Новите простотии на Батков!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Новите простотии на Батков!!!

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 17:20

Old_death, пошегувах се, надявам се ме разбрал ;)

Разбира е,затова и изпратих поуста си до теб,за да не кажат пак че се заяждам.Имах някъде статистика и за общо отсъдените дузпи за двата отбора в периода след 1948 година,но не можах да я открия.Левски там са убедителни фаворити :lol: Броят на изпълнените от Сираков дузпи бе 48,говорейки по спонени,от които е вкарал 32!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 17:37

Old_death, пошегувах се, надявам се ме разбрал

„Репресираният Левски незнайно защо изпълни
486 наказателни удари от 1948 г. насам
през 70-те години на миналия век крилат бе лафът, че в състава на Левски играят Гочев, Кочев и...Богдан Дочев (същия онзи, който сътвори най-големия скандал в историята на световните първенства, признавайки гола с ръка на Марадона).Ако се хванете на бас кой е футболистът, изпълнил най-много дузпи в историята на А група, със сигурност ще го спечелите, казвайки Наско Сираков. В кариерата си той е бил 59 дузпи (54 за Левски, 40 реализирани) Викторината може да завърши сега с въпрос с повишена трудност - кога е свирена последната дузпа срещу сините. В рамките на шегата, този, който я вкара, май вече няма живи съученици...

Ето ти и още едно допълнение към материалът.Пак казвам,че това са фактите,а сините могат да мътят колкото си искат свободни съчинения!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 24 фев 2009 17:41

Old_death написа:
Old_death, пошегувах се, надявам се ме разбрал

„Репресираният Левски незнайно защо изпълни
486 наказателни удари от 1948 г. насам
през 70-те години на миналия век крилат бе лафът, че в състава на Левски играят Гочев, Кочев и...Богдан Дочев (същия онзи, който сътвори най-големия скандал в историята на световните първенства, признавайки гола с ръка на Марадона).Ако се хванете на бас кой е футболистът, изпълнил най-много дузпи в историята на А група, със сигурност ще го спечелите, казвайки Наско Сираков. В кариерата си той е бил 59 дузпи (54 за Левски, 40 реализирани) Викторината може да завърши сега с въпрос с повишена трудност - кога е свирена последната дузпа срещу сините. В рамките на шегата, този, който я вкара, май вече няма живи съученици...

Ето ти и още едно допълнение към материалът.Пак казвам,че това са фактите,а сините могат да мътят колкото си искат свободни съчинения!!!

Извади и дузпите на ЦСКА сега, че не ми се търси в нета и да ги съпоставим, както и в директните мачове Левски-ЦСКА кой има повече дузпи ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 фев 2009 06:28

Извади и дузпите на ЦСКА сега, че не ми се търси в нета и да ги съпоставим, както и в директните мачове Левски-ЦСКА кой има повече дузпи ;)

А защо смяташ че винаги аз трябва да се ровя в нет за да оборвам всяко ваше несъстоятелно твърдение?На времето се интересувах от тоя въпрос и бях намерил статистиката за изпълнените дузпи от двата отбора в периода след 1948 година.Вие имате около 40 отсъдени за вас дузпи в повече!Готов съм да се обзаложа с теб на каса бира,че това е голата истина.Щом твърдиш обратното,загуби малко от скъпоценното си време и ми докажи правотата си.Що се отнася до последното ти твърдение,не съм виждал статистика за дузпите в мачовете между двата отбора и ще ми е интересно да я видя.Но тук има и една малка подробност.Шампион се става не само с мачове между Левски и ЦСКА.Фактът,че вие сте получили повече дузпи от нас,а имате по малко титли,може да ти даде някакви теми за размисъл.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 фев 2009 07:09

„Репресираният” Левски незнайно защо изпълни 386 наказателни удари от 1948 г. насам, а „фаворизираният” ЦСКА - само 348

Ако приемем мача Левски - Черноморец за първото кокиче на футболната ни пролет, то трябва вече да свикваме с модните тенденции, които ще се налагат до края на сезона. Когато на сините им е най-тежко и трябва да обръщат съперник, техен най-верен помощник става не гредата (според тъпоумния формулен език на спортната ни журналистика), а....съдията. Човечецът, без значение дали се казва Кознички (онзи с дузпата, отсъдена за игра с глава) или Цветан Георгиев, е решен на всяка цена да отнеме баничката от устата на гладния опонент, изпречил се на пътя на тима от „Герена”.

И още един щрих от пролетната модна колекция у нас – край на дузпите, тип „велизарки”, идва времето на „мирославките”. Наказателният удар в неделя се стовари като Божие наказание за бургазлии, дръзнали да оспорват „резонните” точки за домакините. Онемя дори такъв адепт на синята идея като Херо, който започна да пелтечи нещо за всемирния потоп, а самият Наско призна, че всъщност дузпа не е имало.

