loko1 написа:Irish stout написа:haiobaio написа:Чета, чета и не виждам нищо ново.
Отново сте ни надиграли тотално и незаслужено не сте спечелили. Съдията ни е подпирал, иначе да е 0:5. Отново сте дошли 2000 души, но не сте се чували щото микрофоните са на А сектор.
Истината е, че не съм бил на мача. Няма и да стъпя на тоя пробит стадион. Убеден съм, че мачът е бил много равностоен, щото и двата отбора са безобразно слаби. Не сте били повече от 300 човека. Микрофоните и в А сектор да са - там кой ще викне? Румен Дебелия ли?
По-спокойно и със здраве.
Като не си бил на мача, най-умното нещо, което можеш да направиш, е да замълчиш.
Щото нито ние бяхме по-малко от 300, по твоите думи (очевидно за вас това е някаква лелеяна бройка), нито бибитката на съдията беше адекватна.
Успех в борбата!
300 е хубава бройка и легенди за нея има
Гледам някои ревете от съдията, а това е смешно с оглед мача и нашите дето нямат 5 лв. да платят на играчите. Предполагам това е което дразни ама то в България, кой ли не реве от съдията. Вкл. аз
Кажете колко народ имаше на мача от нас и от вас че гледам по сайтовете 1500 - 2000 това е бахти цифрата.
Успех и на вас.
Ама виж, аз не съм писал, че съдията ви е подпирал вас, а че е ощетил нас (страничният вдига флага за засада, топката минава 5-6 паса между ваши хора, главният въпреки, че е с лице към страничния, не спира играта, а го прави едва в момента, в който топката попада у нашите и тръгват в атака). Т.е. странните му отсъждания не са с цел да ви подкрепи, а да ощети нас.
Публиката - общо около 1000 да речем, като ние бяхме около 600 може би.