V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец"
Излезе стартовата единайсеторка. Разбира се изненади няма, на вратата ще бъде Чворовоич. Специално в този мач нямам нищо против да заложим на сработеността и изобът изглежда логичен. В средващите два кръга също не виждам как може да видим промени с оглед на съперниците.

0:1
Успех момчета!
Успех момчета!
-
- Контакти:
Куца работа, старата тактика - вкарват гол и са дотам. Просят си изравняване да се размърдат.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
BETCHUALENG написа:Куца работа, старата тактика - вкарват гол и са дотам. Просят си изравняване да се размърдат.
Ако се съди по коментара на "Гонг", от в този мач "Лудогорец" изобщо не са започвали да играят, за да се връщат назад. Не мога да коментирам, защото не съм на стадиона, но изглежда сякаш "Литекс" са отборът, който търси повече победата, а ние сме вкарали някакъв гол при една от малкото ситулации, които сме имали. (поне до полувремето)

- D.Georgiev
- Контакти:
62-ра минута, Бургзорг заменя Марселиньо. Пак напълнихме гащите. Ще доиграваме мача с 4-ма защитници и 3-ма дефанзивни... типично по шампионски.

0:2 Май ще се окаже правилна смяната
- D.Georgiev
- Контакти:
nedko написа:0:2 Май ще се окаже правилна смяната
Сигурен съм, че не е бил това замисълът на смяната. Както и да е - честито на Бургзорг за първия му гол в официален мач и то в много важен момент. Това би трябвало да пречупи ловчанлии.

D.Georgiev написа:nedko написа:0:2 Май ще се окаже правилна смяната
Сигурен съм, че не е бил това замисълът на смяната. Както и да е - честито на Бургзорг за първия му гол в официален мач и то в много важен момент. Това би трябвало да пречупи ловчанлии.
И аз така мисля, дано се поздравим след края на мача!
Ох, всички много знаем и все сме компетентни. Нека оставим Ивайло Петев да си върши работата. Водим засега и това е добре. Не сме най великия отбор за да очакваме винаги победи. Нормално е да се надяваме! Нека да не хвъркаме в небесата и да уважим съперника! В този мач като слушам Дарик радио, като че ли късметът е по вече с нас. Но така или иначе 2-та гола са си чиста класа, което означава, че все пак Лудогорец е по добрият отбор! Дано задържим или увеличим резултата, но все пак Литекс са си отбор, който доказва, че не трябва да се подценява!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]