III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

KellyB

Re: III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив

Мнениеот KellyB » 22 авг 2012 05:25

ЦСКА е в будна кома! Няма кой да плати за мач на отбора. ЦСКА трябва да домакинства на неутрален терен двубой с "Локомотив" (Пд) заради наказание.

В последния момент "Етър" не даде стадион "Ивайло" по настояване на общината - имало две други големи мероприятия и полицията не може да охранява дуела. ЦСКА потърси Йордан Лечков за мач в Сливен. Но героят от САЩ'94 отсече - първо парите в банковата сметка и стадионът е ваш. По неофициална информация става дума за около 15 000 лева, които включват и нощувката на тима в града.

И финансовият вакуум на "Българска армия" отново лъсна с пълна сила. Собствениците от "Титан" казаха, че е време новите да започнат да плащат и нямат намерение да се ангажират повече финансово. Но нови акционери в ЦСКА няма и хората от инициативния комитет за спасение на клуба не желаят да дават средства предварително. Дори се стигнало до абсурдно предложение - след като няма пари, да се "домакинства" на стадиона на "Локо" (Пд)...

В късния следобед на "Армията" кипеше усилен труд с една мисия - събиране на сумата за стадиона в Сливен. Акцията беше водена от изпълнителния директор Венцислав Живков. БФС даде отсрочка на ЦСКА до днес сряда на обяд да обяви стадион. Или "червените" ще загубят служебно с 0:3 цели три дни преди официалния началния час на двубоя - събота, 18 ч.

Май както вървят нещата в 12 на обяд ще обявят служебна загуба за ЦСКА... И после пак "синьото" БФС ще е виновно, че не даде още отсрочка! :) :) :)

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 22 авг 2012 10:04

Между другото, ако някой не го е осъзнал още - отсрочка означава, че ви е дадено допълнително време след изтичане на законния срок!
Т.е., ако "синьото" БФС спазваше правилата, още вчера на ЦСКА трябваше да е присъдена служебна загуба.
Сигурен съм обаче, че това няма да попречи на Стойчо да развие поредната "директива" след поредната издънка в днешната контрола с Чавдар /Етр.поле/. ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 авг 2012 10:23

Синьо сърце написа:Не знам, братче, те тия ще ви заровят тотално, явно са си опекли хартиите за пред съда и ги боли... Ми те по тая логика утре ще паднат служебно, не знам. С години ще излизат неплатени борчове, а вземат ли новите акциите-вземат и тях! Не искам да давам акъл, но май един нов Чавдар ще излезе и евтин, и здравословен! Едно време с Чавдар сте тръгнали, що пък не? Голям праз-две години, то пък един футбол тука в А група, да се ненагледаш... Аз ако бях, така ще направя и хич не ми пука, вижте Ботев! Да плащаш милиони за акции,дваж милиони за дългове и не се знае още какво, не е работа! С тез милиони егати базата, егати терените и система ще се изгради, истина ти казвам!

Забравяш нещо много важно. Само истинския ЦСКА има концесия за стадиона...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 авг 2012 10:44

Очаквам новите ако влезнат в ЦСКА тъй като са лакеи на ББ да нямат ниаккъв проблем от
страна на г-н гл.архитект на София - П.Диков и да си построят хотел и мол в района на ст. Българска армия !!!
СОС всички знаем под диктата на кой гласува и взима решения .

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 22 авг 2012 10:49

TheKing написа:Между другото, ако някой не го е осъзнал още - отсрочка означава, че ви е дадено допълнително време след изтичане на законния срок!
Т.е., ако "синьото" БФС спазваше правилата, още вчера на ЦСКА трябваше да е присъдена служебна загуба.
Сигурен съм обаче, че това няма да попречи на Стойчо да развие поредната "директива" след поредната издънка в днешната контрола с Чавдар /Етр.поле/. ;)

Аве, брат единственото което осъзнаваме, че на 5 точки зад вас и с тоя състав се стряскате от нас, че и служебна загуба да ни присъждат, явно сте свикнали всичко да се решава извън терена :lol: :lol: :lol: !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 авг 2012 11:14

[center][wrapimg=]http://ultras.bg/i/gal/9841.jpg[/wrapimg][/center]

:mrgreen: :mrgreen:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 авг 2012 11:38

mistreated написа:
Синьо сърце написа:Не знам, братче, те тия ще ви заровят тотално, явно са си опекли хартиите за пред съда и ги боли... Ми те по тая логика утре ще паднат служебно, не знам. С години ще излизат неплатени борчове, а вземат ли новите акциите-вземат и тях! Не искам да давам акъл, но май един нов Чавдар ще излезе и евтин, и здравословен! Едно време с Чавдар сте тръгнали, що пък не? Голям праз-две години, то пък един футбол тука в А група, да се ненагледаш... Аз ако бях, така ще направя и хич не ми пука, вижте Ботев! Да плащаш милиони за акции,дваж милиони за дългове и не се знае още какво, не е работа! С тез милиони егати базата, егати терените и система ще се изгради, истина ти казвам!

Забравяш нещо много важно. Само истинския ЦСКА има концесия за стадиона...

Днеска я има ,утре я няма.Още на 1 януари сутринта ще им я вземат поради неизпълнени задължения по инвестиционната програма. А на втори януари ще дадат концесията на " ЦСКА- Възраждане" образно казано.
За сега мисля , че плашат Титан с ЦСКА 2.Има един много интересен сценарий да изчакат Жеваго да придобие акциите в средата на октомври, купуват ги от него набързо и край.Вярно всички борчове си остават, но 2млн.лв са доста по - малко от исканите от Титан пари.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 авг 2012 11:43

Има един ЦСКА,който иска да си играе на 3,5,8,ама с друг отбор.Ние не сме Кюстендил или Сопот,а и тези врътки май ги спряха.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 22 авг 2012 16:53

1:1 с късен гол на Локо.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 авг 2012 17:08

Ние трябва да свършваме рано и да се прибираме в София,а вие ако искате си ги чакайте Локото до късно. ;)

Върни се в “ЦСКА”