Славия - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_lagoon

Re: Славия - Левски

Мнениеот blue_lagoon » 04 дек 2012 16:48

Задължителна победа за Левски. Мача с Ч.море не трябва да ни заблуждава,все пак Морето са кандидат за изпадане и не могат да бъдат база за сравнение. Че ще е битка мача със Славия е ясно! След добрата новина за "Газпром",обаче съм сигурен в успеха ;)

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 04 дек 2012 21:20

Alexander Frei написа:
PFK_Levski написа:Стига се излагахте бе ! Играят 2-рия срещу 9-тия ! Ако Левски бие е уговорен мача ,а ако паднем сме слаби ! :) Направо сте смешни !

Колега, когато бихме красноармейците със 7:2, те бяха на първо място, а ние .... на единадесето. ;) Съперникът трябва да се уважава. 8-)

Не си ме разбрал правилно ..... исках да кажа ,че разликата в класите е очевадна и ако Левски победи Славия ,няма да е защото е уговорен мача , а ще е защото сме по-добри . Не съм имал в предвид ,че Славия са слаби , точно обратното - на този терен ( още повече със сняг на него ) ще ни бъде изключително трудно защото трябват биткаджии за този мач , а Славия ги има доста ( опитни футболисти , можещи да играят футбол , влизат здраво и т.н. ) това е плюс за тях , за това съм и песимист за мача , но ще стискам палци да бием ! ;)

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 04 дек 2012 22:35

Вили, ако е ЛЕВСКАР, няма да загуби мача срещу джуджето и ще прати спалния вагон в Надежда.!!

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 05 дек 2012 12:38

Според мен Левски ще бият с 2:0 ... голове на Вкарвальо и Йорданов! ;)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 дек 2012 17:26

Вуцов младши известен още като "Овчеглав" ще иска да се докаже срещу отбора,който даде шанса на живота му.А той е един най - обикновен викач,лопоторко на който постоянно му са виновни съдиите :roll: Същият този човек разсипа готов отбор за влизане в ШЛ :evil:

Дано,дано нашите "звезди" да се вземат в ръце и да бият "белия балет'' от Овча купел :twisted: Прогноза:0-4 :geek:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 дек 2012 18:00

eelche написа:Вуцов младши известен още като "Овчеглав" ще иска да се докаже срещу отбора,който даде шанса на живота му.А той е един най - обикновен викач,лопоторко на който постоянно му са виновни съдиите :roll: Същият този човек разсипа готов отбор за влизане в ШЛ :evil:

Дано,дано нашите "звезди" да се вземат в ръце и да бият "белия балет'' от Овча купел :twisted: Прогноза:0-4 :geek:

Да, разсипа отбор, който завърши на 16 точки зад ЦСКА, ебати и готовият за влизане в ШЛ тим :lol: :lol: :lol: Сърдете се на кумира ви Гонзо, който профука 2 дузпи тогава срещу Вихрен и БАТЕ, което накара мустакатия комунист Батков да отреже главата на Вили, без да му даде никакъв шанс ;)
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 дек 2012 20:30

Тук донякъде ще се съглася с Viktor4o_Rs. Подчертавам ,че въобще не харесвам Овчата глава и бях голям противник на неговото назначаване начело на Левски. Но в крайна сметка след като вече беше сложен ,трябваше да му се даде някакъв шанс. А истината е ,че именно Гонзо му изяде главата. Както и да е ,минало-заминало. Сега гледаме мача в събота и се надявам да му натрием носа на Велислав :twisted:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 дек 2012 00:17

Viktor4o_Rs написа:
eelche написа:Вуцов младши известен още като "Овчеглав" ще иска да се докаже срещу отбора,който даде шанса на живота му.А той е един най - обикновен викач,лопоторко на който постоянно му са виновни съдиите :roll: Същият този човек разсипа готов отбор за влизане в ШЛ :evil:

Да, разсипа отбор, който завърши на 16 точки зад ЦСКА, ебати и готовият за влизане в ШЛ тим :lol: :lol: :lol: Сърдете се на кумира ви Гонзо, който профука 2 дузпи тогава срещу Вихрен и БАТЕ, което накара мустакатия комунист Батков да отреже главата на Вили, без да му даде никакъв шанс ;)

Онзи отбор на Левски,с онзи треньор беше първо преситен от успехи в България,второ почти съсипан пролетта на 2008(много от лидерите напуснаха) така че това беше очакван спад.А съвсем друг е въпроса,че ако онзи Левски с онези играчи хване сегашните "грандове" ще ги тупа яко като брашнени чували.Тогава и Литекс и ч**бата и Локо София ги размятахме и биехме.Просто нямахме никаква конкуренция в България близо 2 години.Лупи направи отбор и то какъв с парите на Кремиковци и съвсем заслужено ни свали от върха,само че пропускаш факта,за далаверите които по-късно излязоха наяве.

А Вуцов младши какво има да се коментира-човек,който търси вината в другите,а никога не я търси в себе си :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 дек 2012 12:07

Футболистите на Левски трябва да се подготвят за кална баня в последния кръг на есенния дял от първенството. „Сините" гостуват на Славия на стадиона в „Овча купел", а босът на „белите" Венцеслав Стефанов предупреди, че теренът ще е в лошо състояние.

Игрището потъна в кал още в понеделник, когато Локо (Сф) и Черноморец играха там мач за Купата на България. Тогава по средата на срещата заваля сняг, а в края топката едва се движеше по терена.

„След като видях прогнозата за времето за събота и знам какво е състоянието на терена на нашия стадион, според мен той вероятно няма да издържи”, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „Меридиан Мач".

„Ние ще направим всичко възможно теренът да е добър, но не съм оптимист. Все пак през есента тук домакинстваха три отбора - ние, както и ЦСКА и Локо (Сф). За 24 часа - миналите неделя и понеделник, се играха два мача, единият от които при изключително тежки условия", допълни Стефанов. „

Много съм щастлив, че назначих Велислав Вуцов точно преди тези три двубоя. Нашата уговорка беше той да поеме клуба след Нова година. Но имайки в предвид, че можеше да отпаднем от Купата, ми трябваше човек, който да надъха, да събуди отбора.

Дано представянето ни срещу Левски бъде като това с Ботев (Пд). Тогава смятам, че ще излезем с положителен резултат от дербито", каза още Стефанов. Относно изправянето един срещу друг на бащата Иван Вуцов, който е част от Левски и сина Велислав - треньор на Славия, Венци заяви:

„Иван Вуцов е една от най-големите личности в българския футбол и помага с опита и знанията си на Левски. Вили ще се изправи срещу Илиан, а не срещу баща си".

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 дек 2012 19:24

BadBoy написа:
PFK_Levski написа:Стига се излагахте бе ! Играят 2-рия срещу 9-тия ! Ако Левски бие е уговорен мача ,а ако паднем сме слаби ! :) Направо сте смешни !

Хората ясно се сещат за един мач в който Славия водеше в резултата, та се наложи Йордан Юруков да прави дузпи в последните минути и прочие за да се доберат сините до 2:2.

Пак се изказваш непотговен Йордан Юруков :lol: :lol:

Върни се в “Архив”