им не е успешна, трябва по тази линия да мрази и други раси и етноси говори колко ограничен и прост е съответния човек. А пък увличането по отдавна умрели идеи като фашизма или националсоциализма вече наистина говори за умствено увреждане. На такива безполезни младежи им трябва само бой по задника. Я им дайте да работят здраво и да не мислят за глупости и ще видите каква полза има от такива хора.

Върни се в “Национален отбор”