Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Стойчо си призна:Директива няма !

Мнениеот Red Warrior » 09 юни 2012 18:56

Момчета нали знаете, че от новия сезон Директивата се рестартира... ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 юни 2012 19:26

Янис Зику написа:От началото и аз, и още едно 5-6 човека казахме, че няма подобно нещо, а просто е искал да създаде напрежение, а това се получи по най-добрият начин.

Все пак е добре, че си е признал, защото честно казано ми писна цял полусезон да слушам подобни неща.

Гледайте си Евро-то и бичете айляк цяло лято. Изображение

Така беше, аз го помня. Дори с няколко от вашия форум коментирахме, че си е чист психологически похват. Лошото е, че ЧМС го взе насериозно и написа куп глупости, но това е вече забравено. А и Стойчо не е обидил директно нито Левски, нито пък направеното от него е забранено. Виж, ЧМС е друга история, но човекът си е с диагноза...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 09 юни 2012 19:57

Беше ясно, че Стойчо е отличник в психовойната !

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 09 юни 2012 19:57

Е, Велик е.. няма що! Успя да измести ескалираното настроение от отбора по трибуните. След като "лъсна" тази директива омразата между обикновените хора се бе увеличила драстично заради постоянното бръщолевене. Според мен той трябва да се извини на феновете на ЦСКА, на феновете на Левски и на всички футболни запалянковци, които бяха "пленени" от тези лъжи!

Това си е мое мнение и наблюдение и не искам да ангажирам никого с него.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 09 юни 2012 19:59

blue avalanche написа:
POPCORN написа:има го и това във футбола.и аз бях сигурен,че не го мисли.даже бях сигурен,че няма никаква директива.просто знаех,че футболисите на Левски не са кой знае какво и нормално да не станат шампиони.Всеки има право да говори каквото иска, не трявба да се приема толкова на сериозно!Ако феновете на Левски и отбжора на Левски са го приели , значи Стойчо си е свършил работата добре

Напротив!Той си го мислеше!Понеже е един "плоскомислещ" индивид от Плоски!
Сега се оправдава като п...!

Това му беше за оправдание,но сбърка шампиона и сега маже.Я пък ние да бяхме станали първи?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 09 юни 2012 20:03

D.Georgiev написа:Поне има достойнство да си признае. Добре, че го направи, че много деца из форумите останаха с грешно впечатление. Поздравления за постъпката му, но се надявам да не го прави повече ;)

Това е Стойчо, при него няма достойнство и чест, всичко се прави в името на Партията и отбора и ! :lol: Сега лятото, като го понапече ще почне да ръси недоразумения едно след друго. Поне шоу ще има! А това, че го констатира тоя факт, не виждам кво достойнство е. То това за всички трезвомислещи си беше ясно. Това, че някои му вървяха по свирката и дебилщините си е техен проблем. То беше ясно, че иска да свали напрежението от титаните и за това трябва да обвини някой. А в обвиняванията и да се изкараш жертва в червения лагер много го умеят. ;)
Изображение

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 09 юни 2012 20:14

А дали ще има "директива" в ЕКТ, или за пореден път ще го пребият като куче?

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 09 юни 2012 20:17

Така беше влязъл в ролята с тая директива, че накрая май сам си повярва! Иначе да има право да говори всичко, но когато обижда без факти си е за наказание или най-малкото от БФС трябваше да го извикат да обясни, на какво отгоре говори за уговорени мачове! След като Алекс Фергюсън си позволи да коментира в този стил титлата на Сити, федерацията моментално взе мерки и го привика! В случая заради неговата психовойна сума ти хора сега си мислят, че еди кои мачове били купени, а еди кои си мачове били продадени! Ненормална работа...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 09 юни 2012 20:26

Цялото напрежение падна въру ЦСКА, човекът се опита да отклони вниманието, да не би Моуриньо, който ползва същите прийоми, да се извинява през ден? :) :)

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 09 юни 2012 22:28

Оставете го Стойчо на мира. Като левскар и мене ме дразни когато говори по този начин, но според мен от психологическа гледна точка си изигра добре нещата и успя да извлече максимума от играчите които имаше на разположение, като насочи вниманието към себе си и остави играчите му да се подготвят в спокойна обстановка.
Най - добрия отговор, който можем да му дадем е на терена и си пожелавам да ги бием с резултат следващия сезон!

Върни се в “Архив”