Черноморец - Лудогорец FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа
На Лудогорец няма да им е лесно в Бургас, запомнете го от мен. Май месец беше обидата, която не е преглътната още, а пък вие си говорете, че тогава всичко е било нормално.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- mad forest
- Контакти:
kubik написа:Не вярвам да сте по зле от нас ,не знам дали изобщо има по слаб отбор от нас .
На Лудогорец не съм им гледал мачовете , освен срещу нас .К'во да ви кажа, два пъти по слаби от сезон 2011/12
Резултата 5:2 леко лъже .Да бяха по добри , обаче с една идея ,нищо особено . И като се има предвид ,че нашите хубавци футболистите /освен Златински и Д . Гергиев/ всичко друго е брак на ниво ''окръжни групи'' . Имаше моменти си ги мачкахме доволно скъпо платените им ''звезди'' Малшанса пред гола и тотално зле защитата ни ,загубиха мача .
...и Кокала малко пообърка тактиката .
и побутването на съдията да не пропусна .
Мача е в ''ръцете'' на Херо ! Успех !
Старшни сте! Падаш с 5-2 като домакин и си мачкал противника...! Хаха! Че не ти ли мина през акъла, че може нашите момчета да са се поотпуснали след 0-2? Били сте много зле в защита, а иначе сте мачкали! Нещо не става ясномай

2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
volf написа:
Аз като че ли не съм се изразил ясно.
Имах в предвид,че е много непочтително пишештите фенове на Лудогорец да се кичат със слава която не им принадлежи, още по-малко в тема за мач
които още не се е състоял, още по-малко за сметка на феновете на Черноморец, поне докато нямат достатъчно основания да го направят.
Що се отнася до съдията.
Ще ми е много обидно ако Лудогорец победи с каквато и да е подкрепа от съдията. - такава просто не им е необходима.
Този път съм съгласен. И аз смятам,че Лудогорец има потенциала да побеждава и без съдийска намеса. Лошото е,че не го показва. А така ще е доста по-интересно.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mad forest написа:kubik написа:Не вярвам да сте по зле от нас ,не знам дали изобщо има по слаб отбор от нас .
На Лудогорец не съм им гледал мачовете , освен срещу нас .К'во да ви кажа, два пъти по слаби от сезон 2011/12
Резултата 5:2 леко лъже .Да бяха по добри , обаче с една идея ,нищо особено . И като се има предвид ,че нашите хубавци футболистите /освен Златински и Д . Гергиев/ всичко друго е брак на ниво ''окръжни групи'' . Имаше моменти си ги мачкахме доволно скъпо платените им ''звезди'' Малшанса пред гола и тотално зле защитата ни ,загубиха мача .
...и Кокала малко пообърка тактиката .
и побутването на съдията да не пропусна .
Мача е в ''ръцете'' на Херо ! Успех !
Старшни сте! Падаш с 5-2 като домакин и си мачкал противника...! Хаха! Че не ти ли мина през акъла, че може нашите момчета да са се поотпуснали след 0-2? Били сте много зле в защита, а иначе сте мачкали! Нещо не става ясномай! За съдията се разбра, голям рев беше, че и мача беше прекъснат от неадекватния Зума и накрая всички замълчат за ситуацията като гузни хлапета направили беля! Смешна работа, ама защо ви обръщаме внимание не знам! Явно е, че не го заслужавате!
Може да си спокоен ,къде със съдий ,къде с игра ,този сезон пак ще сте шампиони . В ЕКТ пак ще ви лъсне дупето .
С играчите с който разполагаме ,мача си беше равностоен . Както написах бяхте с една идея по добри , не съм написал ,че сме мачкали .
Съдията си ви буташе нагло ,това ,че головете не са от засада ,доказва обратното ,така ли

Случайно бях на мача и да ти кажа за два случая .Единия става от страната до Трибуна Спортклуб ,където бях .Става на 5 метра от мен . Ваш играч в 3 метрова засада на един метър от тъч линията и на един метър от страничния съдия ,съвсем случайно нямаше засада

Втория :ваш играч е пак в 3-4 метрова засада в наказателното поле до точката на дузпата и какво стана ,няма засада

Такива работи ставаха .Имаше си още тънки моменти .Е как да биеш?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- mad forest
- Контакти:
[offtopic]Е как да ти повярвам, че е имало засада, като доказахте, че не разбирате това правило на играта ...![/offtopic]
mad forest написа:[offtopic]Е как да ти повярвам, че е имало засада, като доказахте, че не разбирате това правило на играта ...![/offtopic]
[offtopic]То и вие не разбирате от нарушения и дузпи,ама знаете много.

