CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:шах ... сега пък на Армията....спектаклите на наш венци нямат край![]()
Вчера те питах на кой стадион играем?Ти ми отговори-при чичо ти Венци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:шах ... сега пък на Армията....спектаклите на наш венци нямат край![]()
Нещо повече - преди минути пък стана ясно, че "армейците" ще играят срещу съперника си на осветление, като за начален бе посочен 19:00 часа! Отворени, по всяка вероятност, ще бъдат секторите "А" и "В".
ОщеОтДете написа:Мале мале, дано продължим да играем по същия начин... просто не виждам как няма да настигнем "лидерите"!
В края на шампионата дано нещата седят така:
1. ЦСКА
2. Ботев
3. Л
4. Л
5. Л
Купа на България - ЦСКА. Мечтаният и възможно най-сладкият финал!
mistreated написа:Не разбирам защо "сменяте" Присо със Сержиньо, а оставяте Нюанджи на лявото крило. За мен съставът е ясен:
Черни - Бандаловски, Попов, Крачунов, Венков - Саша, Янчев - Присо, Платини, Сержиньо - Тасио
Експерименти със състава не могат да се правят, когато изоставаш 7 точки от водачите. Победите са повече от задължителни. Моля се само на Стойчо да му е дошъл акъла и да не пуска повече Серж на крилото. Ще се радвам и да ме опровергае и най-после да остави Янчев на пейката. Домакинските мачове срещу отбори от втората половина на таблицата са единствената възможност, в която можем да видим Тенгариня, като опорен халф.
Ако Скиорили бъде взет в групата може да го видим второто полувреме на лявото крило.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта