Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция на ЦСКА лято 2012
Този от Черноморец Шейшу ли е мейшу ли е незнам, но ето такива футболисти ни трябват!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
-
Изпуснахме Грег Акселрод и сега разни сурогати като шейшута и мейшута ще взимаме. 

До колкото знам, оня плешивец от Черноморец каза, че се интересуваме от Асис. Ако това наистина е така, не ми се вярва да го вземем, но успеем ли да го привлечем ще сме адски стабилни.
До колкото знам и към Фо-Поре имаме интерес, а и договорът му е до лятото, до колкото знам.
Общо взето с ако вземем тези двамата от Черноморец ще станем адски стабилни. (Аз много харесвам и Шаешу, но това вече е в сферата на фантастиките..)
До колкото знам и към Фо-Поре имаме интерес, а и договорът му е до лятото, до колкото знам.
Общо взето с ако вземем тези двамата от Черноморец ще станем адски стабилни. (Аз много харесвам и Шаешу, но това вече е в сферата на фантастиките..)
Янис Зику написа:До колкото знам, оня плешивец от Черноморец каза, че се интересуваме от Асис. Ако това наистина е така, не ми се вярва да го вземем, но успеем ли да го привлечем ще сме адски стабилни.
Единственият вариант да вземем футболист от нефтохима е след пореден скандал и скъсан договор! Когато ЦСКА прояви интерес към даден играч от български отбор цената му скача до небето, а за Черноморец няма какво да говорим! Херо ли беше или киряка, който се изцепи че Анисе струва 150000 евро за Левски и 350000 евро за ЦСКА, е как няма да им взимаме играчите без пари!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- Udoji90
- Контакти:
Гледам, че споменахте Асис, Фо-Поре и Шаешу. И аз много ги харесвам (особено Шаешу - може би най-добрият полузащитник в А група през пролетта, а вчера беше с основна заслуга за точката на отбора си), но по обясними причини не вярвам в близко бъдеще да има дори минимален шанс "Черноморец" да се съгласят да ни продадат техен играч.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Гледам, че споменахте Асис, Фо-Поре и Шаешу. И аз много ги харесвам (особено Шаешу - може би най-добрият полузащитник в А група през пролетта, а вчера беше с основна заслуга за точката на отбора си), но по обясними причини не вярвам в близко бъдеще да има дори минимален шанс "Черноморец" да се съгласят да ни продадат техен играч.
Черноморец ще се съгласят само при едно условие - цялата сума се плаща предварително. Естествено, първо трябва да платим и Платини

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- mistreated
- Контакти:
За Шаешу забравете. Те му искат над 700 хил евро, сума непосилна за БГ стандартите. Фо-Поре може и да вземем, ама след като си платим за Платини и както каза Васконти - парите напред.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
И какво се оказва,че най-добрата и най-ефтина схема за селекция в България е тонове футболисти на проби.Ама как,ние сме ЦСКА и трябва да плащаме милиони,а не да взимаме "анонимници" като Анисе,Шейшу и другите от ЧМ или като тези в Литекс и Лудите.Най-накрая някои "фенове" трябва да разберат,че претенциите им за величие на клуба са вредни,както и тъпата им комплексарса война със всички собственици до сега.За последното имам съмнения,че някои без да осъзнават са използвани и манипулирани от трета заинтересована страна.
Тея момчета от Черноморец и на мен ми харесват, ама трудно биха ги пуснали при нас с тея неразбории за Платини и Анисе....
Искам доста футболисти от Черноморец
, особено Шаешу