Реал Мадрид - Борусия Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Борусия Дортмунд

Мнениеот UNBEATABLE » 07 ное 2012 09:42

Имам чувството, че някой хора от тоя форум или са слепи или просто се правят на такива, за да не си признаят, че Борусия бяха абсолютни късметлий през втората част!
Първото полувреме - слабо! Арбелоа - некадърник!
Ама... второто полувреме: СМАЧКАХМЕ ГИ!
Още в началото ЧИСТ гол отменен от турчето, от далечната страна. После още няколко удара на Каехон, Ди Мария трябваше да подаде към Каехон и да остане сам срещу вратаря им, но той реши да бие :roll:
След това Вайденфелер не разбра изобщо как спаси удара на Роналдо, после кой беше пък изчисти топката от голлинията... И ми казвате, че Борусия са били по-добри? Може би първото полувреме, но мача заслужаваше да го спечели Реал Мадрид с невероятната си игра през втората част...
Аа... и наакрая магическото изпълнение на Йозил... ЕВАЛА, продължавай :)

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 07 ное 2012 10:02

Накратко: 1. Касияс и С. Рамос - вън от Реал Мадрид! В най-добрия случай, да подсилят Кастия в борбата за петото място. Моу е абсолютно прав - и двамата само създават интриги, и както се вижда не искат да играят (на Рамос особено му личи). Касияс, не знам дали заради оная неговата кукла, или заради това, че в Испания много взеха да му вдигат акциите, лъжейки го че става за Златна топка, от началото на сезона в в Испания е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! ПЪЛНА!! Първия гол снощи е негов на 90%!! Само заради него Реал изпуснаха 5 от 8-те точки, с които изостават (срещу Валенсия и Севиля). Ако приятелчетата му от катарската театрална формация са му по-скъпи от клуба, на който Касияс се води "ЛЕГЕНДА", да ходи при тях, да си бъркат по дупките и да си душат под мишниците!! Перес няма какво са се ослушва, ами да ги привика и двамата "капитани" и да сложи картите на масата. Да покаже кой е шефа . . . 2. Игуаин, както някой писа вече, да му вземат пари за билет. И това трябваше да стане още миналата година. 3. Роналдо - ВЪН ОТ РЕАЛ! Няма никаква полза от неговата "НЕИНДИВИДУАЛНА ИГРА"! Снощи се видя! Да вземат от ПСЖ колкото може повече пари и да им го дават! Знам че неговите фенове ще ми наскачат, ама истината е тази! В мачове като снощния, Роналдо никакъв го няма. Аман от неговите безсмислени финтове и "технични" отигравания на топката, от които ползата е кръгла нула, а ефекта е че дразни играчите и феновете на съперниците, от което страда целия отбор. 4. Йозил . . . олеле-мале!!! Снощи поне се опитваше да не пречи на другите от Реал да играят, като се отстраняваше от пътя им. Това, без да броя късметлийският му гол беше "заслугата" му Реал да не си вземат полагащите им се 3 точки. Перес и Моуриньо да го извикат на сериозен разговор - или-или! Май нощният живот в Мадрид е много примамлив. Снощи Лука Модрич, който си е атакуващ халф по принцип (както някой вече отбеляза) трябваше да съчетава дефанзивна с офанзивна игра, защото турчето спеше по терена и практика го нямаше. 5. Чаби Алонсо и той, не знам какво му става, от няколко мача насам е много слаб. Ама това е по-скоро, защото той трябва да покрива грешките на другите до него, което го поставя в ситуации да си вади картони, а от това играта му страда! Кой каза, че Кедира бил "ДЪРВО" и още не знам си какво? Снощи липсата му, смятам, е била оценена от всичките му критици. 6. Арбелоа. "Не стреляйте по пианиста! Той толкова си може" . . . Арбелоа си е десен бек, играта отляво при него е само "опция"! От дясно компенсира липсата си на скорост с опита, който е натрупал, но отляво не може . . . МАМКА МУ!! КЪДЕ Е МАРСЕЛО!!! 7. Вижда се голямата грешка на Моуриньо, че не взе качествен десен бек, за да не се налага Рамос да играе там (ако изобщо му се играе). Въпреки, че оценявам липсата на много от контузените титуляри, играта на отбора беше ТРАГИЧНА! Още повече, че мачът се игра у дома!! Мога още много да напиша, но започвам да се ядосвам, а не си заслужава заради ТЕЗИ МОМЧЕТА В БЯЛО!!

