Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30

Мнениеот cena62 » 05 апр 2012 13:21

Съдии:
КАЛИН ЛЮДМИЛОВ Сф, ВЕНЦИСЛАВ ГАВРИЛОВ Сф, ВЕСЕЛИН МИШЕВ Сф,
4-ти ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ П
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 апр 2012 14:15

cena62 написа:Съдии:
4-ти ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ П

За кой мач са назначени тези съдии Любчо ? За форумния ли ? :|
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 апр 2012 14:17

ntodorov написа:
cena62 написа:Съдии:
4-ти ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ П

Момчетаааааааааааааа. Нашия приятел Веско Мишев ще ни прави компания. Помните ли гоооооо ? :twisted:
[offtopic]Любчо. Коя е съдийската бригада за форумния мач ? :)[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 апр 2012 16:20

ntodorov написа:Морски. ЗаЙеби другите работи. ША пием ли бира в неделя ? :)
[offtopic]Кой ША биЙ, кой шА падне ще ви кажа след мача. Дайте да направим нещо, което зависи от нас феновете...Снощи сънувах, че сме заедно в една агитка, ама къдЯ и на коЙ стадион - не моЙ ви кажа.[/offtopic]

:( аз съм в София на работа и този мач ще го пиша.... Няма как да дойда :( Иначе ми се искаше с теб, с Попов, с малкия адаш хОлеган (Конвесрчето) да пием, ама живот и здраве догодина :?

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 05 апр 2012 17:25

Привет "акули"! Аз не пия бира,но като нищо мога да цапна едно "твърдо" за отскок. Ако приемате хора с мегафони,разбира се.
Косьо Мегафона,стадион "Тича",сектор "А"
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 апр 2012 19:26

MORSKI написа:
ntodorov написа:Морски. ЗаЙеби другите работи. ША пием ли бира в неделя ? :)
[offtopic]Кой ША биЙ, кой шА падне ще ви кажа след мача. Дайте да направим нещо, което зависи от нас феновете...Снощи сънувах, че сме заедно в една агитка, ама къдЯ и на коЙ стадион - не моЙ ви кажа.[/offtopic]

:( аз съм в София на работа и този мач ще го пиша.... Няма как да дойда :( Иначе ми се искаше с теб, с Попов, с малкия адаш хОлеган (Конвесрчето) да пием, ама живот и здраве догодина :?

Аз не пия :lol:
Ееее Морски, от две години те чакам да се видим.. Няма ли да идваш пак лятото ? :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 апр 2012 20:33

KIL написа:Привет "акули"! Аз не пия бира,но като нищо мога да цапна едно "твърдо" за отскок. Ако приемате хора с мегафони,разбира се.
Косьо Мегафона,стадион "Тича",сектор "А"

Ще пишем тук в събота час и място и ви чакаме :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 апр 2012 20:40

Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2012 20:44

зеления написа:Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!

Ееееее, зелен, ела да пием по бира, да се видиш с зеления модератор дето все те дебне, хахахахахаха! Жалко, че няма да се видим със Сашето, но има време! Ще наваксаме!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 05 апр 2012 20:45

зеления написа:Чета мненията във вашия форум и ако щете вярвайте, пичове - просълзихте ме. Евала за позитивизма ви. Значи не напразно винаги съм уважавал бургаските фенове и като цяло всички бургазлии. Големи сте!!! Дано да успея да дойда на мача и да се запозная с някои от вас. Живи и здрави да сте и независимо от резултата от мача искрено ви желая да влезете в ЕКТ! И не само да влезете, ами и да сте поне в групите! Ще се радвам за вас все едно моя отбор е там и ще направя всичко възможно да дойда на някои от домакинските ви мачове за да ви подкрепям!

Ми ши подкрепяш ми,ко ши праиш?! Ти знаеш ли че на мача Черно море-ПСВ Айндховен-направо останах без глас-после 1 седмица не можех да говоря.Аз на Нефтохимик сигурно не съм крещял така.Ама язък за барута-биха ни с 0-1...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”