Мнениеот elit » 13 юни 2012 19:18
Много отдавна не бях взимал отношение по дискусиите, който се водят във форума. Но вчера и днес бях провокиран от разни разбирачи, които с пяна на уста защищават своите тези и
обвиняват другата страна в предателство. Именно към тези хора имам няколко въпроса:
1. Знаят ли кой е Борис Гюдеров и защо той е обявен за почетен гражданин на Париж?
2. Кой е първият български треньор европейски шампион по волейбол и говори ли им името на Владамир Прохоров?
3. Кои са Васил и Тодор Симови и какво са направили за световния волейбол и в по-тесен смисъл в Куба и Италия?
4. Кой от изброените състезатели са обявявани за № 1 в Италия и Франция - Любо Ганев, Борислав Кьосев, Димо Тонев,Владимир Николов?
5. Знае ли се кои са Димитър Каров, Димитър Златанов, Симеонов и къде на последните двама играят синовете им, волейбол?
6. Кои са родителите на Пламен Константинов и какво са дали и те на българския волейбол?
И когато отговорите на всичките тези въпроси компетентно, отговорете на още един - Кои от тях са живи и поради какви причини те всичките, в по-голяма или по-малка степен не одобряват
действията на Р. Стойчев.
Да не говорим за много-много други волейболисти които въпреки, че са върли критици на федерацията, също не застанаха зад действията на Стойчев.
Ами замисляли сте се на казуса със Соколов. Та той има под ръководството на Стойчев в Тренто толкова игрови минути, колкото само за последната предолимпийска квалификация.
И това стана след като Владо Николов коментира съня на Радостин...
НЕ ПОДЦЕНЯВАМ УСПЕХИТЕ НА СТОЙЧЕВ НА КЛУБНО НИВО, КАКТО ГО НАПРАВИ НЕГОВИЯ ДЪЛГОГОДИШЕН МЕНТОР ИВАН СЕФЕРИНОВ, КАТО ГО НАРЕЧЕ ПРЕВОДАЧА НА МАТЕЙ.
НЕ ПОДЦЕНЯВАМ И РАБОТАТА МУ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, ВЪПРЕКИ НЕ ДОБРАТА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ОБСТАНОВКА И БОРБАТА НА ХАРАКТЕРИ.
НО НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ ТОЙ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ С ИЗЯВЛЕНИЕ, С КОЕТО ДА ПРИКАНИ ВСИЧКИ СВОИ ПОДДРЪЖНИЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ КАЗИЙСКИ ДА ОСТАНАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И В ИМЕТО НА ТАЗИ ИЗСТРАДАЛА СТРАНА, ДА ДАДАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ЛОНДОН!!!