Все пак да кажа и нещо позитивно. ЖЕЛЕЗНИ ПЕПЕ И ВАРАН!! Особено младото франсе! От мач на мач самочувствието му расте и играта му става все по-стабилна. Светлина в бъдещето. Ако продължава да е така, спокойно можем да кажем ЧАО на Серхио Рамос! Много добро включване и на Кайехон и Кака! Тук беше голямата грешка на Моуриньо от снощи. На полувремето Кака трябва ше да смени Йозил.
Бразилеца е играч точно за такива мачове! А и особено сега, когато му се играе (нали го взеха пак в национала) . . .

Грешки на ръководството: Защо продадоха Пирата, за да вземат после Есиен под наем? Защо ни е Игуаин, когато трябваше да имаме Негредо, Солдадо или (защо не) Вия! Защо не прибраха Хуанфран от Атлетико Мадрид, или Борха Валеро от Виляреал? Защо дадоха Дани Парехо на Валенсия? И другите от школата . . . раздавани, като на битак, почти без пари по всички отбори . . .

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 ное 2012 11:29

Не съм съгласен с 1 и донякъде 3 (РОНАЛДО ВЪН ОТ РЕАЛ ) - много си е важен за този РЕАЛ МАДРИД и чак ВЪН ...но аз съм на мнение ,че и да напусне няма да е фатално,защото с парите които щеше вземат за него - могат да се купят 2/3 класни играчи и има такива които могат да го заменят и да паснат .Иначе за всичко друго си абсолютно прав - Игуаин много го уважам за годините му служба,но май се изчерпа за клуба и не прогресира.Йозил ,въпреки че всеки мач казвам че е слаб ,ми е един от любимите футболисти и ме е яд че не показва това което може - а то е много,да вкара но дотам .Модрич показа срещу Гранда и Валекано колко полезен може да е като плеймейкър и МОУ трябва да го пусне там
Прав си и за останалото,много добър коментар :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 07 ное 2012 12:09

shotgun blues написа:Не съм съгласен с 1 и донякъде 3 (РОНАЛДО ВЪН ОТ РЕАЛ ) - много си е важен за този РЕАЛ МАДРИД и чак ВЪН ...но аз съм на мнение ,че и да напусне няма да е фатално,защото с парите които щеше вземат за него - могат да се купят 2/3 класни играчи и има такива които могат да го заменят и да паснат .Иначе за всичко друго си абсолютно прав - Игуаин много го уважам за годините му служба,но май се изчерпа за клуба и не прогресира.Йозил ,въпреки че всеки мач казвам че е слаб ,ми е един от любимите футболисти и ме е яд че не показва това което може - а то е много,да вкара но дотам .Модрич показа срещу Гранда и Валекано колко полезен може да е като плеймейкър и МОУ трябва да го пусне там
Прав си и за останалото,много добър коментар :twisted:

Не виждам защо не си съгласен, че Касияс от началото на сезона е пълна боза! И Рамос, като него, е гола вода. И че двамцата са в дъното на проблемите в отбора. Като капитани те са хората, които трябва да са в помощ на треньора, а не с действия(думи) или бездействия да го бламират в очите на всички. Моу има трески за дялане, но все пак той е избрания треньор от ръководството и момчетата в бели екипи нямат думата!! Те трябва да се подчиняват на неговите треньорски решения и да дават от себе си 100% във всеки мач, ако не и повече!! Аз съвсем сериозно продължавам да мисля и казвам, че Касияс и Рамос сега по-скоро вредят на отбора, отколкото помагат! И аз искам "Златна топка", ама трябва да си я заслужа (жена ми така казва) ;) :lol: Да не мислите, че в катарската менажерия няма проблеми? Ама там Росел всичко е наредил - 1. диктатора Меси, 2. Виланова и след него всички останали клоуни. . . всеки си знае мястото и си мълчат като комунист на разпит, и така се крият се успешно. Но и Флорентино има голяма вина за това. Повтарям, Перес трябва да им издърпа ушите до скъсване . . . и ако ще поставят личните си желания над отборните - да се махат! Също и Роналдо! Отбора е в миникриза и не му е сега времето да мерят пишките и мераците - кой е по-по-най! В крайна сметка е по-важно с какво ще те запомнят хората, а не дали имаш, и колко, от измислената "Златна топка"! То тая награда вече тотално се обезцени в чисто спортно отношение. След като УЕФА ООД я връчи на Меската вместо на Снайдер преди 2 години. . .

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 07 ное 2012 14:31

Stones.66 написа:Накратко: 1. Касияс и С. Рамос - вън от Реал Мадрид! В най-добрия случай, да подсилят Кастия в борбата за петото място. Моу е абсолютно прав - и двамата само създават интриги, и както се вижда не искат да играят (на Рамос особено му личи). Касияс, не знам дали заради оная неговата кукла, или заради това, че в Испания много взеха да му вдигат акциите, лъжейки го че става за Златна топка, от началото на сезона в в Испания е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! ПЪЛНА!! Първия гол снощи е негов на 90%!! Само заради него Реал изпуснаха 5 от 8-те точки, с които изостават (срещу Валенсия и Севиля). Ако приятелчетата му от катарската театрална формация са му по-скъпи от клуба, на който Касияс се води "ЛЕГЕНДА", да ходи при тях, да си бъркат по дупките и да си душат под мишниците!! Перес няма какво са се ослушва, ами да ги привика и двамата "капитани" и да сложи картите на масата. Да покаже кой е шефа . . . 2. Игуаин, както някой писа вече, да му вземат пари за билет. И това трябваше да стане още миналата година. 3. Роналдо - ВЪН ОТ РЕАЛ! Няма никаква полза от неговата "НЕИНДИВИДУАЛНА ИГРА"! Снощи се видя! Да вземат от ПСЖ колкото може повече пари и да им го дават! Знам че неговите фенове ще ми наскачат, ама истината е тази! В мачове като снощния, Роналдо никакъв го няма. Аман от неговите безсмислени финтове и "технични" отигравания на топката, от които ползата е кръгла нула, а ефекта е че дразни играчите и феновете на съперниците, от което страда целия отбор. 4. Йозил . . . олеле-мале!!! Снощи поне се опитваше да не пречи на другите от Реал да играят, като се отстраняваше от пътя им. Това, без да броя късметлийският му гол беше "заслугата" му Реал да не си вземат полагащите им се 3 точки. Перес и Моуриньо да го извикат на сериозен разговор - или-или! Май нощният живот в Мадрид е много примамлив. Снощи Лука Модрич, който си е атакуващ халф по принцип (както някой вече отбеляза) трябваше да съчетава дефанзивна с офанзивна игра, защото турчето спеше по терена и практика го нямаше. 5. Чаби Алонсо и той, не знам какво му става, от няколко мача насам е много слаб. Ама това е по-скоро, защото той трябва да покрива грешките на другите до него, което го поставя в ситуации да си вади картони, а от това играта му страда! Кой каза, че Кедира бил "ДЪРВО" и още не знам си какво? Снощи липсата му, смятам, е била оценена от всичките му критици. 6. Арбелоа. "Не стреляйте по пианиста! Той толкова си може" . . . Арбелоа си е десен бек, играта отляво при него е само "опция"! От дясно компенсира липсата си на скорост с опита, който е натрупал, но отляво не може . . . МАМКА МУ!! КЪДЕ Е МАРСЕЛО!!! 7. Вижда се голямата грешка на Моуриньо, че не взе качествен десен бек, за да не се налага Рамос да играе там (ако изобщо му се играе). Въпреки, че оценявам липсата на много от контузените титуляри, играта на отбора беше ТРАГИЧНА! Още повече, че мачът се игра у дома!! Мога още много да напиша, но започвам да се ядосвам, а не си заслужава заради ТЕЗИ МОМЧЕТА В БЯЛО!!

Все пак да кажа и нещо позитивно. ЖЕЛЕЗНИ ПЕПЕ И ВАРАН!! Особено младото франсе! От мач на мач самочувствието му расте и играта му става все по-стабилна. Светлина в бъдещето. Ако продължава да е така, спокойно можем да кажем ЧАО на Серхио Рамос! Много добро включване и на Кайехон и Кака! Тук беше голямата грешка на Моуриньо от снощи. На полувремето Кака трябва ше да смени Йозил.
Бразилеца е играч точно за такива мачове! А и особено сега, когато му се играе (нали го взеха пак в национала) . . .

Грешки на ръководството: Защо продадоха Пирата, за да вземат после Есиен под наем? Защо ни е Игуаин, когато трябваше да имаме Негредо, Солдадо или (защо не) Вия! Защо не прибраха Хуанфран от Атлетико Мадрид, или Борха Валеро от Виляреал? Защо дадоха Дани Парехо на Валенсия? И другите от школата . . . раздавани, като на битак, почти без пари по всички отбори . . .

Отдавна не се бях смял. То се оказа, че всеки мач Реал излизат с 6 човека :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 ное 2012 18:12

LaRgO написа:Безидеен Реал. Ди Мария не е за този отбор, а Игуаин да го зарежат някъде в пустинята. Един от най-надценените футболисти в света. По-добре да излизат с 10 футболисти на терена, отколкото с Игуаин. Добре, че Сити се издъни, иначе в Англия щеше да е опасно. Борусия заслужава да е на 1 място.
Всъщност Борусия не беше гост, защото феновете им категорично надвикаха семкарите на Бернабеу.

Некви фенове:

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”