Локомотив (Пловдив) - Левски - 3:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски | 6.05.2012г. | 17:45

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 май 2012 19:01

Аз_съм_Спас написа:що за родител трябва да си, за да си кръстиш детето ТАСКО? :? :(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: е кво супер име си е? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Но сериозно и за 100 000 лева не бих причинил това на детето ми!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 03 май 2012 19:02

Аз_съм_Спас написа:що за родител трябва да си, за да си кръстиш детето ТАСКО? :? :(

-Трябва да си Таско хахахахха :lol: :lol: :lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 май 2012 21:48

mistreated написа:
Adramelech написа:3:1? Силно ме съмнява това да стане, да не кажа, че е невъзможно ;) Развоят на мача зависи от много неща, а и не се знае, дали Кокалеско няма да пази част от играчите ви за финала...

Е айде, айде. Финалът е чак 10 дни след този мач. Едва ли отсега ще се пазят играчи.

Е,айде,айде...А,ако ние решим да сме злобни и им потрошим играчите?То стига да изкараме само "чупливия" Карвальо,"пенсионера" Здравков и Даксон и Локото може да не пътуват за Бургас!Нали не се съмняваш,че 10 дни няма да им стигнат за "ремонти"?После Велев да не рони горчиви сълзи?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2012 23:32

BadBoy написа:Да разбирам, че са се отказали от купата ли?
Кой бяга от парите на УЕФА?

Разбирай каквото и както пожелаеш. Кой бяга от парите на УЕФА се вижда, но нека да изчакаме и да видим все пак. Според мен Локо Пд няма да играят в Европа, въпреки че отчасти симпатизирам на този отбор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 май 2012 23:35

Гагарин Обича Локо написа:
TristaNNN написа:Това ще е последният тегав мач за сезонЯ и ми се иска да го вземем. В Локо май нямат важни играчи с наказания, а Танко Дяков май все още е контузен/невъзстановен, ала при нас със сигурност ще липсват ключови футболисти. Ако двубоят беше след финала за купата, можеше спокойно да се удари сериозен залог, но сега мачът клони към непредсказуем. Все си мисля, че сините момчета могат и ще се напънат за 0-1, а и победата над червените би трябвало да окрили синята идея.

Нали всички това искаме да гледаме, истински мачове. :lol: Лошо е като си свикнал, на предсказуеми победи.
Победа за Пловдив 3:1.

Ама разбира се че всички искаме да гледаме истински мачове, даже вече бяхме свидетели на един такъв за Купата. Бихте ни, минало-заминало, но сега е наш ред да ви треснем ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 04 май 2012 10:47

Мисля, че мястото в ЕКТ, както обикновено, а може би и логично, няма да се реши на терена, а от това кой е готов да стяга отбор за юли, средата на лятото. Допускам, че и Левски може да не иска, защото на този етап наистина не е подходящо да се правят маймунджолъци за 2-4 мача в жегите.

Вече измежду Черноморец, Локо Пд, Литекс - който има най-голям мерак и е без проблеми в лицензирането, може да се пробва.

Мисълта ми е, че резултатът в неделния мач най-вероятно ще зависи от решенията на Коко Динев и Иво тонев (бай Ганя).

САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2012 13:00

Ми няма нито Коко, нито Иво Тонев да го реши този мач, а Ясен и Кокала, а може би и съдията.
Мач с мач си не прилича, но за Купата поехме два гола, три греди и Кристовао игра с ръка в наказателното, която не бе забелязана. Разбира се начело на "Левски" имаше един несъстоятелен специалист. Сега поне имаме човек, който поне малко от малко разбира кое какво е. В този смисъл, равенството е логичен резултат.
Прогноза 1Х. ;)
"Новият" "Левски" изглежда толкова ужасно, колкото и този на Костов. Не, че "Левски" на Гонзо бе стока, но Дарко, Симо, Владо, Грийн и Арш, ако някой каже, че са по-лоши футболисти от Старокин, Димов, Сюлейман и Жуниньо или не разбира от футбол или... той си знае.
Aко Ясен предприеме тактика "бетон" мисля ще успее. Локото обичат да цъкат и, ако могат да влязат с топката във вратата. Единствено Даксон и Лазаров пробват удари отдалеч. Така че забъркваме един бетон отзад и на контри правим 0-2. :mrgreen: Но като знам Ясен какъв тактик е...

Изтърпях Наско. Изтърпях Гонзо. И Тонев ще изтърпя. Не знам кога, но знам, че ще видя "Левски" там където му е мястото, независимо от попкръстьовци като Батков, Сираков и Тонев.

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 04 май 2012 17:17

Предполагам,много трудна победа за Левски с 1:2,а също и 2:2 между черноморец и литекс и излизаме 3ти още след този кръг.
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

sergei_karadjov
Контакти:

Мнениеот sergei_karadjov » 04 май 2012 19:18

0-3 и към европеиските висини в синьо

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 май 2012 01:37

reh4o написа:Предполагам,много трудна победа за Левски с 1:2,а също и 2:2 между черноморец и литекс и излизаме 3ти още след този кръг.

Добре прогнозираш, но лошо смяташ, при равен в Бургас и победа за вас Ловеч ще станете с равни точки, но ще сте зад Черноморец, защото в преките двубои ви победиха.
Двата мача ако се играят са единици, но да видим какво са решили мастити собственици.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”