Ето ти исканата от тебе статистика.Та сега е време да кажеш КОЙ Е НАЙ-ДУЗПАДЖИИЙСКИЯТ ОТБОР!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 фев 2009 08:45

Old_death написа:

„Репресираният” Левски незнайно защо изпълни 386 наказателни удари от 1948 г. насам, а „фаворизираният” ЦСКА - само 348

Ако приемем мача Левски - Черноморец за първото кокиче на футболната ни пролет, то трябва вече да свикваме с модните тенденции, които ще се налагат до края на сезона. Когато на сините им е най-тежко и трябва да обръщат съперник, техен най-верен помощник става не гредата (според тъпоумния формулен език на спортната ни журналистика), а....съдията. Човечецът, без значение дали се казва Кознички (онзи с дузпата, отсъдена за игра с глава) или Цветан Георгиев, е решен на всяка цена да отнеме баничката от устата на гладния опонент, изпречил се на пътя на тима от „Герена”.

И още един щрих от пролетната модна колекция у нас – край на дузпите, тип „велизарки”, идва времето на „мирославките”. Наказателният удар в неделя се стовари като Божие наказание за бургазлии, дръзнали да оспорват „резонните” точки за домакините. Онемя дори такъв адепт на синята идея като Херо, който започна да пелтечи нещо за всемирния потоп, а самият Наско призна, че всъщност дузпа не е имало.

Ето ти исканата от тебе статистика.Та сега е време да кажеш КОЙ Е НАЙ-ДУЗПАДЖИИЙСКИЯТ ОТБОР!!! :lol: :lol: :lol:

Може ли и аз да кажа? Дузпата е част от играта, все пак! Тази статистика, която си извадил, само доказва, че през годините "Левски" е имал по-добро нападение и нищо повече!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 фев 2009 15:58

Може ли и аз да кажа? Дузпата е част от играта, все пак! Тази статистика, която си извадил, само доказва, че през годините "Левски" е имал по-добро нападение и нищо повече!!!

Да разбирам ли от твоите расъждения,че Левски е имал по добро нападение от Арсенал,Ман.Юнайтед,Барселона,Реал и който се сетиш друг европеиски гранд,защото коефициентът му на изиграни мачове към изпълнени дузпи е най-висок в Европа!Хайде да не говорим смешки!Единствената причина е,че само у нас има такава тясна връзка между футболна централа, органите към нея и даден отбор.С две думи по света такъв дзвер няма!!! ;)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 фев 2009 21:37

Old_death написа:

Да разбирам ли от твоите расъждения,че Левски е имал по добро нападение от Арсенал,Ман.Юнайтед,Барселона,Реал и който се сетиш друг европеиски гранд,защото коефициентът му на изиграни мачове към изпълнени дузпи е най-висок в Европа!Хайде да не говорим смешки!Единствената причина е,че само у нас има такава тясна връзка между футболна централа, органите към нея и даден отбор.С две думи по света такъв дзвер няма!!! ;)

Е ти сега хем това в онова, хем душата в рая!... Въртите сучете както ви изнася! Статистиката ти е за България. Какво се връткаш "у Европата"? Намери по-умен начин да ни внушиш червените си комплекси!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

СтанимирО

Мнениеот СтанимирО » 25 фев 2009 21:44

Абе , кой го еб... какво казал Батков ?!?!?!?!?!
Като си върви отбора и като наказва наред , мен Батков ли е Шматков ли е не ме интересува !!!!!!
Да не би Чичо Митко да не ръси постоянно разни бисери .... кой му обръща внимание .....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 фев 2009 11:00

Е ти сега хем това в онова, хем душата в рая!... Въртите сучете както ви изнася! Статистиката ти е за България. Какво се връткаш "у Европата"? Намери по-умен начин да ни внушиш червените си комплекси!!!

Аз комплекси нямам и по тая причина не лекувам.Напротив.Мъча се да лекувам сини комплекси,но не виждам съпричастие в пациентите си :lol: Статистиката ми наистина е за България ,но....

В 30 мача "сините" биха 15 наказателни удара, което прави средно по 0,5 дузпи на мач. Този коефициент е най-висок във водещите първенства на Европа, като оставя далеч зад себе си другите тимове.

Веднага след Левски по спечелени дузпи се нарежда английският Арсенал, който е спечелил 12 дузпи, но в 38 мача. В останалите първенства пък почти няма отбор, който да е минал границата от 10 дузпи.

Интересно, че шампионите в никакъв случай не може да се определят като фаворити на съдиите за отсъждането на дузпи. Напротив, може да се каже, че първенците, с изключение на Левски, бият твърде малко наказателни удари.

Манчестър Юнайтед е спечелил едва 5 дузпи в Англия. Лидерът в Испания Реал (М) също е твърде назад в класирането по дузпи. Интер, Лион, Селтик и Порто също не са получили най-много дузпи в своите първенства.

Българският шампион Левски също така е един от малкото тимове в Европа срещу, който не са изпълнявани наказателни удари. Подобно съотношение 15:0 е може би прецедент в последните години.

ето ти и исканата от тебе статистика за сравнение на мястото ви в Европа по тоя показател.Както вече казах нема таков дзвер като вас е Европата :lol: :lol: :lol:" Вие сте отбора с по добро нападение от Арсенал,Ман.Юнайтед,Барса и който друг европейски гранд се сетиш" ;) Ама и никъде в Еропа няма друг такъв отбор,привързан на системи към футболната федерация и комисиите към нея :lol: Това са фактите,а не е лошо когато твърдите нещо да го подкрепята и вие с фактология,извадена извън сайта на Левски и несъбирана от фолклора в кръчмите покрай Герена :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”