[ШЛ 06.03.2012г.] Арсенал - Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Милан 06.03.2012
За жалост любимият ми Арсенал нямаше сили да отстрани Милан. Италианците сякаш излязоха прекалено спокойни, като не очакваха подобна игра от гостите, загубили предният мач с 0-4. И все пак, смятам, че силите не им стигнаха... второто полувреме просто бяха слаби, а Росицки - видимо изтощен. Дано г-н Венгер привлече някой по-опитен център халф, че е сме бая зле в тая зона.
YA GUNNERS YA
adams_drugs написа:Awesome написа:Иначе ПОКЛОН и едно голямо браво за представянето ни в този мач! Отпадаме достойно от турнира, не ни стигнаха силите да направим нещо изумително.
Честито на нормалните фенове на Милан!adams_drugs написа:РОСИЦКИ Е БОГ,2 КЛАСИ НАД АРТЕТА,КОЙТО СЛАВА БОГУ,ЧЕ ОТСЪСТВА
Та Артета е един от най-постоянните ни играчи през сезона. Ясно колко гледаш футбол...
Артета,найстина е постоянен,но посредствено постоянен.Лично мое мнение е че той бави играта на отбора.Иначе гледам футбол,повярвай ми.Даже виждам...Той е страхотен халф,но не става за Арсенал
Артета изпълнява ролята си много добре. Играе по-назад, върши много работа в дефанзивен план, внася спокойствие в халфовата линия.
В повечето мачове точността на подаванията му не пада под 90%. Може би най-силното попълнение през лятото до момента.
Тогава имах известни съмнения за формата и проблемите му с контузиите, но сега имам положителна оценка за него.
Могат да се изброят поне 10-тина играчи, които не стават за Арсенал преди да стигнем до Артета.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Така се печелят фенове , браво ! Това го казва фен на Челси предпочел да изгледа Арсенал , пред това да гледа как мъчим Бирмингам. Поклон ! Невероятно!
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
Стига бе ,Милан бяха в такъв нокдаун ,че трябваше да ги бием 6,7 -0.Пак вършим нещата на половина .Много жалко.
c0mba написа:Така се печелят фенове , браво ! Това го казва фен на Челси предпочел да изгледа Арсенал , пред това да гледа как мъчим Бирмингам. Поклон ! Невероятно!
Не мога да повярвам, че сте фен на Челси...по скоро сте фен на Арсенал който се прави на интересен, но истината е, че Млан подцен и мача през първото полувреме, а през второто определено бе по добрия отбор. Арсенал за пореден сезон показва как се отпада красиво, но историята помни победителите, а няма изгледи скоро Арсенал да е сред тях...
Aко Арсенал имаха по-добри резерви,които да влезнат след контузиите на Чембърлейн и Уолкът,можеха да вкарат 4-ти гола и да вкарат мача в продължения.Но тези,които влезнаха,бяха адски слаби и с нищо не помогнаха.Играчите на Арсенал се измориха и вместо финален натискт и търсене на така важния гол,позволиха на Милан да задържат топката и да се играе в тяхната половина.
Все пак футболистите на Венгер трябва да гордеят с този резултат и да излезнат с високо вдигнати глави от мача.
Все пак футболистите на Венгер трябва да гордеят с този резултат и да излезнат с високо вдигнати глави от мача.
-
- Контакти:
Жалко, прекрастна вечер, перфектен футбол, голове мечта, но уви отпадане. Все пак аз съм доволен от играчите на Арсенал. Просто първия мач и резултатът тежеше. Четири гола са прекалено много, особенно срещу италиански отбор. Е, червените дадоха всичко от себе си и само един гол не стигна за чудото. Никой няма права да се сърди на ван Перси за пропуска при 3:0 и той е човек. Надявям се този чудесен мач да бъде началото на новия Арсенал, който догодина ще мачка всичко по-пътя си. Казвам го съвсем сериозно без грам фенщина. Вече има стабилен вратар, Кошелни и Вемален са стабилни отзад, видя се, че дори без Артета в средата на терена нещата вървят. Напред Уолкът и ван Перси са незаменими, Чембърлейн със всеки мач израства все повече. Тази година е провалена отвсякъде, но мисля, че новото първенство ще ни донесе доста радост.
- Udoji90
- Контакти:
Аз съм доволен, въпреки отпадането. Очаквах доста по-слабо представяне, а всъщност бяхме на косъм от продължения. Първото полувреме беше прекрасно, но през второто нашите играчи отпаднаха физически и Милан овладяха играта. Неравностойната ни резервна скамейка също си каза своето. Най-много от всичко съжалявам за контузиите на Уолкот и Чембърлейн - дано тези двамата, както и Рамзи и Артета или поне част от контузените да са на линия за Нюкасъл, тъй като това ще е дори по-важен мач от вчерашния.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Вчера го гледах мача и то с просто око се видя, че смените Шамак и Чу Юнг са много зле в съмнение с ,,черните перли'' Окслейд-Чембърлейн(ебаси таланта) и Тио Уолкът.Апък Перси как можа да копне топката вместо да я шутира встрани.Може а е голям нападател, но тук бе задължен да вкара.