Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Re: Пълна подкрепа за Радо и лъвчетата!!!

Мнениеот DerrickRose » 12 май 2012 23:53

turbogena написа:Разбира се ,че ги подкрепяме! Един свестен национален отбор имаме и остава и него да не подкрепим. Бъдете зад отбора и помнете какви емоции сме изживяли с тези момчета! ;) Идва Световната Лига в София. Аз вярвам ,че нашите ще се реваншират ;)

+1
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
radorezila

Re: Трябва ли Радо да си ходи ?

Мнениеот radorezila » 12 май 2012 23:54

Артилериста написа:Хора,винаги съм подкрепял България и винаги ще я подкрепям,без значение на какво ново-футболно-велейболно,баскетболно или т.н.Винаги ще подкрепям отбора,но в него има 1 човек,който трябва да напусне и това е Радо Стойчев.Със Силвано Пранди отборът вече щеше да е много по-напреднал тактически,физически и най-вече психически!Тези които твърдят,че Радо е силен или по-силен от Пранди са заблудени.Не,че съм голям разбирач и ррразбирам волейбола,но то се вижда на пръв поглед,че отбора не върви на добре,а ние се заблуждаваме,че сме силни с победи над Сърбия,Словения,Испания и така нататък.
Да,Радо има успехи,да Радо има самочувствие,но няма класа и това си личи.С тези играчи в Италия и с тази селекция е лесно,въпросът е как от толко талантливи момчета да направиш истински боен отбор,който да не е винаги най-добрия некласирал се,а да печели медали и най-накрая да направи нещо голямо.Лека вечер на всички ;)

Поздравявам те че мислиш и имаш мнение, а не се оставяш като офца да слушаш медиите и да броиш купи ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 май 2012 23:56

radorezila написа:
TodorT написа:Радвам се, че поне има интелигентни и трезво мислещи хора, които не приемат чак толкова трагично тази загуба ....

Ти кога би снел доверието си от Стойчев ? След 5 години провали ли ? Ясно ми е че си облъчен от медийната реклама на Стойчев, то и затова българите сме толкова зле. Оставяме се медиите да ни облъчват и да ни тъпче всеки, вместо да тропнем по масата. :roll:

Ще си снема доверието от Стойчев, след като му се даде достатъчно врем за работа и тогава да се тегли чертата и да се дадат крайни оценки за работата му ! Радо Стойчев ли да отиде да вдигне топка с ВИСОЧИНА към Матей ?! Радо ли да посрещне сервисите на Гроце ?! Ако слушаш оказанията на Радо и после се вгледаш в играта ще разбереш колко много ги разбира нещата! Онзи ден на мача със сърбите даваше наставления на Салпаров да внимава за пуснати топки на 4 метър, когато на първа линия е Х играча.... е познай дали след 2-3 атаки точно на 4 метър Теди на извади пусната топка! Разбери, че това да си волейболен треньор не е само да наредиш 6 човека и да викаш: "Айде, айде, момчета!" .... един вид това си е цяла наука! И успехите му не биха били същите в Тренто, ако не ставаше за треньор! Айде сега ми кажи защо Пелегрини не успя с РЕАЛ, а Моу успя, при положение, че разполага с едни и същи играчи ?! А какво ще кажеш за Интер при Моу и Интер при Бенитес ?! Всичко ли е до играчите ?! :shock: Няма как да искаме силен нац. отбор и добри млади момчета, при положение, че таланти на България тренират при мизерни условия и нямат база за развитие ! Евгени сам каза, че в България пирамидата е с върха надолу! .... И гледам, че даваш крайни оценки за Радо.... можеш ли да ми кажеш колко пъти си играл волейбол и на какво ниво...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 май 2012 23:57

durex написа:Нека бе да плюят,утре като започнем пак да бием,всички отново ще са забравили какво са говорили сега! Много е лесно,когато побеждаваш,трудното идва когато падаш,а няма кой да те подкрепи,ама вие от къде да знаете.

Аз не забравям какво съм говорил. И между другото си държа много на казаното, защото знам, че е вярно. Нищо, че някой сайтове не дават точни повторения на минали ситуации.
Важно е човек да има собствено мнение и да си го отстоява винаги. Когато леко се отклонявам, то е, за да видя как ще реагират другите. Тоест случвало ми се е естествено. Как да кажа, интересно ми е да видя какво ще кажат другите, когато умишлено изпадна в тяхната ситуация, за да се усетят всъщност колко погрешно са подходили.
По обясними причини повечето хора си менят мнението в зависимост от резултатите, а не те са най - важното нещо в живота, в спорта.
В интерес на истината не знам дали Стойчев ако остане, нещо ще се промени. Това просто вече трудно може да стане.
В България спорт няма и не виждам поради какви причини да има.
Последна промяна от daniel875 на 13 май 2012 00:00, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 май 2012 00:00

radorezila съм сигурен, че е Levskar_90.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 13 май 2012 00:00

Радо показа, че не знае как да оправи проблемите на отбора. В едно от прекъсванията третия или четвъртия гейм им каза "Забравете всичко, което сме говорили, и без това не се получава. Играйте както сметнете за добре." Това ясно показа, че той няма "План Б". Преди мача точно това говореха, че големите треньори знаят как да реагират при негативен развой и имат алтернативен план, а Радо нямаше.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 май 2012 00:01

MainEventer написа:radorezila съм сигурен, че е Levskar_90.

Не знам дали е той, но точно въпросният потребител каза всичко преди време. БРАВО!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 00:02

MainEventer написа:radorezila съм сигурен, че е Levskar_90.

[offtopic]И аз за него си мислех :lol: Обикновено едни и същи пускат тези теми след всеки загубен мач на националите.... ако ще контрола да е :lol:[/offtopic]

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 13 май 2012 00:02

Абе някой просто трябва да каже на Бойко, че е същия карък като Гоце и като спре да ходи по мачовете нещата ще се наредят от само себе си.

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 13 май 2012 00:03

Абе някой просто трябва да каже на Бойко, че е същия карък като Гоце и като спре да ходи по мачовете нещата ще се наредят от само себе си.

Върни се в “Волейбол”