Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол

Мнениеот k.dimitrov » 28 ное 2012 01:07

ntodorov написа:
Bourgas написа:
ivan56 написа:Аз друго искам да попитам всички замаени зелени фенове.Дали случайно знаят как през 1995-1996 направиха за няма и една година една от най силните ДЮШ?

Ако говориш за вземане на момчета от школата на Черноморец, лъжеш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:twisted: Сакън, грехота са тези помисли. Те са плод на долни лъжи, клевети и инсинуации. 20 години преди това - Порточанов си е отглеждал ДЮШ в училища за еничари. КъФ Черноморец, кви юноши ? mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Момчета, и аз вчера смятах да пиша на тази тема, но реших, че филмът ще бъде многосериен и тъй като нямам време за него, се отказах. Изглежда, че много от нас са си спомнили за този жесток за Черноморец и "велик" за Нефтохимик и най-вече за Проточанов период.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Черноморец,Ботев и Лудогорец-бъдещето на българския футбол

Мнениеот Bartolomej » 29 ное 2012 21:53

Само мога да кажа , че в този период на крадене на юноши от черноморската школа , в мачовете младежи и юноши , ставаха жестоки дербита . Както съм казвал и друг път имах съученици и в двата отбора , драмата след мачовете беше жестока за нефтохимиците въпреки всичко . Е след около 2 години се промениха нещата де ,ама спомените никога няма да ми изчезнат :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”