Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Стойчо си призна:Директива няма !
Момчета нали знаете, че от новия сезон Директивата се рестартира... 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Синьо сърце
- Контакти:
Янис Зику написа:От началото и аз, и още едно 5-6 човека казахме, че няма подобно нещо, а просто е искал да създаде напрежение, а това се получи по най-добрият начин.
Все пак е добре, че си е признал, защото честно казано ми писна цял полусезон да слушам подобни неща.
Гледайте си Евро-то и бичете айляк цяло лято.
Така беше, аз го помня. Дори с няколко от вашия форум коментирахме, че си е чист психологически похват. Лошото е, че ЧМС го взе насериозно и написа куп глупости, но това е вече забравено. А и Стойчо не е обидил директно нито Левски, нито пък направеното от него е забранено. Виж, ЧМС е друга история, но човекът си е с диагноза...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Беше ясно, че Стойчо е отличник в психовойната !
-
Viv.Brooke
- Контакти:
Е, Велик е.. няма що! Успя да измести ескалираното настроение от отбора по трибуните. След като "лъсна" тази директива омразата между обикновените хора се бе увеличила драстично заради постоянното бръщолевене. Според мен той трябва да се извини на феновете на ЦСКА, на феновете на Левски и на всички футболни запалянковци, които бяха "пленени" от тези лъжи!
Това си е мое мнение и наблюдение и не искам да ангажирам никого с него.
Това си е мое мнение и наблюдение и не искам да ангажирам никого с него.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]Re: Стойчо си призна:Директива няма !
blue avalanche написа:POPCORN написа:има го и това във футбола.и аз бях сигурен,че не го мисли.даже бях сигурен,че няма никаква директива.просто знаех,че футболисите на Левски не са кой знае какво и нормално да не станат шампиони.Всеки има право да говори каквото иска, не трявба да се приема толкова на сериозно!Ако феновете на Левски и отбжора на Левски са го приели , значи Стойчо си е свършил работата добре
Напротив!Той си го мислеше!Понеже е един "плоскомислещ" индивид от Плоски!
Сега се оправдава като п...!
Това му беше за оправдание,но сбърка шампиона и сега маже.Я пък ние да бяхме станали първи?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
D.Georgiev написа:Поне има достойнство да си признае. Добре, че го направи, че много деца из форумите останаха с грешно впечатление. Поздравления за постъпката му, но се надявам да не го прави повече
Това е Стойчо, при него няма достойнство и чест, всичко се прави в името на Партията и отбора и !

А дали ще има "директива" в ЕКТ, или за пореден път ще го пребият като куче?
- mad forest
- Контакти:
Така беше влязъл в ролята с тая директива, че накрая май сам си повярва! Иначе да има право да говори всичко, но когато обижда без факти си е за наказание или най-малкото от БФС трябваше да го извикат да обясни, на какво отгоре говори за уговорени мачове! След като Алекс Фергюсън си позволи да коментира в този стил титлата на Сити, федерацията моментално взе мерки и го привика! В случая заради неговата психовойна сума ти хора сега си мислят, че еди кои мачове били купени, а еди кои си мачове били продадени! Ненормална работа...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
- david_villa
- Контакти:
Цялото напрежение падна въру ЦСКА, човекът се опита да отклони вниманието, да не би Моуриньо, който ползва същите прийоми, да се извинява през ден?

Оставете го Стойчо на мира. Като левскар и мене ме дразни когато говори по този начин, но според мен от психологическа гледна точка си изигра добре нещата и успя да извлече максимума от играчите които имаше на разположение, като насочи вниманието към себе си и остави играчите му да се подготвят в спокойна обстановка.
Най - добрия отговор, който можем да му дадем е на терена и си пожелавам да ги бием с резултат следващия сезон!
Най - добрия отговор, който можем да му дадем е на терена и си пожелавам да ги бием с резултат следващия сезон!