Аз_съм_Спас написа:що за родител трябва да си, за да си кръстиш детето ТАСКО?![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Аз_съм_Спас написа:що за родител трябва да си, за да си кръстиш детето ТАСКО?![]()
mistreated написа:Adramelech написа:3:1? Силно ме съмнява това да стане, да не кажа, че е невъзможноРазвоят на мача зависи от много неща, а и не се знае, дали Кокалеско няма да пази част от играчите ви за финала...
Е айде, айде. Финалът е чак 10 дни след този мач. Едва ли отсега ще се пазят играчи.
BadBoy написа:Да разбирам, че са се отказали от купата ли?
Кой бяга от парите на УЕФА?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Гагарин Обича Локо написа:TristaNNN написа:Това ще е последният тегав мач за сезонЯ и ми се иска да го вземем. В Локо май нямат важни играчи с наказания, а Танко Дяков май все още е контузен/невъзстановен, ала при нас със сигурност ще липсват ключови футболисти. Ако двубоят беше след финала за купата, можеше спокойно да се удари сериозен залог, но сега мачът клони към непредсказуем. Все си мисля, че сините момчета могат и ще се напънат за 0-1, а и победата над червените би трябвало да окрили синята идея.
Нали всички това искаме да гледаме, истински мачове.Лошо е като си свикнал, на предсказуеми победи.
Победа за Пловдив 3:1.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
reh4o написа:Предполагам,много трудна победа за Левски с 1:2,а също и 2:2 между черноморец и литекс и излизаме 3ти още след този кръг.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта