Програма на Черноморец за сезон 2012/2013 в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Програма на Черноморец за сезон 2012/2013 в А група

Мнениеот subzero » 10 юли 2012 23:50

Днес дълго мислих върху програмата и представянето на Черноморец. Предвид трансферите и подготовката на "водещите" отбори не виждам нещо,което да ме прави оптимист. Още повече ме притеснява интервюто с Херо в което казва,че не е оптимист за качествата на футболистите,които са на проби. Дано да е искал да не се шуми около отбора и очакванията да са по-малки. Всъщност те бяха малки и миналата година. А каква стана тя.....
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 юли 2012 00:45

subzero написа:Днес дълго мислих върху програмата и представянето на Черноморец. Предвид трансферите и подготовката на "водещите" отбори не виждам нещо,което да ме прави оптимист. Още повече ме притеснява интервюто с Херо в което казва,че не е оптимист за качествата на футболистите,които са на проби. Дано да е искал да не се шуми около отбора и очакванията да са по-малки. Всъщност те бяха малки и миналата година. А каква стана тя.....

Данчо, ако не ставаха, до сега Херо щеше да ги разкара, той дълго не се церемони. Явно вижда качества. Освен това Чиликов говори съвсем други неща.

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 11 юли 2012 10:49

И на мен ми се иска да съм оптимист ама нещо вътрешно.........
Балъка беше голям футболист ама в Черноморец май се поохарчи малко,макар че и той не е много виновен щото не е виновен тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава.Лошото е че Херо е прекрасен треньор и колкото и да умее да прави звезди,без пари не става наистина.Ама нищо ще се надяваме момчетата да играят с дух и сплотено пък каквото сабя покаже. :|
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 юли 2012 11:22

Ставаме "жертва" на големите си очаквания ми се струва. От миналата година летвата беше вдигната и ние трудно ще минаваме под нея. Дано обаче я скочим тази година. :P Тъкмо и Херо ще докаже, че представянето ни в предния шампионат не е било плод на случайност. Все пак...Искаше ми се да си бяхме запазили играчите и в частност Шаешу, но.... :?
.... Гледам календара от миналата година с Жужу, Анисе и Пламен Крумов. Струват ми се толкова далечни и неестествени със синия екип, което пък ме навежда и на друга мисъл, че бързо забравихме миналото в среда от настояще в розово...Надявам се да забравим и Аатиф така след първите мачове...и да продължаваме да мечтаем в същия цвят. :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 юли 2012 04:19

ntodorov написа:Ставаме "жертва" на големите си очаквания ми се струва. От миналата година летвата беше вдигната и ние трудно ще минаваме под нея. Дано обаче я скочим тази година. :P Тъкмо и Херо ще докаже, че представянето ни в предния шампионат не е било плод на случайност. Все пак...Искаше ми се да си бяхме запазили играчите и в частност Шаешу, но.... :?
.... Гледам календара от миналата година с Жужу, Анисе и Пламен Крумов. Струват ми се толкова далечни и неестествени със синия екип, което пък ме навежда и на друга мисъл, че бързо забравихме миналото в среда от настояще в розово...Надявам се да забравим и Аатиф така след първите мачове...и да продължаваме да мечтаем в същия цвят. :|

По-скоро притесненията идват от това,че отбора е все още скрит от феновете,а резултатите не са обнадеждаващи.То и зимната подготовка не бяха кой знае какви резултатите,но поне можеше да се види дали стават новите момчета и дали има хляб в тях,а видяното определено поддържаше огъня от есента.Докато не дойдат контролите на родна земя нещата ще са така,дано да не се влошат след това :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юли 2012 10:06

Devian написа:
ntodorov написа:Ставаме "жертва" на големите си очаквания ми се струва. От миналата година летвата беше вдигната и ние трудно ще минаваме под нея. Дано обаче я скочим тази година. :P Тъкмо и Херо ще докаже, че представянето ни в предния шампионат не е било плод на случайност. Все пак...Искаше ми се да си бяхме запазили играчите и в частност Шаешу, но.... :?

По-скоро притесненията идват от това,че отбора е все още скрит от феновете,а резултатите не са обнадеждаващи.То и зимната подготовка не бяха кой знае какви резултатите,но поне можеше да се види дали стават новите момчета и дали има хляб в тях,а видяното определено поддържаше огъня от есента.Докато не дойдат контролите на родна земя нещата ще са така,дано да не се влошат след това :roll:

+1919! Абсолютно съм на същото мнение.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 29 сеп 2012 18:47

8-и кръг
05.10/петък/
Черноморец (Бс) - Ботев Вц от 18.00 ч

21.11/сряда/
Берое - Черноморец (Бс) от 16.30 ч