Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Kiril2681

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Kiril2681 » 01 май 2019 12:15

Serafim написа:След месец започваме ударно да привличаме малийци, тунизийци, румънци и пр., а Павката ще каже, че очевидно е било грешка, като е казал, че ще се разчита на българи и млади момчета, която трябва да поправи. :)

Не, стига бе!!!!! И той ли ще използва думичката "очевидно"?! :) Как ще се разберат за авторското право с Краси Усмивката?!? Дано няма драми между тях! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 май 2019 12:27

Абе каза, че ще се взимат класни българи, обаче такива свободни няма, та индиректно пак излъга.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 май 2019 12:29

stan91 написа:Херо се раздели с Иртиш!Дано Хубси го гласят за Спортен :arrow:

Ти сериозно ли мислиш , че чешити като Херо и Хубчев могат да бъдат в един отбор ? :lol:
Изображение

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 01 май 2019 12:40

Дано Хубчев не стане треньор, защото това ще бъде голям скок назад за Левски. Нали сме цъфнали и вързали, дай да назначим и тоя неадекватен темерут за треньор. Павел Колев да си опича акъла, ако въобще има такъв.

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Допитване за нов треньор на Левски

Мнениеот Lakokara4a » 01 май 2019 12:43

Както става ясно от заглавието на темата, въпроса е кой би бил подходящ за треньор на любимия отбор и защо?! Допитването няма за цел да натрапва някакво мнение, да изникнат ненужни спорове, или да бъде взимано под внимание от някакви фактори. Просто би било интересно, какво мисли публиката, защото поста стана "сезонна работа", както се изказаха в едно шоу :)
Моето мнение (за да съм в темата все пак) е, че Херо, Стоилов, Ил Илиев и т.н да си гледат работата, и че нямат никакво място в Левски. С толкова превземки, мнения, откази и какво ли не доказаха, че е най-хубаво да си работят по други места. Чужденец едва ли може да направи това, което искаме (представителната извадка е доста голяма). Виж за млади и интелигентни специалисти мнението ми е различно. Биха интегрирали наши си момчето в първия отбор (с тях ще си постигнем същите резултати), ще имат хъс за доказване и желание да се развият. Преди време Ясен Петров беше точно такъв (мое мнение) и нямам представа как така с лека ръка се подхвърлят имената на грандомана Стоилов, на измисления зеяч Херо, а никой никога нищо не каза за Ясен. Но не е само той, има доста грамотни млади момчета, само че трябва някой да им даде шанс и опора да се развият.
Та... ще ми е интересно и вашето мнение и предложение :)

niks_el
Контакти:

Re: Допитване за нов треньор на Левски

Мнениеот niks_el » 01 май 2019 13:09

ИЛИЯН ИЛИЕВ да си довърши работата от 2013

raikonen22
Контакти:

Re: Допитване за нов треньор на Левски

Мнениеот raikonen22 » 01 май 2019 13:12

От всички дискутирани варианти аз съм за Димитър Димитров - Херо! Несериозно е един от най-добрите български треньори да е бил начело на Левски за няма и 6 месеца. Сега, щом напуска Иртиш, за мен е категорично най-добрата опция! Мъри в момента има приоритет да си намери отбор в чужбина. Лично аз мисля, че Петър Хубчев, при всичките ми уважения към него, не е добър вариант.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 май 2019 14:06

По мое мнение и двамата не стават за нищо.Нито единият е направил нещо смислено нито другият се е доказал някъде.Само епизодични проблясъци през година или две.Това е всичко с кариерите им.НЕ СТАВАТ ЗА ЛЕВСКИ И ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.И ДВАМАТА ЩЕ БЪДАТ ГОЛЯМА ГРЕШКА.Трябва си млад и доказан сърбин или словак.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 май 2019 14:14

Ако вземем някой треньор от школата на Аякс ще е със сто класи над тези двамата хубавци.А и можем да си го позволим.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 01 май 2019 14:15

Така като гледам какво се случва и как се развиват нещата - явно ще е или Херо, или Хубчев, което е абсолютно все тая като цяло. Доста скептично съм настроен към близкото бъдеще на клуба и най-вече спортно-техническите му дейности. Води се (очевидно) трансферна политика без треньор, опциите пък за такъв са... критични. Доста палаво лято се очертава пред ПФК Левски. :lol: Дано ни изненадат с някое друго име. Ама ако може положително.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”