21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12 - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: 21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12

Мнениеот tsonpen » 01 апр 2012 12:49

ti4a70 написа: Простете господа от Разград, сигурно се обидихте от това ми заключиние, но вчера се изумих когато видях 60% от публиката да напуска в 80 минута на мача. Това няма как да стане на трибуните на друг отбор.

Не е вярно това, което си написал! Бях на мача. Имаше хора, които си тръгнаха дори на полувремето, но над 80% от хората стояхме до края на мача. Бях на най-масовата трибуна най-отгоре и тези, които излизаха минаваха покрай мен. Края на мача го изгледахме прави, публиката на този стадион беше отвикнала да вижда нещо различно от разгромна победа в полза на любимия отбор, така че е разбираемо защо не прие леко загуба с 0:2 и то не от претендент за титлата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 02 апр 2012 03:41

tsonpen написа:
ti4a70 написа: Простете господа от Разград, сигурно се обидихте от това ми заключиние, но вчера се изумих когато видях 60% от публиката да напуска в 80 минута на мача. Това няма как да стане на трибуните на друг отбор.

Не е вярно това, което си написал! Бях на мача. Имаше хора, които си тръгнаха дори на полувремето, но над 80% от хората стояхме до края на мача. Бях на най-масовата трибуна най-отгоре и тези, които излизаха минаваха покрай мен. Края на мача го изгледахме прави, публиката на този стадион беше отвикнала да вижда нещо различно от разгромна победа в полза на любимия отбор, така че е разбираемо защо не прие леко загуба с 0:2 и то не от претендент за титлата.

Ти смятай до къде я докарахте, непретендент да бие претендент с 0:2 и то на собственият им стадион лелеее :lol: :roll: 8-)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 апр 2012 06:53

morqche написа:
tsonpen написа:

Ти смятай до къде я докарахте, непретендент да бие претендент с 0:2 и то на собственият им стадион лелеее :lol: :roll: 8-)

Това само може да ни радва :lol: ! Всеки може да бие всеки! Виж какво стана с Левски и Миньор и после с Миньор и Ботев и ще разбереш за какво става въпрос! :lol:
Май трябва да си се досетил вече...! :lol: :lol: :lol:
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 02 апр 2012 23:04

Уникс на мене мисълта ми беше друга и си я подразбрал но си се направил на ударен.Тая агитка която е сега,и във "В" група си беше същата във доста голяма част,които сядаха тогава до централната трибуна и пак думкаха със един тъпан и викаха.Тя агитката съвсем малко се е увеличила от "В" група до "А".Само,че сега там има някои дразнители това е разликата и заради това има толкова малко нови хора.

Върни се в “Лудогорец”