[center]
[/center]

- mad forest
- Контакти:
subzero написа:mad forest написа:[offtopic]Е как да ти повярвам, че е имало засада, като доказахте, че не разбирате това правило на играта ...![/offtopic]
[offtopic]То и вие не разбирате от нарушения и дузпи,ама знаете много.То и от футбол като цяло не разбирате,щото не сте гледали. Ама аре..[/offtopic]
Че да не сме в Танганайка, че да не сме гледали? Ааааа разбрах! Ние сме от село и дори нямаме и радио, камо ли телевизия! Поспри се малко! Дузпата срещу вас е кристално чиста или блъскане на футболист в гръб в наказателното поле не е нарушение? Разбирам, че си се напрегнал малко, но си пази нервите за след мача, че ще са ти необходими! Мача е от порядъка на 0-3 или 1-4! Щях да напиша 2-5 ама вече имаме такъв...

mad forest написа:
Че да не сме в Танганайка, че да не сме гледали? Ааааа разбрах! Ние сме от село и дори нямаме и радио, камо ли телевизия! Поспри се малко! Дузпата срещу вас е кристално чиста или блъскане на футболист в гръб в наказателното поле не е нарушение? Разбирам, че си се напрегнал малко, но си пази нервите за след мача, че ще са ти необходими! Мача е от порядъка на 0-3 или 1-4! Щях да напиша 2-5 ама вече имаме такъв...!
Извинявай. Пропуснах. Исках да кажа,че сте гледали футбол само по телевизията. И да,ако ни биете,наистина ще се изнервя. Обаче,ако ви бием,ше ме топли до пролетта.

Щях да забравя....явно вие и феновете на противниковия отбор гледате различни мачове в 90 % от случаите. Изключение правят Миньор.

Последна промяна от subzero на 20 окт 2012 22:22, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

mad forest написа:[offtopic]Е как да ти повярвам, че е имало засада, като доказахте, че не разбирате това правило на играта ...![/offtopic]
[offtopic]в ЕТ парите на Домусчиев не вървят .Там ще ти стане ясно ,колко съм бил прав и колко разбираме

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- mad forest
- Контакти:
subzero написа:mad forest написа:
Че да не сме в Танганайка, че да не сме гледали? Ааааа разбрах! Ние сме от село и дори нямаме и радио, камо ли телевизия! Поспри се малко! Дузпата срещу вас е кристално чиста или блъскане на футболист в гръб в наказателното поле не е нарушение? Разбирам, че си се напрегнал малко, но си пази нервите за след мача, че ще са ти необходими! Мача е от порядъка на 0-3 или 1-4! Щях да напиша 2-5 ама вече имаме такъв...!
Извинявай. Пропуснах. Исках да кажа,че сте гледали футбол само по телевизията. И да,ако ни биете,наистина ще се изнервя. Обаче,ако ви бием,ше ме топли до пролетта.За мен лично,това е мача.
Гледали сме и по стадиони и по телевизия, и по радио сме слушали! Не виждам обаче какво общо има това с неразбирането ви на правилника? Че дори и преди малко си пуснах ситуацията и твърдя, че дузпата е кристална! Спомням си даже, че Сашо Диков тогава обяви , че е имало "заколение" в Разград, а след репортажа самият той каза, май не е било точно така! И други медии след репортажа се изказаха по същият начин! Абе нещо като с Локото сега, голям рев за нищо! А като си спомня колко слаби бяхте в този мач, чак не очаквах предвид добрите ви игри през целият сезон!