ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ПОТРОШИХА „АРМИЯТА”

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2009 19:59

mike28 написа:По спокойно приятели! За тези дето се разгневиха на последното ми мнение, нека да го прочетат по- внимателно. Първият абзац си е чисто предположение, останалото са вече факти, които малцина осъзнават. Едно ще ви кажа, и идеят си нямате дори на какво промиване на мозъците сме подложени от най-ранна детска възраст. Нямате си дори представа, колко от нещата които сме учили всички в училище всъшност са били съвсем различни. Опитайте се да погледнете историята ни от последните 20 години- имало ли е някога такова разделение и омраза между нас, както сега? Няма нищо по-лесно за управление от разделен и унижен народ.
както и да е, спирам дотук. Всички сме наясно, че този акт е огромна простащина, нека да не реагираме първосигнално и да посочваме с пръст- да левскарите бяха, или пък- те червените си го направиха самички. Няма и какво да се заблуждаваме, едва ли някога ще излезе наяве истината кой и защо е потрошил стадиона. Обаче е ясно като бял ден, че ще започне едно трошене утре на Герена, после пак на Армията и така до безкрай,

Майк, не пиши моля те за световната конспирация, а по-добре изчисти форума.

И какво му има на форума? Да не би да ми плащаш заплатата, че да ми казваш какво да правя?

Супер! Нека на повече хора да им светва, това за разделението. От кога пиша тези неща, за комунистическия отбор ЦСКА и изградения от партията, отбор на Левски, за лична подлога на ЦСКА и техен опонент, точно именно за това, да разделят хората и на спортен принцип, внедрявайки им впоследствие, изконна и изкуствена омраза, един към друг с тезата: "Отбор на партията", "Отбор на народа". Съвършенни глупости! И двата отбора, от един момент натам, са отбори на партията. Разликата между двата отбора, освен цветовете, е че единия отбор е роден от партията, а другия създаден в последствие от същата, обслужвайки първия! :idea: :!:
Последна промяна от slavia_forever на 23 фев 2009 21:55, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 23 фев 2009 20:48

На камерите много добре се виждат поне 3-4 муцуни. Ако някой има желание много лесно може да ги издири? А колкото до това, че ни работят по много елементарен начин съм изцяло съгласен! Няма да забравя как беше провокиран мача през 1985 г., та после да се говори за него и /впоследствие/за "Витоша" и "Средец", а не за възродителния процес!... Това си е чиста проба провокация и съм сигурен, че в най-скоро време ще се усети от кой и за какво...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 23 фев 2009 20:55

slavia_forever написа: Супер! Нека на повече хора да им светва, това за разделението. От кога пиша тези неща, за комунистическия отбор ЦСКА и изградения от пртията, отбор на Левски, за лична подлога на ЦСКА и техен опонент, точно именно за това, да разделят хората и на спортен принцип, внедрявайки им впоследствие, изконна и изкуствена омраза един към друг с тезата: "Отбор на партията", "Отбор на народа". Съвършенни глупости! И двата отбора, от един момент натам, са отбори на партията. Разликата между двата отбора, освен цветовете, е че единия отбор е роден от партията, а другия създаден в последствие от същата, обслужвайки първия! :idea: :!:

Защо продължаваш да "дразниш купона"? Сега аз да те питам ли "Славия" "Отбора на мафията" ли е?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

bad_boy
Контакти:

Мнениеот bad_boy » 23 фев 2009 21:42

Супер! Нека на повече хора да им светва, това за разделението. От кога пиша тези неща, за комунистическия отбор ЦСКА и изградения от пртията, отбор на Левски, за лична подлога на ЦСКА и техен опонент, точно именно за това, да разделят хората и на спортен принцип, внедрявайки им впоследствие, изконна и изкуствена омраза един към друг с тезата: "Отбор на партията", "Отбор на народа". Съвършенни глупости! И двата отбора, от един момент натам, са отбори на партията. Разликата между двата отбора, освен цветовете, е че единия отбор е роден от партията, а другия създаден в последствие от същата, обслужвайки първия! :idea: :!:

Ле ле ти наистина си слабоумен (както твърдят повечето от потребителите тук) и се самонавиваш за неща, които фантазира болният ти мозък. Моля споделяй ги само с най близките си и не ни занимавай нас с тях. :idea: :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2009 21:54

Deliba6 написа:
slavia_forever написа: Супер! Нека на повече хора да им светва, това за разделението. От кога пиша тези неща, за комунистическия отбор ЦСКА и изградения от пртията, отбор на Левски, за лична подлога на ЦСКА и техен опонент, точно именно за това, да разделят хората и на спортен принцип, внедрявайки им впоследствие, изконна и изкуствена омраза един към друг с тезата: "Отбор на партията", "Отбор на народа". Съвършенни глупости! И двата отбора, от един момент натам, са отбори на партията. Разликата между двата отбора, освен цветовете, е че единия отбор е роден от партията, а другия създаден в последствие от същата, обслужвайки първия! :idea: :!:

Защо продължаваш да "дразниш купона"? Сега аз да те питам ли "Славия" "Отбора на мафията" ли е?

Ми питай ме, след като си зададеш въпроса, кои са мафията!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 фев 2009 21:56

Тук усещам, че става напечено...Ако искате си продължете спора на Л.С. или в друга тема....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2009 22:21

bad_boy написа:
slavia_forever написа:Да създам ли нова тема и къде? ;)

Във форума на Локо Плд :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Да! Имам хем факти, хем аргументи! :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Еми давай де, целият форум е претаил дъх в очакване!!! :?: :)[/quote]

slavia_forever:
Кой форум - на Локо Пд? Или червения (синият). Всъщност дали ще кажеш червен или син, със сигурност в цветовете поне няма да сбъркаш. И следващия път, внимавай с квалификациите си! :idea: :!:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 23 фев 2009 22:23

И следващия път, внимавай с квалификациите си

Хей, това беше моя реплика!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 фев 2009 22:51

mike28 написа:

Когато в селото, няма кучета да лаят и вълците се кучета! :idea: :!:

bad_boy
Контакти:

Мнениеот bad_boy » 24 фев 2009 00:29

slavia_forever написа:
mike28 написа:

Когато в селото, няма кучета да лаят и вълците се кучета! :idea: :!:

Ееее след всичко изчетено от теб, неочаквах сам да се опредалиш като куче, но щом като искаш, няма да те спирам. Дерзай приятельо.

Върни се в “ЦСКА”